Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

waga po porodzie

Polecane posty

Gość gość

hej chcialabym zapytac jak to jest z waga po samym porodzie? ile mniej wiecej spada z wagi po urodzeniu? dodam ze przed ciaza wazylam 80 kg, do 5 miesiaca nie tylam duzo, od 6 zaczelam tyc, mam juz 18+ a jestem w koncowce 8 miesiaca... boje sie ze ciezko mi bedie zrzucic to co przytylam. Ale najwazniejsze ze malenstwo zdrowe:)

Ja w ciąży przez pierwsze miesiące tyłam bardzo malutko, a dodam że do drobnych osób nie należę, i dopiero w dwóchh ostatnich zaczęłam sporo przybierac na wadze także do porodu przytyłam 18 kg, ogólnie nie było źle, tyle tylko że u mnie synek miał 4500 kg ale karmiąc piersia bardzo szybko wróciłam do wagi.. baa nawet jeszcze schudłam tak że byłam bardzo z siebie dumna:0 hmmm a później odstawiłam małego od piersi.. wróciłam do pracy i znów przytyłam...:/

Gość gość
Przed ciaza maciora,po ciazy spasiona locha:O ile ty zarlas,ze tyle utylas?

Gość gość
W pierwczej ciąży odrazu ubyło 9 kg, w drugiej i trzeciej 8 kg, ale po statniej ciąży mimo iż ubyło 8 kg zaraz po porodzie to i tak zostało jeszcze 20, teraz zrzuciałam już 17 i zostało jeszcze 3 kg. Ale jak karmiłam piersią to wcale nie chudłam mimo lekkiego jedzenia, dopiero po roku wzięłam się za odchudzanie.

Gość gość
zawsze znajdzie sie ktos kto odpowie na postawione pytanie. maciora moze z Ciebie, a zeby tyle utyc wcale nie trzeba zrec niewiadomo ile,jadlam normalne porcje tak jak i przed ciaza i bez zadnych ciazowych zachcianek. wiesz dla mnie najwazniejsze zeby dziecko bylo zdrowe - MACIORO. spojrz na siebie i dopiero oceniaj.

Gość gość
gosc 14:03 ale generalnie nie mialas problemow ze zrzuceniem tego ? czy duzo samo spadlo po urodzeniu ?

Gość gość
Kazdeg dnia patrze na siebie i popadam w samozachwyt:-) a ty spasly tlusciochu nie wciskaj kitu,ze zresz tyle co przed ciaza...

Gość jawerty
w ciąży przytyłam 18kg. Generalnie nie żałowałam sobie wychodząc z założenia że będę się odchudzać po urodzeniu. Teoretycznie dziecko waży ok. 3.500, ok 1 kg wody + 1kg łżysko - czyli 5 -8 kg traci się na dzień dobry. Byłam w szoku bo dziecko 2,500 i tzw małowodzie, waga po porodzie 77 kg. W ciągu 2 miesięcy zgubiłam 5 kg oszczędzając się i uważając co jem. Stwierdziłam, że to trochę mało ponieważ karmię piersią i wszyscy naokoło opowiadali mi jak to się szybko chudnie. Poszłam do dietetyka :P Rozpisała mi dietę - menu na każdy posiłek od 28.07 spadłam z 73 do 64,8 - waga dzisiejsza.

Gość gość
spojrz na siebie spasly tlusciochu. nie wiem czy orientujesz sie ze kazdy organizm inaczej dziala i jedna moze jesc za 3 i nie przytyje wiecej jak norma a inna tak jak np ja je normalnie i to samo co przed ciaza i tyje wiecej. gdybym zarla niewiadomo ile to bym tyla od samego poczatku a nie pod koniec. wiec daruj sobie te uszczypliwosci i spier***** z tematu bo nikt tu ciebie o zdanie nie pyta. jak juz wczesniej napisalam spojrz na siebie a pozniej oceniaj innych bo na pewno miss lata to ty nie jestes a najpredzej zakompleksiona jak to napisalas LOCHA.

Gość gość
i popadaj sobie w samozachwyt chociaz ty jedna/jedno zachwycasz sie nad soba i na pewno nikt wiecej sie nad takim pustakiem nie zachwyca.

Gość gość
i druga rzecz to nie inna jest sprawa jak ktos cala ciaze funkcjonuje normalnie a jak pol ciazy musi lezec praktycznie caly czas.

Gość gość
ale sie podniecilas,trzy posty pod rzad:-) nazywaj mnie jak chcesz zwisa mi to wieprzu:-) mojej figury nigdy nie bedziesz miec chocbys nawet rok byla na samej salacie

Gość gość
nie podniecilam sie tylko wkurw****** mnie takie pustaki jak TY co sie wpiep**** jak nie maja nic swoja odpowiedzia do zaoferowania. kolo tylka mi lata twoja figura tak jak i ty cala/cale nie wiem jakiej jestes plci. daruj sobie i spiep*** z tematu.