Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie, dlaczego tak szybko "dochodzicie" ?

Polecane posty

Gość gość

Juz nie mam siły na mojego faceta, cuda wyczyniam, robię atmosferkę, kolacyjkę, ubieram niezłą bieliznę i jaki mam sex ? 5 minut? jakoś tak. Odwrotnie jest to samo, bez żadnych zabiegów, kiedy uprawiamy sex spontanicznie jest to samo .. Nie powiem, że nie jest miło, ale za króóóóóóóóóóóóótkoooo.... Co tu zrobić ;) proszę o radę!

Gość gość
Ale 5 minut całej zabawy czy samego stosunku? Jak to drugie, to zabawcie się drugi raz, wtedy będzie mógł znaczniej dłużej. A jak wasza cała zabawa trwa 5 minut, to z tym już nic nie zrobisz, trafiłaś na egoistę i tyle.

Gość gość
Gra wstępna + seks = około 5 minut... dolina..nie wiem, zawsze to samo.. raczej nie jest egoistą, bo jest super facetem, tylko, że mi powoli ręce opadają ;( np. za drugim razem, też tak szybko kończymy..on mnie potem próbuje inaczej zaspokoić ale ja z nim chyba nigdy nie zaznam odlotu...

Gość gość
dlaczego tak szybko dochodzą? proste. podczas seksu facet wykonuje takie ruchy, że może osiągnąć orgazm, a dla większości kobiet sama penetracja to za mało. Powinien Cie pieścić w inny sposób. Jak mój szybko skończy i nie zdąży w tym czasie masować łechtaczki, a tez często się zdarza :D to np robi minetkę i też mam orgazm w 5 minut albo krócej. Wygląda mi na to, że Twój facet to po prostu egoista :o

Gość gość
Nigdy mnie nie zostawia " na lodzie" , zawsze próbuje mnie doprowadzić, ale na taki orgazm wynikający z długiej penetracji nie mam co liczyć raczej.. a znam to uczucie i tesknię za tym...

Gość gość
No to strasznie marnie jak wszystko trwa 5 minut, mój chłopak jak przez co najmniej 20 minut nie pobawi się moim ciałem, to w ogóle się za seks nie zabiera ;) ale z niego to straszny pieszczoch, lubi dotykać, całować, lizać całe moje ciało, a po takich pieszczotach dochodzę zaraz po tym jak we mnie wejdzie ;) Zagoń go do roboty, od czego ma dłonie, usta i język... niech się wreszcie postara, bo jeszcze trochę i na seks w ogóle nie będziesz mieć ochoty.

Gość gość
Zazdroszczę ;) Mój też tak kończy tylko w dodatku odwraca się do mnie tyłkiem i po chwili chrapie! mam ochotę go wykopsać z łóżka :P

Gość gość
Mentalność,zaleźy od człowieka. Mnie jarało źe zaspokoiłem kobiete,a nie siebie w 100%

Gość gość
Rozumiem, dopieszczanie...bo na to nie mogę narzekać, ale na sam fakt że on jest takim krótkodystansowcem to już tak. Najgorsze, że zaczynam widzieć, że mu też trochę niezręcznie. Niby powinno być tak, że powtórka i powtórka powtórki powinna trwać dłużej , nic z tego. Boję się, że to się odbije na nas,,,

Gość gość
A do tego miałem satysfakcje źe zaspokoiłem od siebie starszą kobiete i fruwałem jak mówiła jak to jej dobrze

jaka beznadzieja zegarek w łóżko i licznik w.. czasem trzeba zrobić to szybko, ciachnąć i po sprawie. Czasem godzinami cieszyć sobą nawzajem ale po cholerę to rozliczać na czas, pchnięcia, pierdnięcia???

Gość gość
Tood, to nie tak. Niekiedy człowiek ma ochotę na szybki seks ale kiedy ma ochotę się zatracić i nic z tego nie wychodzi to można zacząć się po prostu zniechęcić.

trzeba wyjaśnić, może się nie domyślił. A jak nie zrozumie to już inna sprawa.

Gość gość
Prymitywny tood lubisz bzykanko awarie i ciekawską zdradzasz a w realu ile masz kobiet byczku fernando

Gość otwarty
ja nauczyłem się po wielu latach kontrolować wytrysk. Trzeba poćwiczyć trochę ale to nie jest trudne. Ostatnio ponad godzine posuwałem żonę i w końcu powiedziała, że ją już ci-pka boli, a orgazmów miała chyba 10 :P Da się ... Oczywiście kwestia nastawienia też jest ważna, bo zdarza mi się również dojść w 3 minuty w jednej pozycji np. misjonarskiej (najmniej korzystna dla faceta).

Gość gość
Ja na przykład uwielbiam od tyłu, a mój facet wtedy kończy w mgnieniu oka, bo twierdzi, że tak go podnieca mój wypięty tyłek.. i bądź tu mądry :P

Gość gość
Prymitywny fajny krawat ;):D

Gość gość
spróbujcie może innych pozycji, szczególnie takich żeby mu było mniej ciasno. Jestem drobnej budowy i mam teraz faceta dosyć hojnie obdarzonego. Widzę jak się męczy czasami :D żeby chociaż chwile dłużej mnie ****ać. Najlepiej jest na boku, jak on jest z tyłu i wysoko podnosi moją nogę, do tego duuużo żelu. Jak uprawiamy seks od tyłu to kilka minut i po sprawie, nawet za drugim razem a wszystkie warianty misjonarskiej, szczególnie jak mam szeroko rozłożone nogi i widzi moją cipkę to chyba nanosekundy :D tylko że nawet jak szybko skończy to robi wszystko, żebym doszła, najczęściej pieści mnie, sam odpoczywa a potem powtórka z rozrywki :D

Gość gość
Otwarty-na czym polegają te ćwiczenia?

Gość gość
niech się często masturbuje, acha i unikajcie przerw od seksu bo potem 3 minuty i po zawodach :P

Gość otwarty
Na innych portalach można poczytać jak ćwiczyć mięśnie :P Co by było gdyby wszyscy faceci potrafili dłuuuugo się bzykać? Ci którym zależy to sobie znajdą odpowiednie informacje ;) Najdłuższe bzykanie wg mnie jest też wtedy gdy zwleka się długo z penetracją podczas gry wstępnej. A no i wódka lub gumki przedłużające stosunek można stosować.

Gość gość
wódka :P no niezłe, chociaz potwierdzam, jak się wstawię, to nie mogę skończyć, nawet choćbym chciał;)

Gość otwarty
czyli jest to prosty sposób na przedłużenie stosunku :) PS: mam tak samo :D

Ta dzisiejsza młodzież, wszystko musi mieć podane i gotowe. Poćwiczcie trochę, popróbujcie, nauczycie się. Cała frajda w tym.

Gość gość
a co to za seks z facetem po wódzie ? sapie, poci się, nie moze dojść, bo opada mu w trakcie.. nic przyjemnego :P

Poci się - nieuniknione sapie - zdarza się opada?! - to zmień go

Gość gość
sapie i poci się bo alko z niego paruje a nie podniecenie, ot co

Gość gość
Potrzebuję roochać co najmniej 2 minuty żeby się spościć, to ma niby być szybko? Bardzo długo w porównaniu z Najszybszym w mieście. Jak myślicie, dlaczego ma taki pseudonim? :D:D:P

Gość gość
Bo czas to pieniądz, po co robić coś przez 20 minut, jak można zrobić to w 2 minuty? Przeciąganie jest tylko stratą czasu :P

Gość gość
Rozumiem ironię, ale róbcie tak a panna szybko zacznie szukać innego :P