Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Manchester opinie

Polecane posty

Gość gość

Czy ktos z was tam mieszka? jak sie zyje? Latwo z praca w jakis fabrykach , magazynach? Pokoje na mc po ile sa max w mieszkniu 3 osoby nie wiecej...Wieczorami jest gdzie wysjc? Lokale, dyskoteki? Dyskoteki gdzie sa osoby najlepiej tak od 30-40 lat.Nie 17-24 latki.Jest to prawda ze Manchester jest tanszy niz Londyn?

Gość JulcioManchester
Witam Ja mieszkam w Manchesterze od 2005 roku i nie wyobrażam sobie wyprowadzić się z tad. Życie jest tańsze niż w Londynie. Z praca to jest tak ze jak komuś zależy i mówi w języku angielskim t napewno coś znajdzie. Nie wiem jak jest z dyskotekami ale wiem ze jest dużo różnych klubów. Manchester jest naprawdę duży.

Gość gość
Kocham Manchester. ...Moje miasto. Prawda,ze jest tansze niz londyn . Nawet bedsit moglabys wynajac sama dla siebie za bardzo niskie pieniadze. Prace tez tutaj zawsze mialam. Kluby sa super i wiele innych atrakcji....

Gość gość
Dziekuje, co to za stronka to bedsit? Z Manchester do Londynu ile pociagiem lub autobusem sie jedzie, zeby zwiedzic Lonydn w jeden dzien.

Gość gość
Nie ma nigdzie pracy w UK juz ! Nie wierzcie w te bajki.

Gość gość
Jest praca w UK, kazdy znajduje prace co tam wyjezdza!! Chyba boisz sie konkurencji co?:)

Gość gość
Tez jestem ciekawa. Z checia sie tam przeprowadze w maju. Bylam tylko przejazdem

Gość gość
nie kłamcie do Aldiego, do coffee shopow są kolejki jak do X Factora na każde 1 miejsce pracy także dostać ta prace jest wręcz nierealne, a już tym bardziej bez tutejszego doświadczenia i referencji szanse są równe zeru

Gość gość
Ty gościu od X Factora,widze,że już nie masz co wymyślać i we wszystkich tematach o UK wklejasz to samo zdanie,bo nic innego już nie może twoja głupia mózgownica wymyslec.hahahaaaaaaaaaaaa Ty to dopiero jesteś ofiara losu,zazdroscisz innym.Rusz d**e i cos zrob ze sobą,a nie innych wyzywasz baranku.

Gość gość
Trzeba byc bezmyslnym zeby myslec ze nie ma pracy Przegladam oferty non stop I praca Jest No chyba ze ktos nie mowi po ang no ale to sorry jadac do obcego kraju bez znajomosci to juz ich problem