Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

on nagle się zmienił i nie chce dzieci. nie wiem co mam robić. .

Polecane posty

Gość gość

Jestem z nim 3 lata do tej pory spaliśmy bez zabezpieczeń bo on i ja bardzo pragnelismy mieć dziecko. Nie dawno wyjechał za granicę i nagle wszystko mu się odmieniło ..po prostu nie poznaje swojego mężczyzny ! Stwierdził że nie chce teraz dziecka (pomiomo ze dali byśmy sobie radę) ja mam 21 lat a on 26. Jestem w szoku bo jeszcze 2 lata temu odstawilam tabletki antykoncepcyjne tylko po to by zajść w cciążę bo oboj***ardzo tego chcieliśmy a teraz nagle on zmienia zdanie i mowi ze tamto to byl błąd .. ! I najlepsze jest to ze znow chce żebym zaczela brac tabletki, przecież ja nie moge bo później nie będę mogła mieć już dzieci niestety taka byla diagnoza lekarza. On nagle stwierdzil ze chce zmienić wygląd, chodzić po clubach, zaczac studiować ok tylko ze jak ja nieraz cgcialam pójść z nim na imprezę to on nue chcial ! Mam dosyć nie wiem co zrobic jestem w rozsypce. Nie chce mu niczego zabraniac ani zmuszac go do zmiany decyzji ale zabolalo mnie to ze on tak baprawde nigdy nie chcial dziecka i mnie oklamal. Czuje ze ja jestem dla niego tylko przystania i jak trafi sie lepsza to do niej odejdzie. Nie chce sie tak czuc ale on tego nie rozumie naweet jak mu tlumacze. Prosze doradzie coś. ..

Gość gość
Co ja mam zrobić ... potrzebuje doroslego mężczyzny nie chlopaka imprezowicza...:-(

tak trochę nie na temat jeśli 2 lata uprawialiście sex bez zabezpieczeń i nie zaszłaś w ciąże w tak młodym wieku, to marnie widze szanse na dziecko ani teraz, ani później nie dało Ci to do myślenia?

Gość gość
Oczywiście że dalo ale lekarz piwiedzial ze jest wszystko w porządku i mamy sie cieszyć seksem. Dlatego nie chce brac tabletek znów bo wiem ze zamkne sobie droge do dziecka calkowicie. Nie wiem dlaczego on mnie nie rozumie. Przeciez jsk teraz zaczniemy znow sie zabezpieczac to nie wiem on mysli ze za 5 lat jak juz bedzie cjcial dziecko to ono zjawi sie jak na zawolanie nie !! Wtedy juz bedzie za pizno i zistanie on ze swoimi clubami...

Gość gość
Dlatego czuje ze ta jego zmiana jest przykrywka ze po prostu on juz nie chce byc ze mna w przyszłości tylko bedzie czekal az zjawi sie lepsza i sobie pójdzie. A co do tabletek to chce byc pewny ze nie przeszkodze mu z dzieckiem...

Gość gość
Teraz jestem taka nieszczesliwa

Gość gość
Zostaw go a nie ! :-)

Gość gość
Nie potrafie za vardzo go kocham

Gość gość
Skoro mu sie odmienilo to szykuj sie na to, ze dlugo juz z toba nie bedzie. Taka kolej rzeczy

Gość gość
Ale dlaczego przecież bylo tak pięknie .. jestem zalamana :-( :-( za rok mial byc slub ...

Gość gość
....... albo sie z tym pogodze albo on odejdziie. Wolę byc z nim i nie miec dzieci niz zyc bez niego. Tak bardzo go kocham

Gość gość
19 lat miałaś i już chciałaś miec dziecko? a ty masz dobrze wszystko z głową:P? on pewnie nie chce Cie utrzymywac a ty sobie będziesz w domku siedzieć z piatką dzieciaków

Gość gość
On chce się realizować , co w tym złego,że chce mieć wykształcenie dobre , iść na studia? Ty za to mam wrażenie nie masz pomysłu na siebie dlatego chcesz sobie zrobić dziecko,żebyś w końcu miała coś do roboty.

Gość gość
Tak po prostu szybciej doroslam prawda i spotkalam odpowiedniego faceta.

Gość gość
Oboje stwierdzilismy ze skonczymy szkoly i za kilka lat wrocimy do tematu dziecko. Tylko po cholerę kazal mi odlozyc tabletki i nie brac bo bardzo dziecko chcial no ludzie !! Niech on sie zastanowi bo za rok jak mu sie odmieni to zwariuje

Gość gość
A po za tym co jak sie okaze ze za 5 lat nie moge mieć dzieci i co .. ?

Gość gość
Wtedy zostanie nam ta nasza kariera.. on nie rozumie ze ja na studiach zaocznych dam sobiet radęz dzieckiem...

Gość gość
Ale ty durna jesteś.I co będziesz studiować i dziecko podrzucać babci i dziadkowi? a nie lepiej jak już będziecie mieć ustabilizowaną sytuacje materialną , skończysz studia? Po co Ci sie tak spieszy, musisz sie na fejsbuku pochwalić zdjęciami dziecka czy co ?

Gość gość
Tak poza tym masz 21 lat dopiero, czemu zakładasz,że w wieku 26 lat nie będziesz mogła miec dzieci ? ale pieprzysz głupoty. Kobiety mają 40 lat i w ciąże zachodzą a ty sie naczytałas jakichś pierdoł i w to wierzysz.

Gość gość
nic nie rozumiesz. Gdybym wiedziala ze na pewno bede miala to dziecko to bym i 10 lat czekała ale ja sie boje ze nie moge go mieć skoro przez 2 lata w ciaze nie zaszlam. Gdyby ktos mi sal gwarancje ale niestety takiej nie ma

Gość gość
Niestety bralam kiedys w mlodym wieku tabl anty i teraz mam za swoje bo caly czas choruje i marne szanse na ciaze w przyszłości dlatego nie chce tego odkladac..

Gość gość
Boje sie ze on odejdzie ze znajdzie lepsza ladniejsza a tak jak bym byla w ciazy to juz by byl ze mna na zawsze

Gość gość
Haha :-D

Gość gość
Ja tam cie rozumiem. Boisz sie ale on cie w tym nawet nie wspiera..

A nie wziełas pod uwagè, ze to on moze byc bezplodny? Moze sobie zrobil badania po cichu, skąd wiesz? A jak bedzie chciał od ciebie odejsc, to odejdzie. Uwazam, ze macie czas na dziecko, to ty sie uparlas, a on nie jest gotowy. Mysle, ze dla was obojga jest za wczesnie na dziecko. Lataj z nim po klubach, poszalejcie, ten czas bez dzieci nigdy juz pozniej sie nie powtorzy. Za duzo u ciebie " chcenia" i planowania. Skoncz studia, usamodzielnij sie, dojrzej- nie tylko fizycznie, ale i emocjonalnie.

Gość gość
A moze on poznal kogos zagranicą? Ja uwazam, ze takie wyjazdy nie sa dobre dla związkow. Bylam raz z moim mezem 2 miesiace w Holandii i tam ludzie czesto imprezują, po pracy zaraz piwko, wóda a w weekendy to w ogle grube imprezy.Ludzie zapominaja o rodzinach w kraju,niejeden zwiazek sie rozpadl przez taki wyjazd.

Gość gość
Zagranica ludzie zyja jakby nie mieli zobowiazan, twoj tez pewnie zasmakowal takiego zycia i dlatego zmienil plany co do dziecka.

Gość gość
Ja jestem zdania ze jak wróci to mu przejdzie i znow wszystko nedzie tak jak kiedyś. Teraz tak on zafascynowal sie pieniedzmi i wolnoscia. Juz nie zalezy mu tak jak dawniej nawet na boze narodzenie nie przyjedzie tylko dopiero w styczniu bo stwierdził ze Dużo paracy jest . Ja mu tego nie zabronie jak mnie kocha to glupot nie narobi.. musze mu ufac tyle mi pozostaje a chec dziecka wroci z nim razem z powrotem do polski tak mi sie wydaje

Gość gość
Jeszcze tydz temu cieszyl sie ze jak wroci to od Razu po takiej przerwie bedw w ciazy a teraz cos mu odbilo