Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WadaWlkp

Taabletki, działanie.

Polecane posty

Po 5 dniach w niedzielę brania luteiny na wywołanie miesiączki dostałam plamienia koloru bordowego, myślałam że to jest okres po porodzie pierwszy więc według zaleceń wzięłam tabletkę anty, na drugi dzień w poniedziałek rano wziełam kolejna a wieczorem kochałam się z partnerem bez prezerwatywy, dodam że nie kończył we mnie a plamienia skończyły się również w poniedziałek przed sexem, teraz minął już 9 dzień jak biorę tabletki ale boję się żeby nie doszło do zapłodnienia tydzień temu bo nie wiem czy te plamienia to był faktycznie okres i po prostu taki tylko plamiący czy co. Czy tabletki zadziałały w razie w? Partner we mnie nie konczyl ale zaszłam w ciąże z córą rok temu i tez nie konczyl we mnie a zaszłam tyle że wtedy nie brałam tabletek . Ponoc jak się wezmie w 1 dzien cyklu to jest ok a jak to nie byl okres i mimo że wzielam anty to nie zadziałały? Prosze o opinie

Gość gość
nie wiadomo czy to był okres a nie tylko plamienia z powodu zaburzeń. Tabletki mogły nie zadziałać jeśli to nie był okres -początek cyklu. Dlaczego sie nie zabezpieczałaś dodatkowo jak zalecają ulotki przy pierwszym opakowaniu anty?