Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szparagówka

Co zrobić z łuskanej fasolki szparagowej?

Polecane posty

Gość Szparagówka

Witam wszystkich! Dostałam dzisiaj wiaderko fasolki szparagowej maślanej, tej co na tykach rośnie. Niestety do ugotowania niezbyt się nadawała gdyż była już przerośnięta i wyłuskałam z niej wszystkie fasolki. Co mogę z tych fasolek teraz zrobić? Macie jakieś przepisy na zupę, sałatkę, marynatę.... cokolwiek? Czekam na propozycje i przepisy. Pozdrawiam!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Nigdy nic takiego nie robiłam, ale na zdrowy rozum możesz ugotować do miękkości jak zwykłą fasolę i zrobić np. w sosie pomidorowym, czy dodać do dowolnej sałatki (np. fasola, jajko na twardo, cebula, dobrze musztardowy winegret, pietruszka, sól, pieprz, jak ktoś lubi to oliwki...).

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Czy trzeba ja wczesniej namoczyc?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×