Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dreamscomestrue

Chciałabym przeżyć taką miłość jak w filmie "Pamiętnik"

Polecane posty

a ja nie, bo ten amant był blondynem i do tego średnio atrakcyjnym, laska była niedojrzałą kózką, córusią rodziców. Maryz mi sie dojrzała miłość z brunetem.

Gość dreamscometrue
Huk w kolor włosów :) chodzi o te uniesienia!

No własnie, taki tandetny melodramat, przewidywalny, bez polotu. Ona kocha ale chce wyjść za innego (nie lubie takich wyrachowanych dziuń).

Gość dreamscometrue
Przeminęło z wiatrem, tak też niezłe, ale czy takie miłości istnieją na prawdę?

Nie wiem, nie przeżyłam. Zwróć jednak uwagę na kilka faktów: 1) Przeminęlo z wiatrem źle się kończy,nikt nei chciałby takiej miłości, z takim finalem 2) inne romanse czy filmy o miłości kończą się "i żyli długo i szczęśliwie", a jak w życiu, wpierw są emocje i miłość a potem życie różnie się układa, więc możesz przezyć miłość jak z filmu i pozostać Ci po niej tylko pustka

Gość dreamscometrue
Czyli co? lepiej o takiej zapomnieć? A poza tym miałam na myśli miłość typu "żyli długo i szczęśliwie".

Gość piąta klepka
Fiku, a jaki Ty jesteś znak zodiaku, żeś taka racjonalna? Moze to dziewictwo i zaburzenie masz zapisane w gwiazdach, to by wiele wyjaśniało ;)

mniejszości, to mniejszości, ale przecież na pewno zdarzają się takie miłości. nawet ostatnio w sieci przewijał się filmik o amerykańskiej parze, żyli ze sobą coś ponad 60 lat, codziennie trzymali się a rękę przy śniadaniu, w końcu on umarł kilkanaście godzin po niej...

och, nie lubię koziorożców, a kilkiu do mnie smaliło cholewki, to wiem, o czym mówię najfajniejsze są barany i strzelce

Gość dreamscometrue
oooo a ja strzelec :)

Gość dreamscometrue
No właśnie, są problemy i przeciwności, jasne że tak, ale czy są takie miłości, które unoszą się jakby ponad to, i żadne zdrady im nie straszne, żadne choroby, ile takich może być? Trafić w taką to pewnie jak szóstka w totka

Gość dreamscometrue
Albo taka jak w Pearl Harbor, Ben Affleck, ohhh Ben :)

Auotrko to nei jest tak, że trafisz, to wymaga siły i chęci z obu stron. To nie jest jednorazowe trafienie jak w lotku, tylko ustawiczne decyzje.

Gość gość
"Dla mnie romans to jak w "Przeminęło z wiatrem", ona dumna, on przystojny i z charakterem, to są EMOCJE! " X A pamiętasz, jak kiepsko skończyła Scarlett? :P

Gość gość
Istnieją :) ja własnie taką doświadczam ;)

Gość dreamscometrue
ja też nie wierzę!