Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lunna85

Nie wiedziałam, że tak zareaguje na zdradę, czuję się poniżona ;( co robić?

Polecane posty

Gość lunna85

Dwa miesiące temu zerwałam kontakt z kochankiem. Mój mąż prowadzi firmę i nigdy nie miał dla mnie czasu. Czułam się samotna, brakowało mi czyjeś bliskości. Gdy poszłam do nowej pracy pojawił się on, dał mi wszystko to w czym mąż mnie zaniedbywał. Romans trwał 4 miesiące, aż zerwałam. Kocham męża i zawsze doceniałam to jak starał się nam zapewnić byt. Usunęłam numer kochanka i przeniosłam się do innego biura w pracy specjalnie po to by zapomnieć o nim, źle mi z tym było nawet postanowiłam, że kiedyś mężowi o tym powiem ale nie miałam odwagi. Mąż się jednak o tym dowiedział. Nie dając po sobie nic poznać zaproponował mi seks. Nie miałam na to ochoty ale kiepsko było z tym u nas przez dłuższy czas więc się zgodziłam. Rozebrał mnie, nie było żadnej gry wstępnej, robił to z całej siły. Był bardzo brutalny, strasznie bolało więc zaczęłam się wyrywać. Trzymał mnie tak mocno że mam teraz siniaki na całym ciele. Na końcu wstał wyjął 200 zł i rzucił mi mówiąc ,, tak się traktuje d***** przyzwyczaj się". Stało się to 2 dni temu nie odezwaliśmy się do siebie od tamtej pory. Cały czas płaczę czuję się poniżona i nie wiem co robić. On zawszę był taki delikatny a teraz się go boje. Proszę o wstrzymanie się z nienawistnymi komentarzami, po prostu nie mam komu tego powiedzieć. Co robić? ;(

Gość gość
kolejna płacząca suka hahaha

Co robić? Żyć z konsekwencjami własnych czynów. Jak to mówią, kto wiatr sieje ten burze zbiera

Gość gość
to był tak naprawdę gwałt zgłoś to na policję. trzymaj się i pamiętaj nie zwalaj całej winy na siebie i nie dręcz się, życzę powodzenia wszystko się ułoży ;)

Gość gość
hahahhaha gwałt nieno mistrz :D za niedługo to człowięk będzie się na d***** bał pójść bo posądzą o molestowanie w pracy xD

Gość gość
zdradzałaś, żałowałaś, chciałaś się poprawić (zmiana pracy, zerwanie kontaktu z kochnkiem itp), a on Ciebie zgwałcił... czy ty też tak na to patrzysz autorko?

Gość gość
To powinna byc twoja pokutą. Wyczekuj kolejnego razu.

Gość gość
Nie potrzebnie piszesz o tym na kaffie tu sami hejterzy co to są idealni w życiu i błędów nie popełniają. Masz z nim dzieci? Jeśli nie to odejdź, on już teraz nawet jak się wszystko ułoży nie będzie Cię szanował. Wiem co mówię. Głowa do góry :)

Gość gość
Może pomyślał że takie suki jak ty chcą się rżnąć ostro? może on nic do ciebie niema i chciał ci tylko sprawić przyjemność? nie posądzaj go o złe intencje, on po prostu źle odczytał twoje pragnienia :D

Dziwna mentalność. Kobiety które zdradzają mężów są tu przez inne kobiety pocieszane, mężczyźni którzy krytykują zdradę są obrażani.

Gość gość
Jak czytam te wypowiedzi o gwałcie to aż mnie skręca. kurwy udają damy i jak damy chcą być traktowana, pamiętaj kto raz stał się kurwą kanarkiem nie umrze

Gość gość
A kogo ma szanować? Sukę która się puściła bo było jej źle i czuła się samotna? Chciała wrażeń, to teraz je ma, zamiast rozwiązać problem z mężem, wolała iść na łatwiznę i bzykać się z innym, takim kobietom już nigdy nie wolno zaufać, ja bym spakował jej rzeczy i wywalił ją za drzwi, niech leci do kochanka.

Gość lunna85
Nie dzieci nie mam, chociaż planowaliśmy po skończeniu budowy domu ;(

Gość gość
Kobieto ! Gratuluje ci męża masz faceta z jajami tak prawdziwego mężczyznę który nie pokazuje emocji a to motyw typowy tak naprawdę trafiałas na jakaś p**de która była miła czuła i mało męska gdy mialas takiego faceta w domu co wie jak postępować nic tylko żałować a on nie zapomni zawsze będzie myślał ze nie walisz go po rogach wydaje mi sie ze to wasz koniec bo napewno ma jaka odejść i zacząć od nowa.

Gość gość
Kobiety które zdradzają mężów są tu przez inne kobiety pocieszane, mężczyźni którzy krytykują zdradę są obrażani. x Zapamiętaj jedno, kobieta to taka istota która uważa że wszystko jej wolno, a facetom nie wolno nic, one zawsze są tymi pokrzywdzonymi, one zdradzą, to winny jest facet, jak facet zdradzi, to też on jest winny.

Gość gość
Widać że autorka szczerz żałowała więc nie widzę powodu żeby na niej wszystkie psy wieszać, sami błędów nie popełniacie?

Gość gość
Ty się czujesz poniżona? A co ma powiedzieć twój mąż, który flaki sobie wypruwa aby zapewnić ci godne życie, a ty stukasz się z jakimś fagasem za jego plecami? Zakładając ten temat pokazujesz wszystkim jaka tępa sucz z ciebie.

Gość gość
dla mnie autorka jest tanią szmatą. ale to nie zmienia faktu że uważam, ze to był gwałt skoro nie chciała seksu i sprawiał on jej ból. powinni się rozstać, ona go skrzywdziła, on ja. to nie ma dalej sensu

Gość gość
"sami błędów nie popełniacie?" mąż tez popełnił błąd. pasi taka logika? sa siebie warci i nie będą razem szczęsliwi

Gość gość
zgodziła się na początku a że suce się nie podobało to znaczy że to był gwałt? Czytając to zdziwiłem się że nie dostała orgazmu :D

Gość gość
sami błędów nie popełniacie? x Zdradę z premedytacją nazywasz błędem? I to jeszcze z tak błahego powodu? Rozumiem jakby facet jej nie szanował, znęcał się, był nierobem, alkoholikiem, itd... ale facet zapierdziela całe dnie, aby zapewnić rodzinie byt i zapewniam cię ze nie robi tego dla swojej przyjemności, a ta bzyka się z jakiś dupkiem, bo mężulek nie ma czasu. To nie związek, to fikcja i jeśli jest mądry, to znajdzie sobie inną, wartościową kobietę.

Gość gość
Jaki k***a gwałt ! Tak żałuje tylko gdy miała w domu faceta który pokazał ze może mieć każda wybrała k****a który rozbił słaby fundament słaba k***a która znalazła słaby punkt w związku i to wykorzystał tak twój kochanek zrobił ci krzywdę jakby był przyjacielem kazalby ci to naprawiać a nie pieprzyc O g****ie to zapomnijcie bo każdy gościa zrozumie . Zreszta na seks sie zgodziła a seks z dominacja nie jest zakazany . Jak ty sie możesz czuć poniżona a on co ? Pójdzie z kumplem na piwo i powie ze żona go zdradza wiesz jakie to uczucie głowa ściany przebija ze złości.

Gość lunna85
widzę że siedzenie na tym forum jest bez sensu :/ chciałam tylko nadmienić, że to nie był typowy romans całowaliśmy się flirtowaliśmy ale do niczego nie doszło w sensie do zdrady fizycznej on nalegał coraz bardziej więc zrezygnowałam, potrzebowałam po prostu nie wiem jak to nazwać, zainteresowania, adorowania, szczerze tego żałowałam ;(

Gość gość
nieno zalewasz chcesz nam wytłumaczyć że ten gostek przez 4 miesiące zadowalał się ręką? xD

Gość gość
fajny motyw jak pokazać suce gdzie jest jej miejsce :D gdybym wpadł na ten pomysł 2 lata temu też bym tak zrobił :D

Gość gość
,,przyzwyczaj się" z tego wynika że go to kręci :D

Gość gość
Dobre - Romans trwał 4 miesiące - Do zdrady nie doszło

Gość lunna85
gała to nie seks zacofane polaczki

Gość lunna85
prosze się nie podszywać :/

Gość gość
po pierwsze jak nie będziesz się szanować to nikt cię nie będzie szanował, więc zgłoś to na policję żeby nie myślał że można tobą tak pomiatać