Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wpadlampouszy

Nie umiem sie odkochać w moim nauczycielu pomóżcie mi

Polecane posty

Gość gość
Proszę skasować ten temat! On obraża moje uczucia religijne i kubki smakowe! :D

Gość wpadlampouszy
Odwiedź. Masz lepiej, bo jest mniejsza różnica wieku.

Gość gość
Słuchaj jeżeli to nie gerontofilia to powinnaś pomyśleć o tym co zrobić żeby bardziej się do niego zbliżyć. On jest kawalerem?

Gość wpadlampouszy
To nie jest żadna gerontofilia czy jakoś tak, przeciez to polega na seksie, a ja tu o żadnym seksie nie mówię..

Gość gość
No nie wiem, czy lepiej :D ma zone...

Gość wpadlampouszy
Nigdy nie wiadomo jak tam z tą żoną. Mój pewnie też ma, ale co ..jakoś mnie niestety to nie zniechęciło do niego.

Gość gość
No w sumie masz racje. :)

Gość gość
to zle ze nie myslisz o seksie , mezczyzna pod 60 przezywa swoja druga mlodosc. , taki to jest zwarty i gotowy zawsze i wszedzie , nie wyznawaj mu uczuc on nie bedzie gotowy na poszczenie

Gość wpadlampouszy
Racja, nie racja, miłość ślepa to i mnie zaślepiła i na nic nie patrzę i cierpię, bo nie wiem co robić... ja mam niecałe dwa lata z nim, a jeśli mi nie przejdzie, co wtedy?

Gość gość
Ja to wlasnie mam odwrotnie, mnie on podnieca :-S

Gość wpadlampouszy
hahah jasne ktos tu ma niezły ubaw. ;D

Gość gość
No nie wiem naprawde, rok musisz sie przemeczyc :( Bedziesz go widziec, widziec przez co bardziej i wiecej bedziesz o nim myslala :( Ale z drugiej strony zazdroszcze Ci, ze go widzisz codziennie :)

Gość wpadlampouszy
Ale ja nie powiedziałam, że mnie nie podnieca.. Jak zobaczyłam go jak jedzie w aucie w swoich czarnych okularach przeciwsłonecznych...to mnie zamurowało. Ma już trochę lat, ale tak mi się podoba, że nie mogę... ;(

Gość wpadlampouszy
Nie codziennie, jutro np. go nie widzę,bo nie mam z nim lekcji .;( będzie głupio w szkole, nie chcę mi się iść bo nie ma lekcji znimmmmm e ch

Gość gość
Hahah, ja w te dni kiedy z nim nie mialam staralam sie przechodzic kolo tej sali gdzie on ma :D :D :D

Gość Mindymindy
Dziewczyno to nie ma sensu,za duza róznica wieku naprawdę ponad 40 lat?Napewno jest powaznym czlowiekiem,i jak mu wyznasz to,to moze sie wystraszyc,co inne 16 lat róznicy,ale on by mógł byc twoim dziadkiem.

Gość wpadlampouszy
Hah, u mnie jest trochę problem, bo on ma lekcje na piętrze, ale tam są tylko dwie klasy i nie ma po co tam iść jak sie nie ma lekcji, takie to jakby dobudowane jest. Ale w tamtym orku pamiętałam mniej więcej kiedy mozna go spotkać na korytarzu, kiedy na dworze jak autem podjeżdza itp i wychodziłam a co niby z koleżankami chodźmy sie przejść, one nie wiedziały, że ja chcę go zobaczyć ;P A w tym roku nowy plan i jeszcze nie wiem..

Gość gość
Tez wiedzialam o ktorej mniej wiecej przyjezdza :D Ale sie skonczylo :D przeszlosc, historia :):(:D

On nie moze tak ryzykowac,jest duzo starszy od Ciebie,a nawet jakby sie zgodził na cos to by nie była prawdziwa miłosc.Jak to sie stało ze zakochałas się nauczycielu ponad 40 lat starszym!!!!?Czyli on ma lat 60?

Gość wpadlampouszy
Tak, ma 60 lat, nie wiem dlaczego facet w takim wieku mi się spodobał....ale nic na to nie poradzę

Gość wpadlampouszy
Jutro też tutaj napiszę, może go zobaczę i wam powiem.. będziecie mnie wspierać

Gość gość
Wiem, ze zdarzaja sie faceci po 60 ktorzy sa zadbani, przystojni i moga sie podobac o wiele mlodszym kobietom. Mialam takiego lekarza, ok 60l, ale byl normalnie zadbany, dobrze zbudowany, zadnego brzuszka!!!, zadnych zmarszczek i wgl, wiem, ze taki ktos jak on moze sie podobac, podniecac :D Tak wiec, MindyMindy, autorka nie ma wplywu na to w kim chce byc zakochana... A, ze akurat wpadlo na 60latka coz. ;)

Założyłam sobie konto. Tak, wiem, ze to nie ma sensu, ale już rok nie mogę się odkochać..;( I chcę, ale jak przychodzi ta lekcja to znowu o nim myślę, ciągle o nim myślę, czasem mi się śni, a jak go gdzieś indziej niż na lekcji zobaczę, to jestem w niebie. A chłopcy w moim wieku.. nie podoba mi się żaden, choć bym chciała.. w sumie podobał mi się w połowie ubiegłego roku szkolnego, ale przegrał z nauczycielem.Szybko mi przeszło. Dlatego potrzebuję waszej pomocy i wsparcia...I będę tu pisać

gość 22:19 idealnie opisane.. zadbany, przystojny. On naprawdę super wygląda dla mnie, a siwizna dodaje mu uroku...Ot takie rzeczy mi sie podobają ;/

Gość gość
Tez tak mam :( Oczywiscie, pomysle o jakims rowiesniku, ze jest ladny (ale nie pomyslalam nigdy, ze jest przystojny :() i nie wiem, czy moglabym z takim byc :(

No Ci starsi to po prostu coś w porównaniu do chłopaków..Oni też są fajni, ale żaden nie dorównał na razie mojemu nauczycielu.. W ogóle to jestem zła, bo te pierwszaczki, które przyszły mają go za wychowcę.Zazdroszczę im..choć może lepiej że nie jest moim wychowcą...ach

Gość gość
Dokladnie! :( Fajnie byloby go miec za wychowawce i jezdzic z nim na wycieczki, chodzic do kina hahah :)

Przepraszam was za błędy, ale już zasypiam. Chyba pójdę spać, jutro tu zajrzę i napiszę, może dojdą jakieś osoby w podobnej sytuacji lub z dobrą radą. Dobrej nocy... mi pewnie on się przyśni.