Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2014 Ile mogą kosztować usługi transportowe? Mianowicie chodzi mi o przeprowadzkę. Mam do przewiezienia sporo gratów do nowego mieszkania, jakieś 20km??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cornie11 Napisano Marzec 13, 2019 sporo zależy od firmy, z której usług będziemy korzystać ja korzystałam z Wiki tranport prywatny bo na terenie Warszawy wydawali się byc najtańsi i faktycznie nie zapłaciłam dużo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paula Napisano Grudzień 20, 2019 Tak jak wyżej, Wiki transport rozsądne ceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miracle Napisano Styczeń 30, 2020 Ja mogę polecić firmę Japa&Co. Moim zdaniem są najlepsi w tej branży. Bardzo pomocni i przygotowani na każdą przeprowadzkę. Nie ma takie problemu, którego oni nie umieliby rozwiązać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosotra 2 Napisano Wrzesień 23, 2022 Faktycznie najlepszą firmą, która zajmuje się przeprowadzkami jest Japa&Co. Oni sami wszystko ogarniają, także nawet palcem nie trzeba kiwnąć, a wszystko ma się załatwione tak jak trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach