Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszystkie baby są takie same

Polecane posty

Gość gość

Tyle ich spotkałem i niczym się od siebie nie różnią poza przebiegiem i twarzą. Każda jedna, durna, naiwna, pyskata kłamliwa egoista o charakterze zagubionej księżniczki szukajaca księcia z bajki. Baby nie mają marzeń i celów a nawet jesli mają jakiś ich zalążek to chcą żeby facet im go złałatwił. Jesteście puste i puszczalskie, jak koty w rui, byle d*******y i nie ważne komu i gdzie. Zero pasji tylko obgadywanie i plotki. Kobieta i hobby to jakieś dwa światy, nie potraficie nic, albo pudelek albo kafeteria. Ja p*****le... nawet nie ma z wami o czym porozmawiać.

Gość gość
DNO DNO DNO! Szkoda że jesteście a cżłowiek nie rozmnaża sie inaczej.

Gość gość
No to gratuluję otoczenia ;)

Gość gość
Aleś nakrzyczał na nas człowieku.Wam wolno ,a kobiety ?Zle jak dają...,niedobrze jak nie dają.....Szowinizm to chyba jest. Przecież seks jest i dla mężczyzn i dla kobiet OK.Więc w czym rzecz?

Gość gość
Faceci dopiero plotkują. Kobiety nawet w połowie tak nie potrafią.

Gość gość
I nawet jak tak to co? Nie musisz z żadną z nudnych bab się wiązać, przymusu nie ma :D Dziewczyny, ale po co się kłócić? Maruda sama się eliminuje z "rynku" więc to chyba dobrze i dla kobiet i dla niego :) kazdy będzie zadowolony Własnie czytam pudelka :classic_cool: Jest Siwiec bez makijażu :classic_cool:

Gość gość
Popieram, wszystkie kobiety są takie same.

Gość gość
To znajdź sobie chłopa i będziesz zadowolony.

Gość gość
Tak wychowujecie swoje dzieci, zero wartości

Gość brązowe warkocze
mam wielu kumpli i plotkują więcej niż kobiety, odpadamy w przedbiegach...kumpel się potrafi dopominać czy jakiś plotek ktoś nie zna. a co do bab. baby takie są, ale ja całe szczęście jestem kobietą nie babą :P

Gość gość
Bo chcę mieć z kim wychowac dzieci a nie z jakąś babą co ma ruje dwa razy w miesiącu i dyma sie na lewo i prawo z nieznajomym albo co gorsza z nim będzie miała dzieci albo znajdzie nowego a mi je odbierze.

Gość brązowe warkocze
a to przepraszam w takim razie. ty szukasz inkubatora co ci dzieci urodzi to zmienia postać rzeczy...

Gość gość
No to nie bierz tej glupiej baby-rozpłodowej. Wynajmij surogatkę i wychowaj dzieci ze swoja mamą. Problem? :D

Gość gość
Tak samo jak faceci. Kiedyś robilam eksperyment i wypinalam tyłek w kierunku każdego przystojniaczka. I co ??? Każdy chciał p********ic

Gość brązowe warkocze
13:31 to w takim razie ja jestem młoda głupia i naiwna i chyba chce zostać głupia i naiwna i wierzyć w wierność i miłość, bo jestem wierna i kocham.

Jakby kobiety nie pociągały fizycznie facetów i przestały im być potrzebne do reprodukcji to kobiety by wygineły w ciągu 100lat. Głupsze, słabsze, bez pasji. Jedyne co by robiły to plotki, malowanie i siedzenie u ojca na garnuszku.

Gość gość
Też sie z tym spotkałem, jeden numerek nic przecież nie szkodzi bo ona ma "poukładane zycie" a nawet jesli to przecież nic się nie stało bo "chciała sie wyszaleć, była pijana" itp. Przykre.

Gość gość
Ja się interesuje historia, medycyna, sztuka, budownictwem. Jestem kobieta.

A ile czasu dziennie poświęcasz na to co cię "interesuje"? Rozumiem, że jak raz w roku przeczytam książkę o fizyce kwantowej to mogę powiedzieć, że moją pasją jest fizyka?

Gość gość
Codziennie cos czytam. Ostatnio o drugiej wojnie światowej.

Gość gość
Pewien typ facetów nie przyciąga po prostu ciekawych kobiet, rodzi to w nich jeszcze większą frustrację, koło się zamyka, cała filozofia.

Gość gość
Wiele facetów chce mieć inteligentna ale w rzeczywistości wybierają naiwna mamuske ponieważ boja się ze będzie się puszczać. A to ze nie będzie pracować i zachodzić co chwile w ciążę jest dla nich drugorzędną sprawą?

Gość brązowe warkocze
czuły...mam koleżankę która studiuje polonistykę, a czyta książki popularnonaukowe o fizyce, wszechświecie ( pewno z 5 w miesiącu) plus te które są tematem jej studiów...no ale tak to nie jest pasja przecież i na bank wkręcam. 14:25 ja jestem widzisz z tych młodych z zasadami co w miłość wierzą i wierność i taka też w związku swoim jestem i kocham, więc nie złamię zasady, ale jak każdy mam wadę - ja z kolei dzieci nie lubię :P.

Gość gość
W ideały to trzeba nie wierzyć na samym początku :D

Gość gość
Co do ostatniego zdania autora "Ja p*****le... nawet nie ma z wami o czym porozmawiać." to czasami mam wrażenie, że to w większości dotyczy facetów, bo niektórzy z nich to mogą rozmawiać tylko o własnej pracy i o tym co jedli na śniadanie, obiad i kolację, taki człowiek u boku to dopiero może zanudzić jak się ktoś z nim zwiąże na dłużej.

Gość gość
Te wredne i tępe baby to zdradzają facetów zapewne z innymi wrednymi i tępymi babolami bez marzeń i pasji.

Gość gość
wszystkiemu winny jest zatem popęd seksualny - winny jest zezwierzęcenia! Dobrze ze ja mam parawie zerowe libido ;p

Gość gość
Tzn. jesteś nadczłowiekiem ;)

Gość brązowe warkocze
15:12 ja owszem studiuje, ale mój facet pracuje, nie poznałam go na studiach ani w szkole, a owszem młodzi jesteśmy, ale zawsze mniej czasu z nim spędzam niż chce. i po 4 latach jest we mnie bardziej zapatrzony mój facet niż na początku, więc tego sobie nadal życzę ;) żeby skoro 4 rok był bardziej cukierkowy niż poprzednie to żeby kolejny był dla nas jeszcze lepszy :P. znam parę par m.in. ludzie u których byliśmy w ośrodku na wakacjach byli długo małżeństwem a tak idealną i zapatrzoną w siebie parą, że widać można, więc wolę się łudzić, że i nam sie tak uda, bo przecież skoro komuś się udało...

Gość kochanką jestem
Nie wolno uogólniać.To krzywdząca opinia.Jestem singielką,kobietą dojrzałą i kochanką.I dla mnie seks jest tylko z tym facetem. No hipokryci dawajcie gromy!Ile osób tyle ocen pewnie.