Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kogo kochacie najbardziej na swiecie

Polecane posty

Gość gość
Pewnie już padła :P jak dojdzie do siebie to napisze całe kazanie na temat miłości żony do męża;)

Gość gość
Maz, syn, siostra i rodzice. Kazdego kocham nad zycie tylko zupelnie inna miloscia.

Gość gość
a kto powiedział,żeprzy pierwszej lepszej awarii? Samochod się zmienia jak za często się psuje:P

Gość gość
Te które kochają męża bardziej id dziecka, w mojej ocenie, są zaślepione. A ci będzie gdy Was zdradzi lub zostawi? No tak zapomniałam Was to nie spotka bo Wasz partner jest najlepszy na świecie.

Nie chodzi o to, żeby kochać mocniej. Chodzi o to, żeby po prostu kochać a nie tylko tolerować.

Gość gość
jak mnie zdradzi i zostawi to trudno. Ja też mogę go zdradzić, a cojemu wolno a mi nie? Zawsze śmieszą mnie kobiety, kóre mówią "a co jesli cię zdradzi?" albo"uważaj bo cię zdradzi":O Czy kobieta to jakaś bez mózgu istota, która żyć bez chłopa tego konkretnego nie może?

Gość TerazJAaa
Dla mnie sprawa jest prosta ...zona najbardziej na świecie powinna kochac męża a mąż zonę . Dziecko to owoc ich milosci które oboje kochają miloscia rodzicielka . Dziecko dorasta i zakłada swoja rodzinę a małżonkowie spędzają resztę zyca razem opiekując sie sobą nawzajem . Te co na pierwszym miejscu stawiają dziecko to przyszłe nawiedzone teściowe które nie portrafia pogodzić się ze ich dziecko ma juz swoje osobne zycie .

Gość największa fanka
1. mąż i dzieci 2. rodzice i rodzeństwo 3. bratankowie i siostrzeńcy 4. przyjaciółka 5. teściowie

Gość gość
1 siebie 2 dziecko 3 rodzicow 4 meza

Gość gość
Jak można stawiać kogoś ponad swoje dziecko?!

Gość gość
Led normalnie a co cie tak dziwi?

Gość gość
normalnie można:O Ja kocham dziecko, ale bardziej od dziecka kocham rodziców i rodzeństwo. To nie znaczy ze dziekco znaiedbuje czy nie okazuje mi milosci, ale biorąc pod uwagę logikę to dziecko zawsze sobie mogę nowe zrobić, a rodziców czy rodzeństwa sobie ie zrobie:P

Gość gość
Dla mnie znowu chore jest kochanie rodzicow i rodzeństwa bardziej od swojej rodziny tzn męża i dziecka . DLa mnie naj naj jest moj mąż później nasze dziecię ,.Dalej reszta .

Gość gość
18:03, u ciebie widzę partnera to w ogóle nie ma w klasyfikacji :D

Gość gość
Moj syn Moja corka Babcia i dziadek niestety sp Moj ex

Gość gość1a
Mama Mąż Dzieci Babcia/Brat Mama zawsze będzie dla mnie najważniejsza. No uwielbiam kobietę.

Gość gość
no nie ma w klasyfikacji, bo go nie kocham:D A co? To jakiś odgórny nakaz posiadania partnera i kochania go?

Gość gość
gość dziś o kur....a ścieło mnie z nóg! laska nowe dziecko zawsze może sobie zrobić :o jak nie daj boże coś się stanie tragicznego, to machnie ręką: a ciul, po pogrzebie zrobie sobie nowe :o ja pierd....le nie wierzę w to co czytam!! uszczypnijcie mnie!! błagam!! bo to zahacza o jakąś chorobe psychiczną! :o

Gość noweDzieckoMoznaSobieZrobić
to ja od robienia nowych dzieci:D Uspokój się psychiczna kobieto, napisałam, że na logikę biorąc tak to działa. Kiedyś dzieci umierały i kobiety by podtrzymać instynkt robiły następne, bo co miały robić? Wieszać się? Gdyby kazda tak do tego podchodziła to byś dziś nie histeryzowała na tym forum:P

Gość gość
SAMA SIĘ OTRZĄSNIJ! JAK MOZNA KOCHAC BARDZIEJ SWOJEGO BRATA OD SWOJEGO DZIECKA/SWOJEJ RODZINY? normalna to ty nie jesteś i pisać takie bzdury, że nowe dziecko to ty sobie zawsze możesz zrobić, lecz się na nogi bo na głowe juz za późno :O

Gość gość
dziś - wiesz kochanie jak to sie nazywa ...PATOLOGIA.

Gość gość
noweDzieckoMoznaSobieZrobić jestes chora psychicznie i radze ci sie leczyc .

Gość gość
18:03 - może to Waśniewska z pudła pisze?

Gość gość
Dla wiekszosvi kafeterianek facet jest potrzebny fo slubu splodzenia dziecka i robienia za bankomat.

Po pierwsze to kocham moje dziecko bardzo mocno, ale na pierwszym miejscu są moi rodzice i brat, potem dziecko. Tak właśnie było w moim życiu, że dziecko pojawiło się po nich i moja nawet największa miłość do niego nie przebije tej do rodziców i brata, bo ich kocham po prostu dłużej. Po drugie to nigdzie nie napisałam, że nie powinno się przejmować smiercią dziecka, bo to tragedia okropna, ale mimo wszystko wiele kobiet żyje po takiej tragedii, bo mają inne dzieci. Jesteście jakimiś histeryczkami, współczuję waszym dzieciom, bo nadgorliwość gorsza od faszyzmu, z nadmierną miłością jest tak samo;)

Gość gość
dziś czyi dla twojej matki jestes tylko dzieckiem i nigdy nie bedziesz dla niej najważniejsza .W końcu zawsze można zastąpić cie innym dzieckiem .

Gość gość
noweDzieckoMoznaSobieZrobić pochodzisz z patoli ...blee

weź histeryczko wyluzuj:D Nikt nic o zastępowaniu nie pisał, po prostu tak działa natura, że matka po stracie potomstwa żyje dalej dla kolejnego potomstwa.

potwierdzam, że nowe dziecko można sobie zrobić. i nowego faceta też przygr***ać. tylko rodziców mamy zawsze tych samych, stety czy nie a co do tematu na pewno kocham tatę, trochę rodzeństwo, kiedyś byłam zakochana w mężczyźnie, no i do wielu ludzi mam bardzo ciepłe uczucia, ale nie wiem czy to można nazwać miłością. zależy jak miłość definiować