Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wpadłam z deszczu pod rynnę.

Polecane posty

Gość gość
No dzięki za poradę ale nie chcę zostać prostytutką..

Gość gość
Byłabyś studentką lubiącą seks z bogatym facetem, a nie prostytutką.

Gość gość
Nauczyłaby się :) Trzeba być łaskawym.

Gość gość
Pogadaj z mamą i powiedz jej jak on się zachowuje. Pewnie jesteś w stanie wziąć kredyt studencki i żyć skromnie wynajmując z kimś mieszkanie - nie szkoda ci życia w takiej atmosferze? Przecież on w końcu będzie dla ciebie agresywny fizycznie, skoro jego zachowania eskalują.

Gość gość
Ja nie namawiam na siebie, ale na jakiegokolwiek sponsora, może być z poza kafe. W życiu trzeba mieć godność! (haha)

Gość gość
Naprawdę nie ma na to jakiejś zasady bo naprawdę potrafi się wkurzyć o byle co i urządzić awanturę. Była sytuacja, że po zajęciach na uczelni, a kończyłam je około 20:00 pojechałam jeszcze na drobne zakupy do centrum handlowego. Wróciłam później i mimo, że go uprzedziłam to jak wróciłam do mieszkania to zaczął mnie wyzywać od ku**wek i mną szarpać, nawet mnie popchnął na ścianę, wkurzył się jak chciałam mu złożyć życzenia urodzinowe i dać prezent i nie chciał tego przyjąć. Dużo by wymieniać.

Gość gość
Ha ha ha, to prowo. Żadne kobieta nie jest aż tak pierdzielnięta.

Gość gość
"Byłabyś studentką lubiącą seks z bogatym facetem, a nie prostytutką." - nazywaj to sobie jak chcesz ale to forma prostytucji i to niemoralne. Nie chcę przeżyć pierwszego razu z byle kim.

Gość gość
Poczekaj jeszcze trochę to cię zgwałci. :o Widać że dobra z Ciebie dziewczyna ale jesteś strasznie naiwna. :(

Gość gość
tak właściwie to masz 20 lat i nie masz czasem na to ochoty?

Gość gość
Prowo

Gość gość
Naturalnie, że odczuwam czasem ochotę na seks i mam swoje pogrzeby ale chcę zaczekać z tym na kogoś wyjątkowego i kogoś kogo bym kochała.

Gość gość
potrzeby*

Gość gość
Poza tym jak to się ma do tematu?

Gość gość
bo może jak byś się z nim przespała to by znów było między wami dobrze? chłop już długo jest sam to go nosi.... :o

Gość gość
Dziewczyno, powtarzasz po ran enty, że on sam zaproponował, a ty mu nic nie zrobiłaś itd. Uczepiłaś się tego jak mantry. Ty chyba kompletnie nie masz wyczucia ani intuicji, skoro sama nie ogarniasz tego co się dzieje. Facet może i sądził początkowo, że to świetny pomysł, ale skoro jest przyzwyczajony do mieszkania samemu, bardzo szybko tego pożałował. Zaczęła do drażnić twoja obecność w domu. A ty mu jeszcze gotujesz i sprzątasz, ruszasz jego rzeczy i zmieniasz nawyki. Wkurzasz go. Oczywiście, że nic go nie usprawiedliwia, jest kawałem sukinsyna, ale ty sama wmanewrowałaś sie w sytuacji zależności od "dobroczyńcy" i jesteś na jego łasce. Tak samo zresztą jak zależysz od rodziców. Sorry, ale brutalna prawda jest taka, że skoro masz przechlapane relacje z matką, powinnaś myślec o tym jak najszybciej się usamodzielnić i medycyna w tym kontekście to samobój.

Gość gość
No to niech powie rodzicom żeby poszukali mi nowego miejsca zamieszkania zamiast się na mnie wyżywać. :o

Gość gość
Pogadaj z nim. ALBO Zasugeruj mamie, ze lepiej by bylo jakbys mieszkala sama lub z kolezanka.

Gość gość
Chciałabym na medycynę estetyczną.

Gość gość
Przeciez to samo napisałam wcześniej. Facet mieszka od kilku lat sam, a ta mu wchodzi do domu i się rządzi. Może on nie chce zebys mu gotowała?Może on lubi jesc o innego?Może on lubi sobie sam ugotować, a nie moze bo mu jakaś gówniara gotuje. Może on sam sobie sprzatał i wedział gdzie co jest a ty na siłe go uszczęśliwiasz...

Gość gość
Cieszył się, że gotuję i nie narzekał. Sam wprowadził taki podział obowiązków..

Gość gość
Myślałam nad tym żeby najpierw zrobić specjalizację z endokrynolgii lub dermatologii, a potem medycynę estetyczną w Podyplomowej Szkole Medycyny Estetycznej w Warszawie.

Gość gość
No, ale wkurzasz go-zrozum to. On ma nawyki starokawalerskie i o ile wczesniej mu to nie przeszkadzało, to teraz tak!Zrozum to. Masz tam mieszkać jeszcze 5 lat-kazdy by się wkurzył!!!

Gość gość
Laska, ty się zbudź z tego snu. Masz rodzinkę, na którą nie możesz liczyć, więc powinnaś jak najszybciej iść do jakieś pracy. Kto cię będzie utrzymywał przez sześć lat medycyny?