Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny Andrzej

Dlaczego kobiety są takie nieuczciwe?

Polecane posty

Gość Smutny Andrzej

Moja kobieta Bogumiła najpierw udawała jak jest jej ze mną dobrze, a potem pisała koleżankom w mailach i smsach że jestem beznadziejny w łóżku, że jestem krótkodystansowiec, że nie umiem jej dogodzić :-(. mało tego czasami celowo popduszczała mnie na coś, żeby się potem ze mnie śmiać do koleżanek :-(.

Gość gość
a jaki jest twoj status majatkowy ?

Gość gość
Bo to zła kobieta była.

Gość Smutny Andrzej
Posiadam willę z ogrodem do generalnego remontu, luksusowy 25 letni samochód, jestem informatykiem samoukiem i planuję otworzyć serwis komputerowy.

Gość gość
no to faktycznie trafiles na wyjatkowo perfidna babe...i glupia do tego :) bo gdyby byla z Toba dla kasy to rozumiem, ale sypiac z facetem, ktory jest kiepski w lozku i nawet nie ma kasy ? to juz doprawdy glupota :)

Gość gość
Przynajmniej nie marnujesz z nią swojego czasu.

Gość Smutny Andrzej
Jesteś bezczelna! Ja mam fundusze! kapitał, który chcę zainwestować! Nawet ukradłem jednej babie pomysł na produkcje kosmetyków, ale się zorientowała i mnie pognała, a ja nie zdążyłem zainstalować jej wirusa i wykraść procedur na kremy.

Gość gość
znowu ten bablong :D nie umiesz sobie przeinstalować systemu? Podejrzewasz wirusa czy trojana to rozwiąże twój problem... i Bogumiły rzecz jasna :)