Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mezczyzni sa pusci i nie maja serca.

Polecane posty

Gość gość

Mezczyzni sa pusci i nie maja serca. Tak, wszyscy

Gość gość
dzieki za info

Gość gość
prosze

Gość Mirodow
Jestem facetem, na pewno masz powody, żeby nas tak oceniać, chciałbym je poznać.

Gość gość
Wszyscy ktorych poznawalam mnie krzywdzili, lacznie z ojcem. Moze jak spotkam kiedys uczciwego mezczyzne zmienie zdanie.

Gość gość
Dopuszczam ewentualnosc, ze istnieja uczciwi. Jednak przypuszczam, ze jest to niewielki procent.

W porządku, czy chciałabyś powiedzieć coś o tym więcej? Czy jakoś mogę Ci pomóc? Rozumiem że ktoś skrzywdził Cię nie dawno stąd ten temat? Jeśli chcesz porozmawiać poza forum mogę podać gg/maila.

Gość gość
Zgadzam sie z autorką ale ja juz nie wierzę, ze gdzies zyje jakis uczciwy facet. Kazdy potrafi tylko o tym mowic. Po czasie zawsze sie okazuje ze kłamali i zdradzali. Zawsze. Jestem jeszcze mloda, a jeden juz zdazyl mi niezle zycie rozwalic.

A mógłbym wiedzieć co spowodowało że zainteresowałaś się tym facetem? (gość 18.06)?

Gość gość
Mirodow: mial pare cech ktore przyciagaly. Inteligentny, blyskotliwy, fajnie sie razem spedzalo czas, niezly wyglad. No i co rownie wazne- golodupcem nie jest. Coz, na pewno moglby schudnac z 7 kilo ale nie patrzylam na drobnostki ale caloksztalt ktory okazal sie falszywy. Zreszta kazdy facet i tak jest taki sam.

A czy uważasz że gościu stworzył nieprawdziwy obraz siebie, który wzięłaś za niego?

Gość gość
Tak. Udawal troskliwego i ze nie da mnie nigdy skrzywdzic. A ja glupia jestem na dnie, a wedlug niego nic sie nie stalo.

Czy wiesz że każdy tworzy obraz siebie, by chronić się przed oceną innych, ponieważ nie jest taki jakim chce być?

Gość gość
Mirodow ale ja oczekiwalam tylko uczciwosci. Jak cos komus obiecuje, to dotrzymuje obiernic albo wcale nie obiecuje. Nawet jak wiem ze np spoznie sie na spotkanie dzwonie do kogos ostrzec jak najwczesniej. On nie mial nawet takiego poczucia przyzwoitosci. Szkoda ze ten niby drobiazg nie dal mi od razu do myslenia.

Gość gość
Autorko nie zaluj sobie. Pobluzgaj na nas jeszcze. Tobie przeciez wolno, Ty jestes lepsza..

gość 18.38 Wiele osób mówi że oczekują uczciwości, jednocześnie chcą usłyszeć to co chcą usłyszeć, czyli w sumie liczą na to że ich oczekiwania będą prawdą. Przykro mi że coś takiego Cię spotkało, jeśli Ci to jakoś pomoże to po 72 h przebywania razem non-stop większość obrazów "znika" i w znacznym stopniu wiesz jaka jest osoba z którą rozmawiasz. Miałbym możliwość poznać Twoje imię?

Gość 18.39 Na pewno poczułeś się zaatakowany, jednocześnie sam jestem facetem i wiem jak to bywa, dlatego jeśli nie chcesz żeby kobieta była rozgoryczona i dawała facetom kosza za sam fakt bycia facetem proponowałbym ich nie antagonizować i spróbować porozmawiać.

Gość gość
Przestan sie do niej pucowac.

gość 18.47 W tej sprawie polecam prysznic, ja nie mam problemów z higieną.

Gość gość
Mirodow ale to on wychodzil do mnie z wieloma propozycjami. Sama jakos sobie radzilam. Znalazlam prace ale uznal ze slabo platna i ze lepiej bedzie jak skoncze spokojnie studia i znajdzie mi lepszą. Tak znalazl ze koncza sie wakacje, a ja bezrobotna. Praca faktycznie beznadziejnie platna ale uznalam ze na poczatek w zawodzie i to dobre. Wczesniej potrafil mnie mile zaskoczyc wiec i z ta robota uwierzylam. Po co Ci moje imie? Ps. Jestem o tyle lepsza od facetow ze zawsze potrafilam byc wierna i dotrzymac obietnic jesli jakies skladalam.

Wiesz zamieniliśmy już parę słów lubię wiedzieć z kim rozmawiam, ja, jak łatwo się domyśleć Mirek. Czy mówisz "jestem lepsza od facetów" na podstawie tego że jeden facet się nie zachowywał w ten sposób?

Gość gość mmmmmmm
chlopak??? maz ???

Gość gość
Wszyscy faceci okazywali sie nieuczciwi bwobec mnie, zawsze z tego powodu musialam konczyc znajomosc. Tylko ten ostatni przypadek okazal sie najgorszy bo mi naprawde namieszal w zyciu i teraz mam gorzej niz sama mialam wczesniej i planowalam. Nie mam nawet sily wracac do zycia, planowac cokolwiek. Kasia

W takim razie przepraszam Kasiu, zbyt wcześnie oceniłem Twoje podejście. Szkoda żebyś uzależniała swoje szczęście od posiadania faceta, nie możesz żyć i planować swoją przyszłość dla siebie? Umówmy się tak zjedz kilka bananów, jak nie to ja zapraszam na koktajl bananowy do Wawy, następnie usiądź/usiądźmy i wypisz na kartce co uczyniłoby Cię szczęśliwą. Co Ty na to?

Gość gość
namieszał tobie tylko przez to ze nie znalazł tobie pracy czy jeszcze coś sie wydarzyło ?

Gość gość
Nie chce miec faceta. Moja wina ze dalam sie zlapac cwaniakowi na dobra gadke i poczatkowe zainteresowanie mną, niby pomaganie mi w roznych sprawach. Ale po tym, ze teraz mialabym sppkojna prace zamiast sie dolowac nie moge przebolec. Od niedzieli zjadlam tylko kanapke. Nie moge patrzec na jedzenie. Boli mnie brzuch. Marzenie to byc w wawie miec fajna prace i popijac cos beztrosko. Ale teraz nie moge nawet wyjsc z domu nie jestem w stanie. Gosc: przylapalam go jeszcze na paru klamstwach ale to nic w porownaniu do tego ze za bardzo uwierzylam z tą pracą.

Gość gość
jasne , to prawda ,na pocztku wszystko ok , a pozniej wychodza z domu , czyli z zycia raz na zawsze, gdy my kobiety placzemy po stracie zwiazku czy malzenstwa taki facet juz z kolejna spiw lozku

Gość gość
Okolice kielc

Wiesz w sumie jestem z CK, wracam po sesji (czyli jakiś nasty, jak masz ochotę pogadać jestem otwarty) a z bananami nie żartuję, pomagają tworzyć endorfiny (dane od koleżanki z medycyny) Jak chcesz mogę zostawić kontakt.