Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiaszatanistka1994

Czy wy też uważacie , że mięso lepiej zaspokaja głód od innego jedzenia?

Polecane posty

Gość gość
zapomnials dodac, ze najgorsza twoja choroba to alkoholizm:D po ilu browarach juz jestes? aa i jeszcze narkomania. masz kobiecino rozwalona watrobe, ktora niedlugo sie odezwie, spokojnie czekaj i pierdz po 10 talerzach zjadanych grzybow dziennie.sama o tym pisalas, wiec nie pierdziel o zdrowiu.

kciukiem dziś Oj, zagiełam?usmiech.gif jak zwykle. x Nie zagięłaś,biedactwo nie masz czym:).Gardzę nierobami,tylko i aż tyle w temacie.

Nie znam urzedów, które pracują w takich godzinach, ale owszem pensyjka całkiem niezła.

Gość gość
xen:D to tluste babsko nigdy sie zadna praca nie skalalo, konfabuluje:D chodzi na grzyby, o ile to mozna nazwac praca i caly dzien je wpierdziela:D

Nie zrozumiałeś, za to mi płacą właśnie. I podejrzewam, że gardzisz tymi, którzy są mądrzejsi od Ciebie i mają wygodę. Czyli jak 99% kafeterii i naszego nędznego społeczeństwa. Zmień coś w swoim życiu, na początek rzuć kafe, zmień pracę i przestań żreć czyjeś zwłoki, bo któś może czasem zażreć Twoją matke, czy dziecko, toż to też mięcho. Idę sobie herbatki zrobić, co by mnie w drodze do domu nie telepotało z zimna na rowerze

No ale od grzybów 80 kilo żywej wagi?Skąd:D.

Na grzyby, to w sobotę o świcie ruszamy. Dziś mam cudownego gościa ze stolicy wielkopolski i tylko jemu dzień poświęce:)

kciukiem dziś Nie zrozumiałeś, za to mi płacą właśnie. I podejrzewam, że gardzisz tymi, którzy są mądrzejsi od Ciebie i mają wygodę. x Tak,tak:).Co ty tam wiesz.

Gość gość
No ale od grzybów 80 kilo żywej wagi?Skądsmiech.gif . " jak to skad? z nierobstwa to raz:D a po drugie z opilstwa:D ona potrafi 10 browarow obalic dziennie i jeszcze poprawic wódą:Daaa i jeszcze czasem fasola i obiadki u mamuski na krzywego ryja:D

Ja tam lubię mięcho,rzadko jem bo nie muszę.W sobotę robię grilla:D

kasacja w toku. Irytacja narastała z każdym postem, nadeszło apogeum złości i uświadomienie sobie rachitycznego stanu umysłu ze strony mojego rozmówcy, co kończy się zawsze kasowaniem.:)

Gość gość
gość dziś No ale od grzybów 80 kilo żywej wagi?Skądsmiech.gif . " jak to skad? z nierobstwa to razsmiech.gif a po drugie z opilstwasmiech.gif ona potrafi 10 browarow obalic dziennie i jeszcze poprawic wódąsmiech.gif aaa i jeszcze czasem fasola i obiadki u mamuski na krzywego ryjasmiech.gif

gość dziś No ale od grzybów 80 kilo żywej wagi?Skądsmiech.gif . " jak to skad? z nierobstwa to razsmiech.gif a po drugie z opilstwasmiech.gif ona potrafi 10 browarow obalic dziennie i jeszcze poprawic wódąsmiech.gif aaa i jeszcze czasem fasola i obiadki u mamuski na krzywego ryjasmiech.gif x Nie znam,nie wnikam.Uważam,że powinniśmy się tolerować.Czasem jem mięso bo czuję taką potrzebę,trudniej zrozumieć mi ludzi jedzących słodycze.

Gość gość
gość dziś No ale od grzybów 80 kilo żywej wagi?Skądsmiech.gif . " jak to skad? z nierobstwa to razsmiech.gif a po drugie z opilstwasmiech.gif ona potrafi 10 browarow obalic dziennie i jeszcze poprawic wódąsmiech.gif aaa i jeszcze czasem fasola i obiadki u mamuski na krzywego ryjasmiech.gif

Gość gość

Wódki nie znoszę, ale przecież ja wiem o sobie najmniej:) Za to piwko jak najbardziej dziś okazja do świętowania i to z kim. :)

kciukiem dziś kasacja w toku. Irytacja narastała z każdym postem, nadeszło apogeum złości i uświadomienie sobie rachitycznego stanu umysłu ze strony mojego rozmówcy, co kończy się zawsze kasowaniem.usmiech.gif x Nie schlebiaj sobie:),prze zemnie przemawia racjonalizm,przez ciebie wyimaginowana idea.

Nie mam pojęcia jaka idea, bo za żadną nie dążę, przedstawiam prawde, udowodniona w każdy możliwy sposób. Zresztą, co mi tam, już żyję zbliżającym się weekendem. Zaraz umykam się regenerować, Gościa będę miała już w południe. I oczywiście uraczę go grzybami własnoręcznie zebranymi:)

Dobranoc:),nie otrujcie się,bo grzyby mało pożywne a wątroba tylko jedna.

Nie da się zatruć jadalnymi grzybami. I jakie dobranoc, toż to świt. I tylko drzemka, wstać muszę o 10.30

Cóż,dla mnie"dobranoc"o tej porze to norma:).

Skoro o 10.30 wstajesz,to teraz w pracy śpisz?Oj ludzie,ludzie:).

Dla mnie nie. Nawet, gdy kończę pracę o świcie, to spię niewiele, wataha nie pozwala na długi sen. O kotach nie wspomnę. Wolę realnie nazywać to drzemaniem. I widzisz, zdrowa żyję, mimo takiego trybu, takiej diety.,

Nie mogę w pracy spać. Dlatego mam komputer, książki, krzyżówki, gry, pamiętnik i nie wiada co jeszcze. Nie ciągnie mnie w pracy jakoś do spania. A dziś muszę wstać, odebrać gościa z PKP. I być munter, zadbać o wszystko i nawet piwo wypić choć jedno i nie paść. Kryzys na spiocha mam z reguły po południu

Co wspólnego masz z kotami:)?Czym się zajmujesz.

Mam psy i koty, ale w domu. Psy prędko chcą na dwór, koty chcą miziania i jeść. Z reguły wtedy, gdy sen mam najmocniejszy, czyli około 9. Ale tylko dwie noce w tygodniu pracuję. A praca nie związana ze zwierzętami.

Niewątpliwie masz dziwną pracę,dwa dni w tygodniu i godną pensję?Zakrawa na SF,szczególnie na"zielonej wyspie":D.