Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie kupowałyście pościel do łóżeczka?

Polecane posty

Gość gość

w sklepach czy w necie? Jesli w necie, zapodajcie jakieś linki

Gość gość
Kilka już razy kupowałam pościel tutaj http://www.kamkryst.pl Mają pościel dziecięcą z postaciami Disneya i dość spory wybór. Nie wiem jaki rozmiar Cie interesuje, ale sprawdź sama czy coś mają w odpowiednim rozmiarze.

Gość gość
Ja wolę jednak pościel kupować w sklepie stacjonarnym. Można dotknąć pościeli, sprawdzić jakość uszycia. Czasami kupuję pościel w necie, ale najpierw oglądam taką samą pościel w sklepie na żywo a zakup robię przez internet.

Gość gość
ja kupowałam razem z całą wyprawką dla malucha w hurtowni z artykułami dziecięcymi - www.aico.com.pl ładne i dobre jakościowo mają tam rzeczy, no i można wybierać, bo jest w czym.

ja kupowałam komplety pościeli z wypełnieniem z La Millou, mają swój sklep internetowy a takze stacjonarny w Wwa. jestem mega zadowolona, mimo ceny, pościel zdaje egzamin, przede wszystkim jeśli chodzi o pranie:)świetne wzory mają pościeli jak i innych gadzetów( poduszki, kocyki ) oszalałam na punkcie ich artykułów:)

Gość gość
ja pierwsA posciel kupilam tak jak i reszte w sklepie stacjonarnym...dalam chyba 70zl bawelniana...pozniej w innym wynalazlam swietna z flanelki za 19zl jest swietna i lepsza niz ta ktora kupilam pierwsza...cieplutka i mila w dotyku...malemu napewno w niej sie dobrze spi.nie ma co przeplacac...chyba z drewexa jest jesli sie nie myle

Gość gość
na allegro, i w sklepie w moim mieście. Ostatnio zmieniliśmy łóżeczko na fotel jednoosobowy i kupiłam prześcieradło w biedronce i jestem zadowolona, teraz jest też pościel ale wg mnie na "biedronkową" 50 czy 60 zł to za dużo :) Prześcieradła mamy 2 i mogę szczerze polecić. Mają licencję disneya :)

ja mojego brzdąca trzymam w śpiworku, ale ma dopiero 4 m-ce. wierci sie i kręci po łóżeczku, pościel by się nie sprawdziła bo widziałam co raz z kocykiem zrobił ;) a spiworek kupiłam w tesco i jestem barzo zadowolona. pościel dostałam za to w prezencie, od 3 różnych osób, 3 różne rozmiary (nikt nie pytał) i teraz mam co kombinowac jaką kołderkę w przyszłości kupić

Gość gość
samasobie zgadzam się z tobą, ale u nas śpiworek się nie sprawdził-przez miesiąc rożek a potem-nienawidził śpiworka więc zależy od dziecka :]