Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy otarłam się o śmierć?

Polecane posty

Gość gość

Przed chwilą suszyłam włosy i suszarka co chwila sie wyłączała albo zmniejszała podmuch kiedy dociskalam kabel znów dzialala więc kiedy znowu się "wyłaćzyła" przycisnełam kabel do piersi i nagle usłyszałam jakby smażenie prądem i pieczenie jakbym się czyms sparzyła i szybko odsunęłam suszarkę od klatki piersiowej i zobaczylam ze z przestrzeni u góry kabla pod taką plastikową ochroną w której był kabel (była szersza od kabla ) to z jej wnętrza jaskrzy się prąd kilka razy wtedy szybko polozylam suszrakę i odłaczyłam od gniazdka. Poczulam smród i zobaczylam dziurę (malutką ) w bluzce, zerknęłam pod nią a ta czarna dziura która przepaliła na wylot dość gruby biustonosz z małą gąbką i czarną plamkę na skórze którą na szczęscie szybko zmyłam i został tylko malutki ślad zw którym schodzi skóra. Czy gdyby dotknęła suszarka na gołą skórę np. dekoltu kiedy bylam sucha i suszarka tez to mogloby mi się stać cos poważnego? Jestem jeszcze w szoku.

Gość gość
Nie, to za mały przepływ prądu, najwyżej by Cię trochę potrząsnęło, ale na pewno byś nie umarła.

Gość gość
ufff nawet jesli do serca ja przylozylam ? a juz yslalam ze przez glupotę mogla umrzez :(

Gość gość
Nawet. Nic poważnego by Ci się nie stało.

Gość gość
a jesli moja suszarka a bd Wat?