Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o tym wózku? Znacie?

Polecane posty

Gość gość
nie w moim guscie, nie kupilabym, wyglada tandetnie

Gość gość
Moja siostra go miała, bardzo chwaliła sobie jako wózek dobry w teren, wygodny dla dziecka. Tyle że był dość ciężki, ale ona akurat nie musiała go wnosić nigdzie po schodach.

Gość gość
A jakie uzasadnienie jest na to, ze wyglada tandetnie?

Gość gość
do góry

mam wózek 3w1 (ale innej firmy) i teraz w 5 miesiącu użytkowania mogę tylko powiedzieć że nie ma sensu takiego kupować. spacerówka zajmie Ci cały bagażnik, tak jak na początku gondola ze stelażem. my niedługo przesiadamy się na spacerówkę ale tej którą mamy raczej nie będziemy używać tylko kupimy taką typu parasolka żeby jak najmniej miejsca w bagażniku zajmowała (a zobaczysz jak to ważne, bo wyjazd z dzieckiem to cała wyprawa - jakbyś dorosłego na miesiąc pakowała ;) )

Gość EmilaJoyFashion
Cześć dziewczyny, Będę z Wami kompletnie szczera- właśnie założyłam mały sklep internetowy z butami i chcę go tutaj delikatnie promować. Proszę abyście sie nie denerwowały a jak któraś będzie zainteresowana- zapraszam :) http://joyfashion.pl/pl/c/Wszystkie/71 Ekstra ceny , super modele. Polecam!! Pozdrawiam, Emila

Gość gość
zgodze się z koleżanką wyżej: mam 2 w 1 i jest się co pakować. do bagażnika wchodzi mi tylko stelaż (opel corsa :D ) a gondola do przodu. tylko, że mój syn ma 3 m-ce i na pewno go w czasie zimy do parasolki nie przesadzę, przemęczę sie z tą sporą spacerówką, bo jednak jest bardziej zabudowana i lepiej przed zimnem chroni. a Jedo Fyn oglądałam, ale po złożeniu jest jeszcze parę cm dłuższy od mojego wózka więc odpadł w castingu.

Gość gość
Mialam 2 wozki "duze" od siostry bugaboo cameleon i jedo fyn. Buga jest fajny w miare lekki i latwo sie go prowadzi. I zdecydowanie mniej miejsca zajmuje. Ale jak przyszla zima a ja musialam isc codziennie z dzieckiem po nieodsniezonym chodniku myslalam ze trafi mnie. Jedo byl doskonaly na zaspy i ogolnie trudny teren. Fzisiaj dziecko ma 2.5 roku a dalej do zl9bka woze go jedo. W gory nad morze czy gdziekolwiek zabieram jedo. Lubimy duzo chodzic, mlody tez, ale 15 km nie przejdzie na nogach wiec wozek.

Gość EmilaJoyFashion
Cześć dziewczyny, Będę z Wami kompletnie szczera- właśnie założyłam mały sklep internetowy z butami i chcę go tutaj delikatnie promować. Proszę abyście sie nie denerwowały a jak któraś będzie zainteresowana- zapraszam :) http://joyfashion.pl/pl/c/Wszystkie/71 Ekstra ceny , super modele. Polecam!! Pozdrawiam, Emila

Gość gość
Fajnie, powodzenia, ale po co piszesz dwa razy?

Gość gość
Ogolny look i wzornictwo wyglada tandetnie, ale to moje zdanie. Ja wybralam troche nowoczesnijszy styl.

Gość gość
My bralismy pod uwage Jedo Bartatina Memo Elegance Alu Plus. Ma te sama gondole i spacerowke jak ten, nad ktorym sie zastanawiasz. Przez internet tez mi sie nie podobal. Na zywo okazalo sie, ze jest bardzo dobrze wykonany. Jednak cos mi sie nie podobalo w spacerowce. Kupilismy w koncu Tako Acoustic. Po pierwsze chcielismy klasyczny. Szukalismy modelu wysokiego, solidnego, z dluga i szeroka gondola. Mamy combi, wiec nie boimy sie, ze sie nie zmiesci do bagaznika :)

nie znam, ja mam mure 4 i jestem zadowolona bardzo wygodny latwo sie prowadzi, sklada sie do malych rozmiarow

Ja mam jego fyn memo i jestem bardzo zadowolona. Lekko sie prowadzi, ma super skretne kola, dziecko ma dużo miejsca, jest solidnie wykonany i nadaje sie na każde wertepy :) Akurat wygląd byl dla mnie mniej wazny, ale na musze przyznać ze na zywo wygląda bardzo ładnie. Oczywiście polecam tylko wózek bez fotelika. Fotelik lepiej kupic porządny z atestami :)

Gość gość
Ma tragiczna spacerówkę i tyle w temacie. Waga też zdecydowanie za wysoka.

oj tak zgodze sie, waga wozka to wazna rzecz, ja wybralam elea, miedzy innymi wlasnie ze wzgledu na wage optymalna, nie ma co sie zameczac