Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety z sadłem zamiast płaskiego brzucha są obleśne

Polecane posty

Gość gość

tylko płaski brzuszek, zadnego tluszczu

Gość gość
Faceci z wielkim brzuchem też. Tylko same mięśnie!

Gość gość
racja grubaski są wstrętne

Gość co nie powiesz
to bardzo zabawne, że widzisz tylko płaskie brzuchy i sadło...ja widzę jeszcze kobiety szczupłe, wychudzone, z lekką nadwagą, z dużą nadwagą... :P

Gość gość
Nie ma to jak chudzielec z wystającymi kośćmi biodrowymi i zapadniętym brzuchem.

Gość gość
ja uważam że kobieta żeby była kobieca to powinna być szczupła (ale nie szkielet) moja np. jest szczupła ale ma dobre geny i tyłeczek ma wypukły krągły a piersi całkiem spore figurę ma jak marzenie sam byłem w szoku że takie ideały pod względem urody istnieją no i do tego z twarzy mi się podoba...

Gość gość
Wybacz chyba chodzi ci o takie siksy które nigdy w ciąży nie były.

Gość gość
Przez grube kobiety szczupli zadbani faceci nazywani sa niemeskimi

Gość gość
Jakiś łysiejący zakompleksiony prawik założył wtórny topik widać bidulkowi nadepnęło na odcisk hahaha

Gość gość
ale to prawda, ze ludzie z sadlem sa oblesni. inaczej patrzy się na osobę która się kocha-wtedy wyglad nie jest az tak wazny.. ale estetyka jest bardzo ważna

Gość gość
dokładnie, tzw brzuszek jest wstrętny u kobiet i facetów. Po prostu swiadczy o zlej diecie, braku ruchu, chorobach, slabych genach. Ja bym nie mogla byc z takim facetem, juz wolalabym chudzielca, faceci w stylu Karolaka są okropni. Facet musi miec płaski brzuch jak np kolarz albo kaloryfer. Wszystko inne jest nieatrakcyjne. Koniec kropka .

Gość gość
teksty o kobietach z brzuchami, że niby to przez ciążę mnie rozwalają, wytłumaczyć chcecie się ze swojego lenistwa, obżarstwa, braku pojęcia o racjonalnym odżywianiu?? śmiać mi się chce z takich lasek z oponami, odczuwam nawet czasem obrzydzenie sama urodziłam dziecko i przytyłam w ciąży 20 kg i co ? i dziś każdy mi zazdrości jak wyglądam, bo wyglądam świetnie ale samo nic się nie zrobi jak nie wiecie co robić to sobie poczytajcie, bo ja was uświadamiać nie będę

Gość gość
mlode sa szczuple

Gość onanormalna
A wiesz, że jest coś takiego jak choroby które powodują tycie. Ja cały czas miałam niedowagę przy wzroście 158 ważyłam 45-47 kg od urodzenia do 27 roku życia wtedy to zaszłam w ciążę. Nigdy nie miałam problemów z przemianą materii, po urodzeniu dziecka zachorowałam na niedoczynność tarczycy plus to że w ciąży miałam duży brzuszek i skóra się rozciągnęła mięśnie rozeszły pytałam lekarzy jak to możliwe, że miałam przed ciążą seksowny brzuszek a teraz masakra. Dowiedziałam się że to przez to , że miałam cesarskie cięcie zostały mi rozcięte mięśnie których nie da się odbudować (wiem bo pytałam lekarzy różnych). Zanim kogoś ocenisz poczytaj trochę o chorobach które powodują tycie. A tak po za tym ja byłam chuda mężowi to się nie podobało bo mówił, że jak mu siadałam na kolanach to nie czuł się z tym dobrze bo czuł moje kości i to była dla niego katorga on woli bardziej okrągłe dziewczyny bo jest za co złapać. Ja jestem coś w tylu Merlin Monroe z tych późniejszych lat. Mojemu mężowi to się podoba ja jednak wolałabym wrócić do starej wagi. Po za tym chude laski wypromowali geje projektanci a to dlatego, zę gdyby kobieta na wybiegu miała okrągłe kształty była pełna odwracałaby uwagę od ubrania. Modelki musza być jak wieszak nie moga odwracać uwagi od ubrania. Ale na ulicy to kobiety powinny zwracać na siebie uwagę a nie być tylko wieszakiem na ciuchy to mi powinnyśmy na ulicach grac pierwsze skrzypce nie patrząc na projektantów i kanony piękna przez nich wykreowane. Moim zdaniem ładna kobieta to kobieta o dobrych proporcjach nie koniecznie chuda.

Gość gość
ty p*****lniety autorze ja ci zaraz powiem kto jest nieatrakcyjny debilu. zalosne imitacje faceta, krotkie kurduple na kaczych łapach,łyse paly, rude swinie i oblesne sapiace grubasy smierdzace piwskiem.na pewno nalzeysz do nich wypisz wymaluj...