Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

Czuję że ludzie z forum są do mnie negatywnie nastawieni

Polecane posty

Gość piąta klepka
Fiku, tylko nie zakładaj tematu informującego, ze jutro jest niedziela, trawa jest zazwyczaj zielona, a 2x4=8 :)

SzP dziś Pozwolę sobie odpowiedzieć pewną przypowieścią... ...bo tak... ...koniec przypowieści. xx hahaha dobre :)

to, że 2x4=8 wcale nie jest takie oczywiste, wszystko zależy od założeń, równie dobrze może to być 0.

Gość gość
k.. jasna jak jesteś taką dojrzałą kobietą to na litość Boską tak się zachowuj i oszczędź nam swoich smętów

Gość gość
no ja pier... czy każdy facet, który się do Ciebie odezwie jest potencjalnie Tobą zainteresowany? naprawdę tak myślisz? chyba se jaj robisz kobieto

mam na tyle inteligencji by widzieć kiedy facet jest zainteresowany, przykład taki blackheartbeat pisze na maila, potem chamsko, mówię ż nie jestem zainteresowana i wielkie zdziewienie a potem udawanie, ż eprzecież on nei był wcale zainteresowany, żenada.

Gość gość
i co k... jesteś pewnie z siebie dumna? że jeden obszczymurek lata za Tobą podnieca Ciebie to? cóż za dojrzałe zachowanie szukać faceta na forum a tak, to tylko zabawa, rozrywka kogo Ty oszukać chcesz?

fiku miku i co teraz napisalem do ciebie i odrazu stwierdzialas ze jestem twoim adoratorem szczerze to zasmialem sie jak to przeczytalem mhm i co teraz jak ty mi nie odpiszesz to ja mam zalozyc temat ludziez forum sa do mnie nastawieni negatywnie daj spokoj fiku mikku :) za duzo bys chciala odrazu

Brak tematu19 sierpnia 2014 22:57 Pokaż szczegóły Brak tematu Od: fiku_mikuu "Czaruj." mój komanetarz a co ja jestem Sauron z Wladcy pierscienia ? Re: Od: fiku_mikuu 20 sierpnia 2014 19:54 Pokaż szczegóły Moje imię to Fiku, twoje to brunet. co za bezosobowosc Re: Od: fiku_mikuu 21 sierpnia 2014 18:56 Pokaż szczegóły Cenie sobie anonimowość, przynajmniej na stopie pierwszego kontaktu, nie rozumiem dlaczego nie potrafisz tego uszanować. Imię nic nie znaczy, ważna jest osoba stojąca za imieniem. To Tobie zależało na kontakcie, a tymczasem dostaję nijaką wiadomość "chcialbym poznac twoje imie :) jestem Łukasz" - jaki mail taka odpowiedź. ... a teraz jakieś frustrackie maile. Wyobraź sobie, że Fikuśna w nocy śpi a w dzień pracuje, a nie czeka na maile od adoratorów. Smutne jest to, że rozmowa przybrała taki ton :(

blackheartbeat nie chcę wchodzić w dyskusje, to bez sensu, napisałeś w mailu kilka rzeczy, które Cie skreślają w moich oczach. Nie będę pisać jednak o tym na forum, bo to prywatne wiadomości.

Jesteś żałosny, w tych mailach są tylko informacje, które Ciebie kompromitują nei mnie, ale mimo to żałósnym jest ujawniać prywatną korespondencje.

Gość gość
roztrząsając swoje prywatne sprawy publicznie oboje jesteście żałośni... ponadto Fikuśka przyznałaś się tym samym do kłamstwa piszesz, że nie szukasz tu nikogo, że to tylko zabawa a zarazem przyznałaś, że facet coś tam napisał i to go skreśliło sugerując tym samym, że bierzesz pod uwagę to, że mogło by być coś więcej nie no k.. i takie są kobiety kogo okłamujecie?

Gość gość
o właśnie, jak ja lubię takie logiczne spostrzeżenia jak te od gościa wyżej

blackheartbeat nalegał na to bym do niego napisała, więc to zrobiłam, jak pisałam traktuję kafe jako rozrywkę. blackheartbeat atakuję Cię, bo nei szanuję ludzi bez honoru, a brakiem honoru i klasy jest ujawnianie prywatnej korespondencji, to pokazuje jakim człowiekiem jesteś.