Fifofa 122 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, 250GodzinTak napisał: 56 dla twojej wiadomości dziadku. Od dziś będę regularnie zgłaszać twoje hejterskie wpisy, więc odpłyń, odpal skuter i wypad stąd Babcia odezwała jak ja jestem dużo młodszy od ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 122 Napisano 2 godziny temu Jakbyś miała dzieci, byś już bujała wnuczki taka jest prawda. Ja dopiero może będę dziadkiem ale nie zanosi jeszcze trochę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 977 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, Fifofa napisał: Jakbyś miała dzieci, byś już bujała wnuczki taka jest prawda. Ja dopiero może będę dziadkiem ale nie zanosi jeszcze trochę. Chciałbyś już być dziadkiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 122 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Chciałbyś już być dziadkiem? Twòj syn też założy rodzinę będzie miał dzieci.. Myślę każdy rodzic powinien mieć potomkòw, taka jest kolej życia. Jakąś babka wyskakuje 56lat powinna bujać wnuki i siedzi na kafeterrii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 977 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Twòj syn też założy rodzinę będzie miał dzieci.. Myślę każdy rodzic powinien mieć potomkòw, taka jest kolej życia. Jakąś babka wyskakuje 56lat powinna bujać wnuki i siedzi na kafeterrii Mój syn to chce mieć i ma jakąś manie na tym punkcie ale może mu jeszcze odmienić. Jak nie ma dzieci to i wnuków. Siedzi na kafe bo sie nudzi. Zawsze może miec kota czy psa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 122 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Mój syn to chce mieć i ma jakąś manie na tym punkcie ale może mu jeszcze odmienić. Jak nie ma dzieci to i wnuków. Siedzi na kafe bo sie nudzi. Zawsze może miec kota czy psa Na starość babki głupieją jedne mniej, drugiej bardziej jak będzie starsza dochodzi demencja trudności z poruszaniem. Niech ona pomysli jak będzie za 5 lat wyglądać 61 lat. Dalej będzie tutaj szukać amanta. 5 lat jak z bicza strzelił. Edytowano 2 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 156 Napisano 2 godziny temu 28 minut temu, Fifofa napisał: Jakbyś miała dzieci, byś już bujała wnuczki taka jest prawda. Ja dopiero może będę dziadkiem ale nie zanosi jeszcze trochę. A co cię obchodzi czyjeś dziecko i wnuki? Spójrz człowieku w lustro i daj ludziom żyć. Wyzywasz ludzi, bełkoczesz bez ładu, pijany jesteś czy co? Współczuję twojej żonie i to by było na tyle A forum jest dla kobiet, więc będę sobie pisać co będę chciała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 977 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Na starość babki głupieją jedne mniej, drugiej bardziej jak będzie starsza dochodzi demencja trudności z poruszaniem. Niech ona pomysli jak będzie za 5 lat wyglądać 61 lat. Dalej będzie tutaj szukać amanta. 5 lat jak z bicza strzelił. A mężczyźni nie glupieją? mam nadzieję że ja nie zgupieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 122 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: A co cię obchodzi czyjeś dziecko i wnuki? Spójrz człowieku w lustro i daj ludziom żyć. Wyzywasz ludzi, bełkoczesz bez ładu, pijany jesteś czy co? Współczuję twojej żonie i to by było na tyle A forum jest dla kobiet, więc będę sobie pisać co będę chciała Kto wyzywa babka to jest wyzywanie?. Pisze jak życie wygląda, są babki bez dzieci trzeba było chociaż adoptować ktoś na starość ci szklankę podał. Forum dawno nie jest dla kobiet tylko chorych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 60 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Kto wyzywa babka to jest wyzywanie?. Pisze jak życie wygląda, są babki bez dzieci trzeba było chociaż adoptować ktoś na starość ci szklankę podał. Forum dawno nie jest dla kobiet tylko chorych. Skoncz troglodyto. Ile można wciskać w macice bachora obcym babom? Chcesz to zrob Grażynie i od... się od obcych bab. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 122 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: A mężczyźni nie glupieją? mam nadzieję że ja nie zgupieje Ja też mam taką nadzieję, jednak zdarzają babki normalne. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 122 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Skoncz troglodyto. Ile można wciskać w macice bachora obcym babom? Chcesz to zrob Grażynie i od... się od obcych bab. Może szuka aby adoptować tutaj na forum tego nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 60 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Może szuka aby adoptować tutaj na forum tego nie wiem. A ty czemu z zonko nie adoptujesz? Czyn to co głosisz i dawaj przykład innym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 60 Napisano 2 godziny temu Jeśli tego nie zrobisz to jesteś zwykłym zasrånym trolejbus. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 977 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Ja też mam taką nadzieję, jednak zdarzają babki normalne. To sie okaże, na szczęście mam jeszcze trochę czasu. Uciekam Piter. Milego dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 122 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał: A ty czemu z zonko nie adoptujesz? Czyn to co głosisz i dawaj przykład innym. Ja mam dziecko. Na starość mi poda szklankę wody. Bezdzietne nawet z emeryture będa miały małą nawet DPSie trzeba mieć wyższą emeryturę inaczej nie przyjmą. Będzie w mieszkaniu dogorywać sama aż opieka się zainteresuje. Wiadomo jak opieka się interesuje tak jak Leżakiem i innymi. Edytowano 1 godzinę temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 156 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Fifofa napisał: Kto wyzywa babka to jest wyzywanie?. Pisze jak życie wygląda, są babki bez dzieci trzeba było chociaż adoptować ktoś na starość ci szklankę podał. Forum dawno nie jest dla kobiet tylko chorych. A skąd ty możesz wiedzieć, kto tutaj ma dziecko, a kto nie ma? Chcesz dołożyć ludziom do wychowania? Dać przyklad swoim zachowaniem? Nie ośmieszaj się, bo sam wymagasz opieki jako dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 156 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Ja mam dziecko. Na starość mi poda szklankę wody. Bezdzietne nawet z emeryture będa miały mała nawet DPSie trzeba mieć wyższą emeryturę inaczej nie przyjmą. Będzie w mieszkaniu dogorywać sama aż opieka się zainteresuje. Wiadomo jak opieka się interesuje tak jak Leżakiem i innymi. Co na to twój terapeuta i kiedy jedziesz do niego na skuterze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 60 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Ja mam dziecko. Na starość mi poda szklankę wody. Bezdzietne nawet z emeryture będa miały mała nawet DPSie trzeba mieć wyższą inaczej nie przyjmą. Będzie w mieszkaniu dogorywać sama aż opieka się zainteresuje. Wiadomo jak opieka się interesuje. No i co z tego? W domach dziecka czekają dzieci na ciebie. I kto ci powiedział że ona ci poda te szklankę? Po to na świat sprowadziłeś żeby Ci usługiwała na starość? To licha motywacja i bardzo egoistyczna xD i na chùj się przejmujesz obcymi babami i ich starością. Póki co to ja na twojego bachora place żebyś mógł 800 plus pobierać. Kup se chociaż słownik za to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 122 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: No i co z tego? W domach dziecka czekają dzieci na ciebie. I kto ci powiedział że ona ci poda te szklankę? Po to na świat sprowadziłeś żeby Ci usługiwała na starość? To licha motywacja i bardzo egoistyczna xD i na chùj się przejmujesz obcymi babami i ich starością. Póki co to ja na twojego bachora place żebyś mógł 800 plus pobierać. Kup se chociaż słownik za to Ja wiem jak wychować podała szklankę wody. Czy adoptuje chorych inceli i ich wychowa inna sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 60 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Ja wiem jak wychować podała szklankę wody. Czy adoptuje chorych inceli i ich wychowa inna sprawa. Osobnik taki jak ty nie jest w stanie wychować córki na normalnego obywatela który cokolwiek wniesie dla ludzkości. A przeciętnych i tak już jest za dużo na planecie. Jak ty jełopie pomagasz jej w nauce jak ty nawet zdania nie jesteś w stanie sklecić? Mieszkasz w Polsce a nie w moldawii więc się naucz mojego języka zanim się bedziesz do macic dobierał emerytkom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 64 Napisano 1 godzinę temu Może komuś się spodoba cover na katarynkę/pozytywkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1063 Napisano 1 godzinę temu 56 minut temu, Fifofa napisał: Babcia odezwała jak ja jestem dużo młodszy od ciebie. Opanuj się Ogór - ty od nikogo tu nie jesteś młodszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 122 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Osobnik taki jak ty nie jest w stanie wychować córki na normalnego obywatela który cokolwiek wniesie dla ludzkości. A przeciętnych i tak już jest za dużo na planecie. Jak ty jełopie pomagasz jej w nauce jak ty nawet zdania nie jesteś w stanie sklecić? Mieszkasz w Polsce a nie w moldawii więc się naucz mojego języka zanim się bedziesz do macic dobierał emerytkom. Ty byś płaciła prędzej alimenty twoim podejściem. Dziecko nie miało nigdy normalnej atmosfery w domu u ciebie i tyle na temat. Każdy ma to na co sam zasługuje Edytowano 1 godzinę temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 156 Napisano 1 godzinę temu Ogór jak się odpalił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 60 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Ty byś płaciła prędzej alimenty twoim podejściem. Dziecko nie miało nigdy normalnej atmosfery w domu u ciebie i tyle namtemat. Każdy ma to na co zasługuje A skąd ty karle inteligencji możesz to wiedzieć. Ja w przeciwieństwie do ciebie nie zrobię se dziecka żeby mi szklanke wody na sztuczno szczękę podało bo nie jestem egoistka. Ty jesteś. Bo nie dość że ułomny wstyd dla dzieciaka mieć ojca jełopa to jeszcze obarczasz odpowiedzialnością żeby Ci gucz mylą na stare lata. Typowy janusz rozplodnik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 156 Napisano 1 godzinę temu Muszę otworzyć popcorn, bo jakaś inba się szykuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 60 Napisano 1 godzinę temu Ty tam pracuj lepiej bo premii nie bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 60 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Muszę otworzyć popcorn, bo jakaś inba się szykuje W tv se obejrzyj inbe w Sejmie. Zembaczynskiego inteligenta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1063 Napisano 1 godzinę temu Jeśli ta jego córka nie jest taka sama jak on, to spierniczy jak najdalej, w podzięce za zmarnowane dzieciństwo na jednym pokoju z rodziną Adamsów w wydaniu Ogóra i jego małżonki o potężnej tuszy ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach