Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Danielek 1987

Czy dziewczyna wracająca z wysp jest coś warta ?

Polecane posty

Gość Danielek 1987

Spotkałem dziewczynę, znamy się od pedałówy, zawsze mi się podobała ale teraz chyba coś zaiskrzyło. Problem w tym, że była 4 lata w UK, w sierpniu wróciła. Legendy o tym, co tam Polki wyrabiają staram się odbierać z odpowiednim dystansem, ale jak to się mówi, w każdej plotce jest ziarenko prawdy. Jaki może być prawdziwy powód jej powrotu ? Trochę dziwne, że przez 4 lata nie potrafiła tam zapuścić korzeni, czyż nie ? A może tylko ja to wszystko tak nadinterpretuje ?

Gość gość
kolejny zalosny i zakompleksiony chloptas wracej sklejac modele do tego sie nadajesz a nie do zwiazku

Gość Danielek 1987
Też byś pewnie wolała aby Twój facet miał przed Tobą jedną albo kilka a nie kilkadziesiąt partnerek.

Gość gość
Na pewno ucieka przed ruska mafia, przeciez kazdy kto wyjezdza zostaje tam na stale. Zwal se p*****lo i idz stad

Gość gość
jeśli nie masz uprzedzeń do ciapatych i murzynów, to dziewczyna może być w porządku. Tylko upewnij się, że jest zdrowa i nie ma nieślubnego dziecka.

Gość maniek_maniek
Kolejny frustrat. Zmien nick na danielek c*****a

Gość gość
Wypuszczala sie przez 4 lata a teraz wrocila udawac cnotke niewydymke zeby zlapac polskiego frajera za meza.Spytaj ja dlaczego wrocila?Zaobserwuj czy przywiozla jaka kase,bo jak nie to faktycznie cos jest nie tak.

Gość gość
Gimbaza wczesniej skonczyla lekcje? Co wy k***a macie z tym wracaniem z wysp?

Gość gość
Moze zweyczajnie nie mogla sie tam odnalezc.

Gość gość
http://en.wikipedia.org/wiki/Bethnal_Green_railway_station no tak sie sklada, ze 2 strefa i mieszkam sama :) Moje biuro jest przy St Pauls wiec tez tak jakby City :) Ale oczywiscie powinnam mieszkac w 6 strefie i sprzatac na nocna zmiane albo skladac kanapki w fabryce. Przyjechalam do UK 7 lat temu i nigdy nie pracowalam fizycznie.

Gość Danielek 1987
Kasy chyba troche przywiozła bo zakłada własny interes. Zakup lokalu, sprzętu to kwestia kilkudziesięciu tysiaków, oczywiście mogą być z kredytu ale jaki bank by jej go udzielił ? Pozostają jeszcze rodzice ale są na emeryturze. Pomagałem jej załatwiać formalności, więc troche szczegółów do mnie dotarło. Odradzałem jej twierdząc, że w naszym mieście działa już kilka zakładów w tej branży ale ona czuje się w tym mocna i jest pewna, że wykończy konkurencję. W UK podobno też jej dobrze szło – dlaczego więc wróciła ? Żeby użerać się z polskimi urzędasami ?

Gość gość
Czy dziewczyna wracająca z wysp jest coś warta ?

Gość gość
tak,dla własciciela agencji towarzyskiej

Gość gość
Uważaj, na pewno byla na arabian party.

Gość gość
niewiele

Gość i tak źle i tak nie dobrze
NIKOMU nie przyszło do głowy, że dziewczyna tam pojechała ZAROBIĆ PIENIĄŻKI na życie. Jej ojca NIE STAĆ na utrzymywanie dorosłej córki w ubogim kraiku, gdzie jest więcej kobiet niż facetów i czekać X lat aż może córka WRESZCIE znajdzie męża, który się nią zaopiekuje :) to naprawdę proste i logiczne ale NIKT nie rozpatruje migracji z tej strony :):) Polscy Panowie gdyby ona została w kraju i szukała cnotliwie męża to byłaby PASOŻYTEM, który chce usidlić faceta i żyć na jego koszt, jak wyjechała zarabiać uczciwie na siebie to TEŻ ŹLE :D czyli cokolwiek zrobi Polka ZAWSZE będzie nie pasować :D

Gość gość
Omijaj szerokim łukiem, przekichana przez narody opalone.

"Wypuszczala sie przez 4 lata a teraz wrocila udawac cnotke niewydymke zeby zlapac polskiego frajera za meza.Spytaj ja dlaczego wrocila?Zaobserwuj czy przywiozla jaka kase,bo jak nie to faktycznie cos jest nie tak." xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Polacy zwykle nie wykonują lekkiej, łatwej i przyjemnej pracy w UK, często robią nadgodziny, więcej harują. NA BANK ona miała mnóóóóśtwo czasu żeby NIC pożytecznego tam nie robić tylko się puszczać :) a pieniążki NA ŻYCIE same spadały z nieba :):):) Oczywiście Polka siedząca w kraju i szukająca męża TEŻ jest zła i wstrętna bo ona szuka męża i chce CI ukraść cenną wolność, co za wredne babsko katolickie :)

W ogóle to słodka jest ta Wasza patologiczna zazdrość. Polscy Panowie :) Nie umiecie utrzymać rodziny, nie chcecie się wiązać, reagujecie kwękoleniem albo agresją na hasło - zbowiązania a macie pretensje do dorosłych kobiet, że uciekają z biednego kraju żeby móc się utrzymać i pomóc rodzicom, którzy raczej nie sfinansują sobie wycieczek do Egiptu na emeryturze :) Powinny siedzieć w kraju i czekać pięknie pachnąć albo najlepiej dawać bez zobowiązań i utrzymywać Was :):):) oczywiście niż demograficzny to wyłącznie ich wina :) mimo, że Polki CHCĄ się wiązać i mieć dzieci, za to Wy nie chcecie ale i tak wszyyyyyystko wina Polek, upadek Rzymu i hiszpańska Inkwizycja też ich wina :)

Gość gość
Nie i tym gadka frustratko. Do autora, ja bym nie dotykał. Kto wie jaką pakistańską chorobę weneryczną przywiozła. BTW, w ukeju pewnie nawet by na ciebie nie spojrzała jak większość naszych wiejskich gwiazdek

Gość gość
Durniejszego tematu nie znalazlem na tym forum.

Gość gość
Ja wracam po 4 latach, bo w Poslce sytuacja z praca jest duzo lepsza niz kiedysa w UK po kryzysie tez nie jest tak fajnie jak wowczas, gdy posla wchodzila do unii.

Gość gość
Mieszkam w UK i powiem ci ze większość Polek które znam niestety nie są dobrym materialem na żonę i faktycznie uwielbiają sie spotykac z egzotycznymi panami , niektóre mają juz pamiątki po plomiennych romansach w postaci dziecka które same wychowują chociaż uważam ze napewno sa normalne polki w uk tylko poprostu nie rzucają sie w oczy mam nadzieje że jednak tych porządnych jest mimo wszystko wiecej od tych pustych zepsutych slowianskich laleczek

Gość gość
Nie bo pewnie pieprzyła się z czarnymi i arabusami.

TO że sie spotykały z obcokrajowcami o niczym złym nieświadczy. Poprostu inny kraj, inni ludzie to i też inne randki. UK to nic. Jak by wracała z wysp greckich, rhodos, krety czy z teneryfy to wtedy możesz sie martwić :p

Gość gość
Jezeli wrocila tzn ze jest "normalna", nie grzaly ja randki z egzotycznymi, nie przywiozla balastu, wiec o co chodzi ?