Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hh29

lalka baby born

Polecane posty

postanowilismy kupic corce ta lalke na drugie urodziny. jest do niej duzo akcesoriow, chcemy cos dokupic, ale nie wiem, co warto na start. ma ktos jakies doswiadczenia? wiadomo, ze wybor duzy, a wszystkiego sie nie kupi :).

Córka ma lalkę BB z akcesoriami. Leży gdzieś w kącie. Po bawiła się trochę i straciła zainteresowanie. Takie są moje doświadczenia :)

Gość gość
Moja mlodsza siostra miala ta lalke kilka lat temu. Bawila sie nia bardzo dlugo. Jesli chodzi o akcesoria to byla studnia bez dna :-) jest tyle pięknych ubranek i dodatkow do niej , mama ciagle cos dokupowala.

moja bawi sie w przedszkolu, wiec wiem, ze jej sie podoba. tutaj nie ma watpliwosci.

Skoro jest zainteresowana to kupcie. A może zamiast mnóstwa akcesori kupcie wózek dla lalki? Moja córka lalkami się nie interesuje, ma kilka ale leżą w kącie :) zdecydowanie woli samochody, narzędzia i klocki Lego brata :)

wozek to tez jedno z akcesoriow do bb. mala ma niby juz wozek, ale taki maly i plastikowy, chetnie jezdzi nim po domu. czy te wozki do bb wytrzymuja jazde na zewnatrz?