Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania Iwonka

kobiety piszcie co was denerwuje w seksie czego faceci nigdy nie ogarna

Polecane posty

Gość Ania Iwonka

napewno kazda z was trafila chociaz raz na seksualny antytalent,ze sie tak wyraze:Psa tez bledy popelniane notorycznie,faceci chyba pewnych spraw poprostu nigdy nie ogarna. moj eks np.jak sie juz mocno poniecil to szarpal lechtakczke na prawo i lewo,zapominal,ze lechtaczka ma o wiele wiecej zakonczen nerwowych niz penis.mysle,ze tak ma wiekszosc facetow,w pewnym momencie sie zapominaja.wypisujcie swoje irytujace doswiadczenia,z przymruzeniem oka lub calkiem serio;)

Gość gość
krótka piłka - jeśli facet nie umie się całować, oznacza to, że nie umie też całować drugiej pary warg :)

Gość gość
Nie wszystkich wsadzaj do jednego wora. Ja np. potrafię się bawić godzinami łechtunią i sprawiać wielokrotne orgazmy bez bólu :) Wiem gdzie i jaki guziczek nacisnąć :) ale to lata nauki i prób bo każda jest inna i potrzeby Wasze kobiety są zmienne.

Gość Millena25
To jeszcze nic. Kiedys mialam partnera, ktory tak sie napinal jak szczytowal, ze kilka razy puscil glosnego bonka!

Gość gość
no mi sie trafil facet co szarpal sutki:Ona pytanie dlaczego to robi,odpowiedzial,ze tak lubi kazda kobieta.okazalo sie,ze mial w zyciu 2 kobiety,obie lubily takie zabawy,wiec wyszedl z zalozenia,ze kazda tak lubi:O:O:O

Gość gość
Mój poprzedni facet - pchał jak szalony, spocony cały mówił w trakcie "dobrze ci maleńka, dobrze ci maleńka" po czym aaaaeeeeaaaa koniec i szedł spać :)

Mnie denerwuje, że mój od paru miesięcy kochając się na pieska próbuje mi polizać dziurkę w tyłku, głupek :D

Gość gość
taki jeden Sebastian...polizal mnie ok.30 sekund i pytanie-czy dochodzisz?

Gość gość
rzeczywiście jak szarpie za łechtaczke to jest kijowe, ani to sie podniecić ani udawać nawet :D tymbardziej, że mnie to w ogole nie kręci. jescze słabe jest jak facet nie wykazuje inicjatywy i jest bierny, a powinien byc chociaż w 20% dominujący....

Albo jest dominujący 100% albo wcale :P Jak jesteś czysta w 95%, to znaczy, że nie jesteś czysta... :classic_cool: