Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pantegram

Oglądaliście dziś Top Model?

Polecane posty

Gość Pantegram

Jak wrażenia? Osobiście najbardziej lubię castingi, bo można nieźle się uśmiać podczas oglądania kandydatów ;) Jestem jednak bardzo ciekawa, jakie zadania wymyślą podczas programu z udziałem panów...

Gość gość
Te zadania są takie wieśniackie, jakieś rzucanie jajami albo oblewanie sie jogurtem. Kto normalny sie tak poniża w tv:P

Gość gość
Jasne ze tak. No castingi najlepsze zwalila mnie dzisiaj z nog ta laska z ubojni drobiu i jej ciocia no myslalam ze padne. Z nia bedzie niezly cyrk. Ciekawi mnie jej metamorfoza

Gość gość
Ale za tydz juz chyba normalny odcinek poleci

Gość gość
a zwrocilyscie uwage ze polowa tych facetow to wciska jakies lzawe historyjki? ze tatus sie zmyl, koledzy sie nasmiewali, uwielbiaja kury i gnoj, albo w seminarium im nie wyszlo a najepszy byl dzis ten co przejscia podziemnego nie widzial bo sie na wsi wychowal:D Laska od kurczakow ma niewyjsciowa twarz i krzywe zeby, ale smieszna jest:D

gość od zadań, chodziło mi o zadania w trakcie trwania "normalnego" programu, tzn. sesje ;) chociażby ta pierwsza sesja z robalami była bardzo dobrym pomysłem ;) "No castingi najlepsze zwalila mnie dzisiaj z nog ta laska z ubojni drobiu i jej ciocia no myslalam ze padne." Haha, racja :D Pal licho, że pracuje w ubojni drobiu, ale to, jak pouczała Tyszkę, jak powinien jej zdjęcia robić, było przekomiczne xD że też on ją wziął po czymś takim do programu... chyba głównie dla zwiększenia oglądalności ;) Co do metamorfozy tej laski, to ona ma naprawdę paskudne uszy, więc raczej włosów jej mocno nie podetną, zęby też ma brzydkie - summa summarum podejrzewam, że nie wezmą jej do finału.

Gość gość
Finalu pewnie nie dotrwa ale rozbawi troche to wszystko te niektore panienki co mysla ze co to nie one. Chlopacy faktycznie wzruszaja przejsciem podziembym pobil jasia fasole. Ale co tu ogladac w rej tv chociaz mozna sie z ludzi povrechtac.

Gość gość
a kojarzycie nogi tej rudej, o ktore sie tak czepiali? ktorys to z jurorow powiedzial ze ma do zrzucenia 20 kg, moim zdaniem mocno przesadzil bo dziewczyna gruba nie jest. Dla mnie pomylka byla ta wytatuowana z twarza jak pekinczyk.

Gość gość
O tak gosc 22.35 ma racje ta z tymi tatuazami to blad calkowity skoro modelka nie moze miec tatuazy to po co ja brali. A ta ruda na moje szczupla byla tez zwrocilam na to uwage i jeszcze mowie ze to ja nie wiem kogo oni szukaja...

Gość emilkaaaaaaaaaaaa
Ta z ubojni drobiu dziwie się ,że przeszła , brzydka jak noc :O Góral był przystojny ;) I ta brunetka co mówili ,że ma egzotyczna urodę ładna, ta z tatuażami też nie brzydka

Hm, oglądałam niedawno amerykańską edycję Top Model, aby zobaczyć, jakich sesji/zadań z udziałem panów mogę się spodziewać ;) w końcu polska wersja jest silnie inspirowana amerykańską... sam pomysł, by wziąć do programu panów, oczywiście również zza granicy zerżnięty. No i powiem wam, że tam to dopiero łzawe historyjki odchodzą... i co najgorsze, takie naprawdę idiotyczne, typu: "znęcali się nade mną w szkole i ..." albo "mam 4 rodzeństwa i byliśmy tak biedni, że po naszym mieszkaniu chodziły karaluchy" itp. ... Tak mnie to zniesmaczało, że naprawdę bleah. Jak dla mnie to to nie były prawdziwe problemy, tylko wymyślanie ich na siłę po to, by wziąć na litość jurorów. Co najgorsze, zazwyczaj działało i nawet jurorzy sami o tego typu rzeczy dopytywali (sic!). x W tym drugim odcinku to przynajmniej: a) jak już ktoś opowiadał o prawdziwym, poważnym problemie (typu ten gość, co był adoptowany lub ten, co mu tata-góral zginął) to robili to po męsku, poważnie, normalnie, bez egzaltowanego chlipania przed kamerą (mówili to tak po prostu, IMO nie starali się brać na litość, tylko stwierdzali fakty) b) to były IMO "prawdziwe" problemy, dla mnie przekonujące; nawet to, że gość nie mógł podziemnego przejścia znaleźć... dla mnie to wiarygodne, bo sama mieszkam w Warszawie od urodzenia i wiem, że za dzieciaka także potrafiłam czuć się zagubiona i zdziwiona pewnymi rzeczami - nie dziwi mnie więc, że tak samo czuje się ktoś, kto jest tu pierwszy raz, a wcześniej całe życie mieszkał w małej miejscowości

Gość gość
ja znam bardzo przystojnych facetow

Gość gość
oni swiata nie widzieli

gość 23:35 - oj, mnie też to zszokowało... szczupła kobieta, a ten jeszcze, że powinna 10 czy 20 kg zrzucić... ale wiesz co, on wcześniej mówił, że ona musi być drobna, bo w przeciwnym razie się w ubrania nie zmieści przez to, że jest za wysoka na modelkę. Mam nadzieję, że to właśnie o to mu chodziło ("jesteś większa==wyższa, to wychudź się do granic możliwości po to, by dorównać bardziej filigranowym koleżankom").

"skoro modelka nie moze miec tatuazy to po co ja brali" pewnie dla taniej sensacji ;) A druga sprawa jest taka, że pomijając tatuaże, to laska miała świetne ciało i piękną twarz. No i przypominam, że już wcześniej wzięli do finału taką z tatuażem na praktycznie całe udo... x Najbardziej dziwi mnie to, że laska po zwróceniu uwagi jeszcze zapowiada, że zrobi sobie kolejne tatuaże... no i przede wszystkim fakt, że dziewczyna, która rozważa zarabianie własnym ciałem, nie zastanowiła się wcześniej nad tym, że tatuaż może jej w karierze przeszkodzić. Do k***y nędzy, mogła z tym poczekać, a tymczasem ona, mimo młodego wieku, ma tych tatuaży już dużo... i planuje kolejne ;) Toż to lepszy ewenement niż Papierska, aspirująca do robienia międzynarodowej kariery bez znajomości języka angielskiego :D x Też mnie dziwi, że ją wzięli, biorąc pod uwagę, że wcześniej odrzucali dziewczyny tylko ze względu na to, że są sztuczne, tj. za mocno spalone na solarium + tlenione włosy, tipsy itp., a to przecież są rzeczy łatwe do naprawy, zmiany, w odróżnieniu od tatuażu :/

Gość gość
goralowi to ojciec chyba zwial a nie zginal, przynajmniej tak mi sie wydawalo. rozumiem ze ktos sie moze czuc zagubiony, w duzym miescie ale po kiego grzyba robic z siebie sierotke Marysie? Czy serio bedziemy teraz ogladac Poline placzke czy Balon w meskim wydaniu? W poprzednich seriach ciagle powtarzali jak to przebojowym trzeba byc, miec sile, a tu gosc co nie wie jak skorzystac z przejscia podziemnego - serio? Z dziewczynami nie odstawiali takich cyrkow, no ale chyba nie ma za wielu chetnych to biora co jest. Ta od kurczakow na bank odpadnie, wiadomo ze Dzoana jest przeciwniczka futer to pewnie kurczakow tez bedzie bronic.

Gość gość
w ktorejs z poprzednich serii wzieli taka typowa blachare z tipsami i to juz po pierwszym kastingu, wiec pare ekscentrycznych musi byc. A ciekawe jak bedzie w domu modeli i modelek, jak beda rozdzieleni w pokojach - moze dziewczynki z chlopcami?? ja tu widze potencjal, moznaby z tego zrobic drugie warsaw shore;)

"goralowi to ojciec chyba zwial a nie zginal, przynajmniej tak mi sie wydawalo." No bo chłopak powiedział, że zwiał, a matka, że chłopak przejął po nim wszystkie obowiązki :p Wiatr halny dachy zrywa, drzewa łamie, wyobraź więc sobie, co mogło stać się człowiekowi, który był akurat poza domem podczas halnego... ot, wyszedł z domu i nie wrócił. Rozśmieszyła mnie trochę ta część Twojego komentarza, bo to trochę tak, jakby ktoś Ci powiedział: "a mój wuj wyciągnął kopyta" a Ty na to "o co chodzi, przecież kopyta to ma krowa" x "rozumiem ze ktos sie moze czuc zagubiony, w duzym miescie ale po kiego grzyba robic z siebie sierotke Marysie?" To racja - jednak całokształt wypowiedzi tego faceta jak na mój gust wcale nie sugerował, że robi z siebie sierotkę Marysię, wręcz przeciwnie - powiedzieli mu, że wygląda na sierotę, to powiedział, że się pewności siebie uczy, zabrzmiało to bardzo stanowczo i po męsku. A z przejściem podziemnym chodziło mu pewnie o to, że chodził wzdłuż ulicy i pasów szukał, bo nie wiedział, że można pod ulicą przejść, a nie o to, że nie umiał przejścia podziemnego użyć :p x z resztą komentarza się zgadzam. Zresztą, kurczakowa jest IMO za brzydka, by ją wzięli, skoro i do ładniejszych dziewczyn się przyczepiali o byle g****o, a u niej jest się niestety do czego przyczepić - zęby, uszy, figura ładna, ale może być zbyt pulchna, jak na modelkę... pewnie odpadnie w przedbiegach. x x gosc 00:01 Też się nad tym właśnie zastanawiałam :) No i w finale ma być 13 osób... więc pewnie nie będą się starali robić podziału pół na pół... ciekawe, czy w związku z tym trafi się jakieś zadanie, które będą robili w parach?