Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam na spotkaniu z netu porażka

Polecane posty

Gość gość
ja akurat normalny,mozesz podasz jesli posiadasz?

Gość gość
gość dziś FACECI NIE PROBUJCIE manipulowac kobietami... co niezbyt wam taka opcja pasuej ,zeby wymagac cos za sex ? nie oczko.gif x wiesz, nie chodzi o kase, problem w tym że nie mam wiertarki z udarem a bez udaru przecież nic nie poczujesz :-D

Gość gość
zbereznik w*********j

Gość gość
Przepraszam ja szukam kogoś i jakoś nie dałam mu są jednak kobiety które się szanują

Gość gość
ONI MAJA wiekszy szacunek do kobiet ,ktore wymagaja ,ktorym placa za seks !!!

nie chce jej sie z domu wyjsc i boi sie odrzucenia wiec nie gada z ludzmi. jedyne wyjscie to net...

Gość gość
Nie podawajcie temu gościowi żadnego numeru. To imbecyl i kłamca. Podaje sie za kogoś innego

Jak to liczyć? Z ostatnia panią z Jaka miałem przyjemność uprawiać seks stosunek moich orgazmów do jej orgazmów wyniósł 2:4 kto komu jest ile winnien? Trzeba te kwestie uregulować prawnie. DOSC DARMOWEGO SEKSU!!!!!!!

Seks to ciężka praca. Kradnie czas ktory mozna przeznaczyć na prace naukę wychowanie dzieci(?) i inne przyjemności

Spotkania w swoim gronie są o tyle bezpieczne, ze znasz ludzi i wiesz co sobą reprezentują, jacy są, czego sie spodziewać. Net to loteria.

Gość gość
Gameover to wystaw ogłoszenie np 100zl na orgazm kobiety lub wymiana jeden na jeden :*

Tylko nie spotykają sir z mydła, ze oto właśnie dziś poznasz męża :) spotykaj się i poznawaj ludzi. Jak jesteś fajna, ciekawa babka - totaki sam facet się znajdzie prędzej czy później.

Rokokowa panna. Co cie czytam to p********z takie smety w dodatku smierdzace z daleka bufonada i zakłamaniem

Cos tam wiem a reszty domyślam. W wiekszosci przypadkow mam rację. Chybmetem medium

Gupia jestes:p zreszta ciagle operujesz ogulnikami wiec prawdopodobnie nie masz zycia towarzyskiego. Jeszcze nie spotkałem sie żebyś jakas teze ktora starsz sie udowodnić poparła doświadczeniami .

Same puste frazesy. Mam wrazenie jakbym rozmawiał z komputerem bibliotecznym (bibliotekarskim?)

Same puste frazesy. Mam wrazenie jakbym rozmawiał z komputerem bibliotecznym (bibliotekarskim?)

Ale WAY?????? Wstydzisz sie czegos? Powinnas dawać przykład. Napisz wprost ze jestes niedoj****a i dumna z tego a nie wydziwiasz innych i z nich robisz antyprzykład. Skup sie sobie :)

Jeśli twoim życiem jest kafe, to może i oczekujesz by tu się obnazac przed obcymi ludźmi. Może to dziwne dla Ciebie, ze kafe traktuje jak wirtualne miejsce spedu przypadkowych ludzi. Przypadkowym ludziom dpotkanym na ulicy, w sklepie, w pociągu, u dentysty - nie opowiadam szczegółów ze swojego życia, wiec tym bardziej nie będę tego robić tu :) śmieszne są twoje wnioski na mój temat.