Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka jest prawda_

Kaczyński to skończony śmieć. Już nigdy nic nie wygra!

Polecane posty

Gość gość
kapitalizm cechuje własność prywatna a więc firmy państwowe w większości zostały sprzedane tym co je chcieli kupić. podatki płacone są w miejscu ich wytworzenia czyli w Polsce. a do ZUSu to trzeba jeszcze dopłacac bo z bieżących wpłat brakuje na wypłaty. co do rozmowy Sienkiewicza. rzeczywiście mówił o "nieistnieniu" panstwa ale tylko w kontekście współpracy resortów siłowych. cała czy prawie cała rozmowa została przecież upubliczniona.

Gość gość
Ej Ty z 20.26. Pluj świni w oczy,a ona powie że deszcz pada.

Gość gość
nasze podatki idą na utrzymanie rządu. tak jest na całym świecie i nikogo to nie dziwi:D

Gość gość
Cytat z Sienkiewicza: "Państwo polskie istnieje teoretycznie. Praktycznie nie istnieje, dlatego że działa poszczególnymi swoimi fragmentami, nie rozumiejąc, że państwo jest całością. Tam, gdzie państwo działa jako całość, ma zdumiewającą skuteczność."

Gość gość
Śmieszna ta Singielka .Nażarli się osmiorniczek nachlali winka za jej podatki a ta glupia ich broni.Nowak pobiera duże pieniądze nie przychodzac do Sejmu a wiec do pracy a ta glupia i jej podobni go broni.Minister edukacji posyla dzieci do prywatnej szkoly a ta glupia i jej podobmi ja bronia .Co jeszcze musi się zdarzyc by te glupie lemingi zmadrzaly ? Wystarczy ich postraszyc jakimś PiSem ( który calkiem sprawnie rządził ) i te glupole takie bzdury piszą jak by zyli w jakiejś innej Polsce :-)

Gość gość
ok ze nasze podatki ida na utrzymanie rzadu ale dlaczego podatki zachodnich firm ida za granice lub sa zwolnione z podatkow skoro produkuja i wywoza towary za granice bo zaraz mi napiszesz ze daja prace polakom i tu bedziesz w bledzie bo porobily sie firmy kture wynajmoja pracownikow za grosze na umowy smieciowe

Gość gość
skoro produkują i wywożą towary to nie płacą podatków bo je się płaci od sprzedaży.

Gość gość
gość dziś A nie wiesz o tym, że cena gazu w latach 2007-2009 na świecie skoczyła dwukrotnie? Myślisz, że wywiad rosyjski nie był przygotowany za wczasu na tzw. kryzys gospodarki światowej? Że podpisując umowy nie brał tego scenariusza pod uwagę? A może wydaje ci się, że w jego przededniu mieliśmy pozycję do negocjacji równą pozycji Niemiec? Odpowiedz sobie najpierw na te pytania, a potem zabieraj głos. I jeszcze na jedno: kto jest zwolennikiem, a kto przeciwnikiem dywersyfikacji dostaw energii i uzależnienia się w tym aspekcie od Rosji i powtarzał to od lat?

Gość gość
Errata: ,,uniezależnienia''. ;)

Gość gość
wiem ale mój post to odpowiedź na zarzut, że cena gazu to "zasługa" PO i niczego więcej nie dotyczy. próbujesz odwrócić kota ogonem:D

Gość gość
Wiem, że Tusk jest zwolennikiem uniezależnienia się od rosyjskiego gazu i dlatego m.in. powstał gazoport który jest obecnie w fazie rozruchu.. I wiem też, że zwolennikiem współpracy i uzależniania kraju od Rosji jest Orban na którym wzoruje się Kaczyński.

Gość gość
mam nadzieje że Kaczora zaleje ten jad który sączy od tylu lat i będzie z tym dziadem spokój, jaki to autorytet który w życiu nic nie osiagnął dzieci nie ma, konta nie ma, domu nie ma (gdy nie matka mu zostawiała to ch.. dupa i kamieni kupa) teraz to juz nawet kota nie ma, a rządzic chce i o polityce prorodzinnej rozprawia jak nikt, może Hazan zostanie pierwszą damą....

Gość gość
Dziękuję Singielko .Wystarczy przeczytać co piszesz i od razu wiadomo że czytasz Pudelka i oglądasz tasiemcowe seriale a informacje czerpiesz tylko z Faktów TVN

Gość gość
kolego jakie uzaleznienie od ruskiego gazu mydlenie z gazem łupkowym i biznes na łupkach

Gość gość
a ty jestes pewien ze twoje dzieci to napewno twoje

Gość gość
To Kaczor zieje jadem ? A kolega czy koleżanka slyszal czy słyszała Niesiołowskiego , Kutza , Palasinskiego , Zakowskiego , Lisa , Paradowską , Czuchnowskiego , Kublik , Olejnik , Palikota , Rozenka , Armanda czy jak mu tam ?

Gość nacjonalista1995
na pohybel wam lewacy z po pis sld psl rpp! prawdziwa opozycja w polsce to knp i rn! nie tęczowa nie czerwona tylko polska narodowa!!

Gość gość
słyszałam i przy KAczorze to są małe piskusie jeśli chodzi o jad

Gość gość
przeciwnikami gazu łupkowego są rolnicy a to elektorat pisowski i pis im się przymila, żeby nie poszli do pslu

Gość gość
Witam. Jestem 27 letnim prawiczkiem głosującym na PO. Skończyłem właśnie, po 8 latach studiów, politologię z tytułem magistra. Ubiegałem się kiedyś o posadę w kancelarii premiera na jego twitterze. W karierze politycznej stanął mi na przeszkodzie filmik na którym naciągam mosznę na słoik, który wredni PISowcy postanowili umieścić na kafeterii. Na rok musiałem wyjechać z kraju do Irlandii żeby się z tego otrząsnąć. Ale ciężko mi było zdobyć jakąkolwiek pracę chociaż obiecałem pracodawcom, że w 3 miesiące nauczę się angielskiego perfekt. Piszę bo szukam kobiety, która zapewni mi tymczasowe utrzymanie. Mam wykształcenie, jestem z dużego miasta, nie lubię dzieci, znam się na kobiecym cyklu i antykoncepcji, potrafię usmażyć jajecznicę. Jestem też nieoficjalnym mistrzem świata w naciąganiu moszny na słoik. W przyszłym roku wybierzemy się razem do stolicy świata Brukseli, gdzie jadę bronić tytułu. Wszystkie zainteresowane proszę o podanie maila.

Gość gość
platforma obywatelska została założona przez masonerie w Polsce od początku lat dziewięćdziesiątych toczyła się ostra walka o wpływy pomiędzy masonerią rytu szkockiego i masonerią rytu francuskiego. Początkowo dominowali "szkoci". Po klęsce politycznej Unii Wolności "francuzi" - zarówno ci, którzy byli związani z układem postkomunistycznym, jak i ci związani z "Solidarnością", a także ci, którzy powiązani są z siłami zagranicznymi - skupili się powoli w PO. Jakie zmiany wprowadzą w politykę wewnętrzną i zagraniczną? Szkoci wiązali się z Wielką Brytanią i USA (tam rządzą "szkoci"). Centrala "francuzów" jest w Paryżu. Będą więc stawiać na Unię Europejską przeciwko USA i wspierać taki jej model, jaki proponuje rządząca Francją elita masońska - model jednolitego ponadnarodowego, "laickiego" (antychrześcijańskiego) państwa realizującego ideologię rewolucji francuskiej. Program PO to zatem, tak by wszystko na to wskazywało, program ubezwłasnowolnienia Narodu Polskiego, jego wynarodowienia i dechrystianizacji, ostatecznej likwidacji państwa polskiego, przejęcia gospodarki i wszystkich pozostałych struktur społecznych przez międzynarodowe siły negujące chrześcijaństwo i budujące pogański "nowy wspaniały świat",

Gość gość
Andrzej Olechwoski sam mówił ze jest masonem nie wierzycie to sie go spytajcie np emailem Aleksander Dugin doradca putina Rosja nie jest zainteresowana w istnieniu niepodległego państwa polskiego w żadnej formie” Dugin stawia wreszcie kropkę nad „i”: „Jesteśmy zainteresowani wchłonięciem, przy pomocy wywieranego przez nas nacisku, maksymalnej liczby dopełniających nas kategorii. Nie jesteśmy zainteresowani kolonizowaniem tak jak Anglicy, lecz wytyczaniem swoich strategicznych granic geopolitycznych bez specjalnej nawet rusyfikacji, chociaż jakaś tam rusyfikacja powinna być. Rosja w swoim geopolitycznym oraz sakralno-geograficznym rozwoju nie jest zainteresowana w istnieniu niepodległego państwa polskiego w żadnej formie

Gość gość
a najsłynniejszy mason to Andersa Behringa Breivik , co zabił 70 osób głównym motorem działania masonerii jest własnie walka z cheścijaństwem , promowanie eutanazji, aborcji, in-vitro i całego tego eugenicznego tałatajstwa, związków homoseksualnych, rozbijanie rodzin

Gość gość
i dla tego platforma nie chciała dopuścić telewizji katolickiej trwam na multiplex Włączcie sobie MTV – randki gejów, lesbijek i inna patologia, której uczą się dzieci.Porównajcie sobie teledyski z lat 80., 90. do teledysków dzisiejszych, gdzie bez gołego tyłka się nie obejdzie.

Gość gość
mówił francuski gej, Jean-Pier-Delaume Myard. Powiedział, że „wyłącznym celem” ruchu na rzecz „praw gejów” jest „zniszczenie rodziny”. Myard wskazał, że „trzeba przerwać ciszę” na temat prawdziwej natury ruchu homoseksualnego. Wielu homoseksualistów „nie ma nic wspólnego” z „gejowskim lobby, którego wyłącznym celem jest zniszczenie rodziny”. Myard uważa, że od lat siedemdziesiątych gejowska społeczność w USA rości sobie prawo do mówienia za wszystkich homoseksualistów „by zniszczyć małżeństwo i rodzinę”. Początkowo gejów wspierały feministki. Potem homo-lobby przeniosło się z USA do Unii Europejskiej, gdzie otrzymuje „astronomiczne” dofinansowania. Myard mówił też ostro o tym, że geje wykorzystują dzieci to propagowania swoich celów ideologicznych. Kładą nacisk na „prawo dla dziecka” zamiast po prostu na „prawa dziecka”. Mówi, że w młodości sam chciał mieć dziecko, by przekazać mu spadek i być jego dobroczyńcą. Dziś już tego tak nie widzi, myśli wyłącznie o interesie samego dziecka. „Społeczność LGBT we Francji i w Europie jest stworzona przede wszystkim z bojowników, którzy swoje ideologiczne cele brutalnymi metodami” – powiedział.

Gość gość
Przyznał też, że ponieważ jest homoseksualistą, który sprzeciwia się celom homo-lobby, otrzymuje często pogróżki. Otrzymał nawet informację, że zostanie „skremowany” albo zastrzelony w razie wojny domowej. „Ruch LGBT redukuje homoseksualizmów do ich tożsamości seksualnej. To jest obelga... która tak naprawdę prowadzi do nierówności” – stwierdził i dodał, że homoseksualiści chcą być po prostu „kobietami i mężczyznami”, a ich seksualna orientacja dotyczy wyłącznie ich prywatnego życia.

Gość gość
Palikot najwiencej krzyczy o pedofilii w kościele a sam projekt ustawy by dzieci mogły od 13 roku zyci uprawiać sex z dorosłymi partia palikota została założona przez Hartmana też masona Jest masonem, w latach 2007–2013 był członkiem (w tym od 2010 r. – wiceprezesem) żydowskiej loży masońskiej B’nai B’rith Polska http://www.blogpress.pl/node/18243

Gość gość
Ja też jestem masonem a szczególnie wtedy kiedy nie zażyję lekarstw przepisanych przez psychiatrę. Czasami nawet wydaje mi się, że jestem Masonem Napoleonem. Ale to tylko czasami. Ze swoją choroba radze sobie wypisując na forach kobiecy pierdoły i bzdury o tym kto jest masonem a kto nie jest i dlaczego.

Gość gość
Rydzyk nie chciał ujawnić dochodów i dlatego nie mógł otrzymać kanału na multipleksie.