Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

Czuję że ludzie z forum są do mnie negatywnie nastawieni

Polecane posty

Gość gość
dojrzała kobieta? to powiedz nam dojrzała kobieto co tak naprawdę robisz na forum? co Ciebie tu sprowadza każdego dnia? bo chyba nie wierzysz w to, że dorwiesz tu tego swojego bruneta? chcesz być lubiana? dojrzała wśród niedojrzałych na co liczysz?

Gość gość
jesteś najlepsza z projektów kafe :*

jak najbardziej na miejscu bo robisz to samo z brunetem nawet dobrze nie znasz tego faceta tak jak on nie znam magdy ty nawet jesteś w tym obłędzie krok dalej

Gość EmilaJoyFashion
Cześć dziewczyny, Będę z Wami kompletnie szczera- właśnie założyłam mały sklep internetowy z butami i chcę go tutaj delikatnie promować. Proszę abyście sie nie denerwowały a jak któraś będzie zainteresowana- zapraszam :) http://joyfashion.pl/pl/c/Wszystkie/71 Ekstra ceny , super modele. Polecam!! Pozdrawiam, Emila

Gość gość
rozrywka na forum? żałosne to raczej marnowanie czasu frustracja, depresja, nie masz nic innego do roboty?

Gość gość
chyba tą grypę masz kilka lat

Gość gość
odrzuceni? sądzisz, że facet jest tak żałosny jak kobieta by swoją frustrację wyładowywać na innych? sądzisz, że ataki na Twoją osobę są podyktowane tym, że kogoś odtrąciłaś? jeśli tak naprawdę myślisz, to jesteś bardziej żałosna niż sądziłem ale gratuluje zadufania w sobie genialne

Gość gość
czyli zimna s... która marzy o zainteresowaniu i tym sie karmisz tutaj chcesz zwracac na siebie uwage jak zreszta kazda baba

"sądzisz, że facet jest tak żałosny jak kobieta by swoją frustrację wyładowywać na innych?" tak sądzę, ustawicznie tego doświadczam

Gość gość
kazda samotna kobieta robi z siebie ofiare losu a jak znajdzie kogos to jest dumna jak paw

Gość gość
fiku mikuuu dziś "sądzisz, że facet jest tak żałosny jak kobieta by swoją frustrację wyładowywać na innych?" tak sądzę, ustawicznie tego doświadczam x Czyli jest wyjasnienie co tu robi. Odrzucona w realu szuka tu zainteresowania. Rzeczywiście, żałosne. Może gdyby nie była nudna i upierdliwa byłoby inaczej, ale jest jak jest.

nie sadze zeby ataki skierowane byly z powodu odtracenia przez ciebie dana osoba :) jestes w bledzie !! strasznie sie w tym zaglebiasz nie wiem czemu nie wiem czemu siedzisz w przeszlosci ? zadaj sobie pytanie ?

Gość gość
Ty masz po prostu depresję i leczysz ja na forum

do jakiego zakonu ? pisalem tylko ze ciut wiecej empati kobieta powinna byc jak dobrze przyprawiona zupa jak czego jej brakuje to kazdy ja wylewa itp etc albo bierze sobie 2 danie po co sie wyladowywac na przesolonej zupie

Gość gość
ale z Ciebie idiotka tyle w temacie