Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czulydobolu

Facet z długimi włosami, co sadzicie?

Polecane posty

Podobaja się wam długowlosi, czy nie? Wlosy zadbane, cala reszta rowniez ;) Tak sie zastanawiam czy zona na prawde nie nawidzi moich wlosow czy po prostu jest zazdrosna?

Gość gość
Nie podobają mi się mężczyźni z przesadnie długimi włosami. Facet zdecydowaniem lepiej wygląda w krótkiej męskiej fryzurze.

Gość gość
wolę facetów z króciutkimi włosami ale jak ktoś ma długie ale ładne i zadbane włosy to spoko. gorzej jak jest na głowie tzw siano patrzeć nie mogę.

Gość gość
nie podobają mi się faceci w długich włosach

Gość gość
A kobiety w krótki włosach sie podobaja???włosy to włosy kazdy nosi je takie jakie chce

Kobiety podobaja sie w kazdych włosach :) Pytam dalej: czy naciskalybyscie na swojego faceta by zmienil fryzure czy zaakceptowaly jego wybor?

Gość gośćnjkl
A ja uwielbiam długie kudły u mężczyzn. Wiele kobiet je lubi. Ale też jak widać wiele nie cierpi. Musisz zapytać żony jak to u niej jest, bo jeśli poznaliscie się jak miałeś długie i nagle zaczęło jej to przeszkadzać to ona ma problem, nie ty.

Jak sie poznalismy mialem krótkie. Ale przez te wszystkie lata 2 razy mialem dlugie i 2x dla niej je obciąłem... Niestety tego nie docenila :/ Teraz nosze je dla siebie :)

czemu uwazasz ze zona zazdrosci ci wlosow? :) rzadko widuję mężczyzn w dlugich wlosach, ale nie uwazam tego za cos, co odstrasza kobiety. byl moment ze brad pitt nosil dluzsze wlosy i baaardzo fajnie wygladal :) jaka masz dlugosc?

Gość gość
No to faceci w kazdych włosach sa równiez cudowni