Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samotna od wielu lat po 30 stce znajomy proponuje mi uklad

Polecane posty

Gość gość
Autorko, skąd w przybliżeniu jesteś?

Gość bo ja wierzę w miłość
Kurcze :-( smutne to jakieś, nie zdecydowałabym się na taki układ, a jestem sama dłużej od Ciebie autorko. Nie oceniam Cię, tylko życzę spotkania i pokochania kogoś ze wzajemnością. Koledze podziękuj, że stara się być taki pomocny ;-) ale rób z nim tego. Gościu, który nie wyobrażasz sobie całowania czyjegoś ciała bez miłości, przybij piątkę, ja mam tak samo :-D

róbta co chceta. Ja sobie nie wyobrażam 6 m-cy bez seksu, 6 tygodni to byłby ciężar. Nie wiem czy szacunek za to, czy żałosne to, ale budzi emocje.

Gość gość
Ja bym weszła w ten układ. To nie jest szmacenie się, bo nie robi to z każdym tylko ma "partnera" Ludzie płacą za sex, tak jak za jedzenie czy masaż. Takie czasy. Wiele osób jest z kimś dla sexu czy kasy.

Gość gość
Ja właśnie szukam takiej kobietki, która dzieci mieć nie chce lub nie może. Może to akurat Ty. :-) I dlatego chciałbym wiedzieć mniej więcej skąd jesteś. Ja ze Świętokrzyskiego. Pozdrawiam.

Autorko, czy potrzebujesz od kafe rozgrzeszenia? Jestes wolnym dorosłym człowiekiem i to jest TWÓJ wybór, niezaleznie od skrajnych opinii na tym czy innym forum.

Gość gość
Zacznie się od układu a może się skończyć uczuciem, związek może nabrać nowych barw i nadać życiu nowy sens. Narząd nieużywany kapcanieje a czas robi swoje ...