Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam na spotkaniu z netu porażka

Polecane posty

Gość gość

Więc wydawał mi się bardzo fajny pisał że szuka miłości , ja również szukam drugiej połowy więc się umówiliśmy poszliśmy na kawę było ok ale właśnie jedno ale gdy podeszliśmy do swoich samochodów wsiadł razem ze mną do mojego auta zaczął się tak do mnie dobierać całować cały czas przepraszał twierdził że tak na niego działam wyzywał mnie że ja nie chcę go dotykać . Kurcze mam prawie 30 lat rozumiem pocałunek ok ale nie że od razu jakiś sexs . Czuję się okropnie płakać mi się chce że jestem sama mam tak okropnego doła

Gość gość
90 % facetów z netu szuka darmowego seksu , zrozum to kobieto

Gość gość
No to skreśl go i idź na spotkanie z innym. Aż spotkasz właściwego.

Gość gość
To po co piszą takie brednie już nic nie rozumiem zastanawiam się czy umówić się jeszcze z kimś z netu .

Gość gość
na jakiegos kretyna trafilas XD

Gość gość
nie stac takiego na klub cocomo to bajeruje tepe dzidy, może jakas mu da i pożyndoli

Gość gość
Masz rację :-(

Gość gość
Ja jakoś nie potrafiła bym iść do łóżka z pierwszą napotkaną osobą , widocznie jakaś mu dała poleciała na auto

Gość gość
ciesz się, ze tak się skonczylo, a nie gorzej, ale te baby sa głuuuupiiiieeeee!!!!!!

daj spokoj, bierz sie za nastepnego albo ciagnij z tym, co za problem. a ze jego zachowanie bylo nieszczere to inna sprawa. zwyczajnie ukrywal swoje intencje...

Gość gość
Jak głupie człowieku ja chcę kogoś poznać , kochać kogoś . A po prostu zawiodłam się ciekawo jak byś się czuł jak komuś bardziej by zależało na twojej d***e niż na tobie

Gość gość
Dziewczyno nie wiesz ile zboków siedzi po drugiej stronie monitora? Tylko czekają na takie naiwniaczki, masz racje gościu, baby są często bezdenne w swej głupocie

pffffffff... ile to osob ktore czy poznalem mialy w stosunku do mnie nieszczere intencje i zalezalo im na czyms innym co ukrywaly... dorosle zycie, zaakceptuj albo szukaj szczescia na biegunie...

Gość gość
Bo oni szukaja glupiej naiwnej ,ktora nie bedzie wymagala i da ma za darmo sex,nie bedzie musial sie zbytnio wysilac i niektore kobiety na to nabieraja,czulymi slowkami,niby obietnicami,a pozniej ta ktora da mu darmowy sex,nie wymaga nie ma do niej pozniej szacunku,wiekszy szacunek ma do takiej prostytutki niz do wlasnej kobiety.kobiety ktora daje mu darmowy SEX.... tak wyglada cala prawda

Gość gość
Jedna porażka za mną , teraz będę bardziej ostrożna

co to w ogole za chore obyczaje zeby mowic - za darmo seks?! a ca co ma byc?! za dolary, za przyslugi? czy to handel barterowy czy co?

Określenia " darmowy seks" moze użyć chyba tylko prostytutka. OD kiedy za seks trzeba kobietom płacić? Może jeszcze niech feministki dodadza to do wykazu domowych obowiązków za ktore nalezy im sie wypłata?

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość gość
Gościu z 21:17 nie szukaj kolejnej naiwnej :/

Gość gość
FACECI NIE PROBUJCIE manipulowac kobietami... co niezbyt wam taka opcja pasuej ,zeby wymagac cos za sex ? nie ;)

Gość gość
jak bylas ubrana?

Gość gość
Panowie najlepszy sposob na darmowy sex ,to wmowic kobicie ze niby sie ja kocha ;) i ona wtedy zrobi wszystko dla faceta,sex kiedy chcesz itp ;) sprawdzone !!! Bo ona chce byc kochana i dla tego zrobi wszystko dla faceta ! ;)

Gość gość
W spodnie i koszulę i szpilki

Do seksu potrzebne sa co najmniej dwie osoby wiec zapłatę trzeba podziełic na dwa;)