Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomyliłem się co do dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Miałem ją za nudną i sztywną osobę i ciągle olewałem, a teraz spotkałem ją znowu i widzę, że to zupełnie ktoś inny.

Gość gość
a to peszek

Gość gość
Mam nadzieję, że ona także się pomyliła :)

Gość gość
Bo przy Tobie była nudna a teraz odrodziła sie ale nie dla Ciebie,są faceci którzy stłamszą każdą kobietę to socjopaci,przy nich tylko depresja.

Gość gość
Miałam to samo, chłopak źle mnie ocenił i się pomylił co do mnie. Wiecie co najgorsze? To, że dałam sobie wmówić, że jestem beznadziejna i sama uwierzyłam w jego słowa. Jak ktoś napisał wyżej stłamsił mnie i wpędził w depresję. Podniosłam się, on się przyznał do pomyłki i chciał wrócić. Nie dałam mu szansy. Nigdy bym już nie czuła się przy nim dobrze.

Gość gość
Ja przez kilka lat słuchałam,że do niczego sie nie nadaje,że nie poradze sobie,chyba zrobiłam sie głupia i nudna aż mnie zostawił i dopiero zaczęło sie życie,znalazłam pracę,dobrze płatną,kupiłam samochód,zrobiłam remont a on oczy przeciera ale to już jego problem,są ludzie którzy,żeby podnieść swoje ego depczą drugiego człowieka,czerpią z tego energię,wampiry energetyczne i każdy następny partner będzie nudny i beznadziejny ale tylko przy takich osobnikach