Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Melka26

Butelki do karmienia, a jakich wy używałyście?

Polecane posty

Gość Melka26

Jakie się u was sprawdziły i na co zwracać uwagę przy zakupie? Lepiej w sklepie czy w necie, gdzie się bardziej opłaca?

Gość gość
Dr brown. Tylko z nich syn chcial jeść . U kolezanki skonczyly sie problemy z kolkami od kiedy zaczela karmic tymi butelkami. Najlepsze ceny na nie sa w internecie.

Gość gość
jak kupujesz więcej rzeczy u jednego sprzedawcy, to lepiej w necie, ale w hipermarketach i drogeriach są często promocje na butelki, warto poszukać. a butelki polecam avent, fajnie się spisywały, małe, kompaktowe, można podawać mleczko, herbatki, wodę, co kto woli

Gość gość
przetestowalam aventa, dr browna, canpol i najlepiej spisał sie tommy teepee

Gość gość
Duzo zalezy od dziecka. Moje chcialo jesc tylko z dr browna kolezanki syn tyn canpolu a u jeszcze innej tommie sie najlepiej sprawdził.

Gość gość
ja mam aventa, polecone przez koleżanki i się świetnie sprawdza:) i kupowałam w necie, w gemini, więc przejrzyj ich ofertę:)

Gość gość
Avent są super, dobra jakośći butelki i smoczki, warto szukać promocji, czasem w realu też dobrą cenę znajdziesz.

Gość gość
zdecydowałam sie na avent po zasiegnieciu opinii od kolezanek i fajnie sie sprawdzaja az do tej pory :)

Gość limfa12
Ja uzywam avent seria natural. Na necie mozna kupic 2x taniej niz w stacjonarnych sklepach. testowalismy tez dr brown (byly ok,ale mycie tych rurek mnie denerwowalo ;) ) i lovi (tragedia, maly sie ksztusil i nie chcial ssac).

Gość adaw
Ja używam tylko LOVI medical+. Zwróć uwagę na smoczek by był przeznaczony do wieku malucha. A tak to tylko kupować i używać :) Mój malec bardzo lubi pić z tych butelek. Próbowaliśmy aventu, nuka ale mały miał kolki. Po LOVI nic się nie dzieje :)

Gość olad
Ja uzywam z LOVI ze smoczkiem medical+ lub aktywne ssanie, oba sa dobre, butelki sa dobrej jakosc i nie sa wielkie, miarka sie nie sciera, plasik nie matowieje. Latwo sie myje, pasuja do laktatora z LOVI i fajnie ze kazda ma w zestawie zamkniecie wymienne ze smoczkiem. Polecam

Gość gość
Nuk. Z aventu nie chcial jeść.

U nas sprawdziliśmy wiele butelek. I najlepsze okazały się lovi medical +. Faktycznie na plus :) Łatwe do utrzymania w czystości, nie tworzy się na nich osad, fajnie się je trzyma. Nie powodują zakrztuszeń. Aktywne ssanie się nie sprawdziły

Gość gość
u nas sprawdzily sie butelki NUK i Babydream szerokie do kupienia w rossmanie