Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka1234

Mąż juz mnie nie kręci!

Polecane posty

Gość podobny
napisz do mnie pink120@o2.pl porozmawiamy o tym

Gość Mąż pięknej kobiety
Jak to możliwe że reaguje w ten sposób. Co wieczorem zrobisz ze sobą. Sama sama. To na pewno facet?

Gość gość
Dzis go olalam, nie ide do sypialni, bo on mecz oglada, ja na dole na serial patrze i choc mnie nosi to nie pokaze po sobie i juz, jakos wytrzymam, czasem sie zastanawiam czy to juz zawsze tak bedzie, jestem w miare mloda 31 lat, atrakcyjna chyba, adoratorow mi nie brakuje, a ja ciagle wierna, ale on ciagle sie miga, wraca do domu chce go pocaliwac, czasem go wymownie zlapie za rozporek i co, ? Odgania mnie, boi sie ze ktos widzi ( ale kto?) jedyne co uwielbia to rano jak spie, dobrac sie od tylu z tekstem wypnij sie nic nie musisz, ruszy pare razy i zadowolony, a ja nawet nie zdaze sie podniecic....czasem na sucho i mam obtarcia......zle mi, bo wiem ze jestem dobra w lozku , i on tego nie docenia

Gość Mąż pięknej kobiety
Nam nieraz też się zdarza se-ks z rana. Ale rano nie ma czasu w sumie żeby się rozkręcić. Po takim poranku wieczorem jest jazda że hej.Cały dzień już to planujemy. Sms i telefoniki co się będzie działo. Współczuję Ci szczerze. W moim związku se-ks jest ważny. Może kiedyś więcej dla mnie a teraz wraz z wiekiem coraz większe potrzeby ma żona. I to jakie. Potrafi mnie zaskoczyć. Ja uznaję to za zaletę. Nie mogę zrozumieć Twojego faceta. Jak masz taką huć zaspokajasz się sama?

Gość gość
Powinnaś porozmawiac o trójkącie z mężem.Zobaczysz,że to odnowi waszą podnietę między wami.

Gość Mąż pięknej kobiety
Gdyby miały by być dwie kobiety to bez sensu bo on z jedną nie chce.Gdyby miał to być dodatkowy facet to on wykorzystałby wolny czas na drzemkę. Takie odnoszę wrażenie po w/w zwierzeniach.