Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakim cudem facetów z depresją dalej tak ciśnie na seks?

Polecane posty

Gość gość

Wszyscy faceci z depresją, których znałam, albo z innymi zaburzeniami np. nerwicą etc, mieli nadal dość silny pociąg i ich cisnęło, chcieli mieć dziewczynę, nawet żarty zboczone bywaly etc. Zdumiewa mnie to, bo ja w swoich epizodach depresji W OGÓLE nie myślałam o seksie! Przecież przy takich chorobach popęd jest bardzo często przytłumiony, dziwne że to facetów nie dotyczy..

Gość gość
bo faceci to zwierzeta, prosci sa jak cep

Gość lubię stany depresyjne
gość dziś Wszyscy faceci z depresją, których znałam Czyżby coś im zrobiła hmm? nawet żarty zboczone bywaly etc. Wywijanie pałką koło ciebie? Przecież przy takich chorobach popęd jest bardzo często przytłumiony Są różnego rodzaju depresje:)

Gość gość
Tak,, ale nawet jak się czyta na forach na takiej nerwicy comm etc to większość tylko nawija o dziewczynach, coś tam o seksie też, nie widać żeby te potrzeby były przytłumione

Gość gość
a facetow z deprechą znalam 3, i 1 z fobią społeczną i nerwica. No i plus na forach

Gość gość
ktoś mi powie ? bo ja tego nie czaję

Gość Taki_jeden_964
ktoś mi powie ? xxx Ja ci powiem.

Gość gość
Mam depreche i 3 x dziennie dusze kaczora. Samopoczucie mi sie poprawia jak zwora uwolnie nadmiary.

Gość gość
podszyw

Gość gość
mnie nie ciśnie

Gość gość
Ja miałam depresję i jakoś miałam ochotę na seks (mniejszą, ale jednak). Tylko, ze był dużo gorszy, a przy lekach to szkoda gadać...

Gość gość
Tak, ale chodzi o to, że ja zauważam, że kobiety właśnie częściej mają mniejszą ochotę na seks przy takim czymś, a u facetów zmienia się to jakby tylko w nielicznych przypadkach jak mają takiego typu zaburzenia..

Gość gość
Przy depresji dopiero leki oslabiają libido skutecznie i to po dluzszym czasie, rosnie prolaktyna i spada libido oraz potencja. Depresja sama w sobie tez dziala ujemnie ale nie tak powszechnie jak leki.