Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lysagosciowa

mam 38 lat i w sumie moglabym umzec juz dzisiaj

Polecane posty

Gość lysagosciowa

nie zalezy mi na zyciu , zrobilam analize i wyszlo czarno na bialem ze w moim przypadku czy zyje czy nie, nie ma roznicy kazdego ranka staje przed lustrem i widze brzydka stara kobiete , nie usmiechnieta ladna 38 latke tylko lysa pomarszczona szara kobiete i widze jego - bezrobotnego bez perspektyw ciamajde , odeszla bym od niego ale po co ? co sie zmieni w moim zyciu wlosy mi odrosna?-nie twarz nabierze blasku?-nie ktos sie we mnie zakocha?-nie poprawi mi sie finansowo?-nie siedze tak sobie ( 12godzin w pracy bo jakos rachunki placic trzeba)i mysle ze w sumie to nie zalezy mi na zyciu

Gość gość
a czemuś łysa? :D tylko głupstw nie rób.

Gość Sklonowana40
Skoro ciągle uważasz że nic ci się nie nalezy to własnie to dostajesz :) Poczytaj "Potęgę podświadomości" :) Jesteś panią swojego życia i losu to ty sama odpowiadasz za życie, które masz:) Jeśli uważasz że tylko tyle możesz od życia dostać to tylko tyle dostajesz ;)

Gość gość
nie masz dzieci?

Gość gość
wlasnie dobre pytanie - czemu jestem lysa , tez bym chciala wiedziec , nawet kiedys poszlam do madrego doktora a doktor popatrzyl popatrzyl , zagladnal w przedzialek i powiedzial ze nic tam nie widzi , ze to pewnie stres , taaaaak to na pewno stres , powinnam wiecej spac i moge sobie zrobic w jakims gabinecie analize wlosa , to czasami pomaga - a teraz dziekuje pani :) chorzy czekaja

Gość gość
mam dzieci 14 i 9 lat

Gość lysagosciowa
te dwa posty to ja oczywiscie, zbieram sie do pracy wiec zbyt aktywna na kafeterii w ciagu dnia nie bede

Gość Ewa333333
Ale masz problem... cienkie włosy co druga ma i tragedii nie robi, tylko kombinuje i żyje dalej A na pomarszczenie sa kremy, tylko trzeba d**e ruszyć a nie siedziec i jęczeć Najgorsza jest starość psychiczna, na to tylko psychiatra może pomoże - i to jest Twój nawiększy problem

gość dziś wlasnie dobre pytanie - czemu jestem lysa , tez bym chciala wiedziec , nawet kiedys poszlam do madrego doktora a doktor popatrzyl popatrzyl , zagladnal w przedzialek i powiedzial ze nic tam nie widzi , ze to pewnie stres , taaaaak to na pewno stres , powinnam wiecej spac i moge sobie zrobic w jakims gabinecie analize wlosa , to czasami pomaga - a teraz dziekuje pani usmiech.gif chorzy czekaja xxx czemu łysa? stres zmartwienia powodują potężny rozpierdziel w somatyce w hormonach ;) zmień myslenie zmieni się wszystko. Zmarszczki się wygładzą cera nabierze blasku włosy znowu nabiorą blasku ;) Wiem sprawdziłam 🖐️

Gość gość
Czasami tak jest, ze się odechciewa, ale moze pomysl że masz to jedno życie, nic tak naprawdę się nie liczy. żyjesz tu i teraz. Mimo wszystko "i tak warto żyć".

Gość gość
a te lyse miejsca zapelnia mi sie gesta czupryna jak zmienie myslenie? wydaje mi sie ze nie:o kremy mam , cale zycie stosuje vichy a teraz zmienilam na no7 ale jeszcze miesiac dwa i zostane sie przy nivea jak ten cap si e do roboty nie wezmie ale mi to wisi bo kremy czy dobry makijaz jak kobieta lysawa nic nie daje a tylko efekt jest bardziej komiczny

Gość gość
dżambo dżeta sobie kup i bedzie heca

Miałam kiedys potęzny problem z cerą, wyglądałam mniej wiecej jak salamandra plamista, żaden lekarz nie potrafił mi pomóc, żyłam wiele lat w toksycznym związku. Postanowiłam coś zmienić sięgnęłam po pomoc terapeutyczną i mam cerę jak niemowle ;) Miałam problemy z kręgosłupem, sprawami kobiecymi, notorycznymi migrenami a na zdjeciach sprzed 10 lat wyglądam jakbym miała tam co najmniej 45 lat.

Każda toksyczna relacja odbijająca sie na psychice powoduje choroby somatyczne. Za 4-5 lat przypląta ci się jakaś cukrzyca lub nadciśnienie wtedy już bedziesz totalnie rozsypana jak czegoś ze swoim zyciem nie zrobisz

Gość prawictwo pospolite 143
jestes łysa moze przez za duzą ilosc meskich hormonów ?

Gość lysagosciowa
Moze ale jak widac lekarzom nie chce sie zawracac d**y takimi p*****lami przeciez od wypadajacych wlosow nikt nie umarl- chorzy czekaja :(

Gość gość
najważniejsze jest pozytywne myślenie, coby i jakby nie było, zaprzeć się z całych sił i wydobyć z siebie coś dobrego i się tego złapać jak tonący brzytwy. Trzeba walczyć o siebie i o swoje życie.

Gość gość
Z calym szacunkiem ale jestem niewierzaca, ani mi bog wlosow nie zwroci ani mojemu mezowi pracy nie znajdzie ani nie zesle mi partnera na ktorego moge liczyc i czuc sie bezpieczna bo jaki normalny facet chcialby lysa babe ?

Gość gość
istinieją peruki :)

Gość gość
Wiem ze istnieja peruki ale po pierwsze sa nienaturalnie grube taka masa wlosow po drugie z peruka nie mozesz biegac, tanczyc, plywac ani uprawiac seksu

Gość gośćg
tarczyce sobie zbadaj. Chłopa zagoń do roboty. Tylko do endokrynologa trzeba miec skierowanie, to na badanie tarczycy niech ci internista sieruje a na endo poluj, bo trudno się dostać.

gość dziś Z calym szacunkiem ale jestem niewierzaca, ani mi bog wlosow nie zwroci ani mojemu mezowi pracy nie znajdzie ani nie zesle mi partnera na ktorego moge liczyc i czuc sie bezpieczna bo jaki normalny facet chcialby lysa babe ? xxx mnie chyba zesłał Bóg faceta :classic_cool: i jakaś idealna nie jestem ;) Jednego kopnęłam w zad za jego sposób zycia i dostałam dokładnie to czego oczekiwałam ;) Patrz cuda się zdarzają:D

Gość gość
A nie pomyślałaś o DZIECIACH???

Gość gość
weź wpisz tam gdzie trzeba hasło:D ( jak ja napiszę to słowo uznają te ciemnoty za spam) " pani niteczka" i poczytaj o niej i jej rodzinie.

Gość gość
ciesze sie ze jestes przykladem wysluchanej modlitwy i szczescia zycze ale mysle ze jesli twoj Bog istnieje to ma wiekszych nieszczesnikow na glowie niz moje wlosy i maz co sie plawi w nowej roli kura domowego

Gość gość
Ja mam o 10 lat mniej i podobne odczucia, tylko dzieci brak, bo mąż nie chce

Gość gość
Przestancie z tym pozytywnym myśleniem. Brak włosów to jakiś koszmar, chyba nawet gorszy niz brak piersi. A twoja matka ma włosy?

Gość gość
ma , cienkie ale ma tak brak wlosow u kobiety to koszmar i wzrok ludzi , czujesz ze gapia sie na twoja glowe :( no i najgorsza jest ta ignorancja lekarzy mysle ze gdybym miala wlosy mialabym wiecej sily do zycia

Gość lysagosciowa
kolejny bezsesowny dzien :( robilam co moglam , kupowalam nanogeny i inne gowna kupowalam suplementy diety odzywki wcierki , losie ile ja na to pieniedzy wydalam a lysienie i tak wygralo gonilam meza do pracy- grozilam , prosilam darlam sie na niego tak ze az mi ktoregos dnia struny glosowe odmowily posluszenstwa , probowalam zjezdzac mu na ambicje, NIC NIE POMOGLO na dzien dzisiejszy nie mam juz sily nic robic , czuje sie jakbym siedziala w samolocie ktory ulegl awarii , wiem ze spadamy i czekam tylko na te wielkie bum , zastanawiam sie czy bedzie bolalo czy poprostu nic nie poczuje

Gość gość
zacznij od tego co możesz zmienić i tak powolutku.... skoro facet nie pracuje to z czego żyjecie?