Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koszenie trawy

Polecane posty

Gość gość

czy dwa litry paliwa wystarczą na skoszenie 9 arowej działki? ile wy zużywacie paliwa? trawe kosi mi chłopak z sąsiedztwa i zyczy sobie 15 złotych plus za trzy litry paliwa-ma racje czy za dużo chce?kosi 1,5 godziny

Gość gość
nikt nie wie ile spala kosiarka?

Gość gość
liczy standardowo

Gość gość
:)nie trzeba sie tym w ogole przejmowac chybba tak 888 www.youtube.com/watch?v=Jm4IfGxN60M

Gość gość
bardzo tanio 10 zł za godzinę. Ja mam kosiarkę elektryczną więc nie pomogę.

Gość gość
chciałabym mieć takiego chłopaka za 15 zł. :)

Gość gość
to wies- młody sobie dorabia. ciekawi mnie ile spala mniej więcej kosiara bo młody się klóci i chce żeby mu placic za 4 litry benzyny, a ja uważam, że jak na 10 arową działke to za duzo

Gość gość
Jesli chcesz sprawdzic to upewnij sie, ze zbiornik w kosiarce jest pelny przed koszeniem a po skonczeniu dolej paliwa do pelna z naczynia z podzialka. W ten sposob bedziesz wiedziala ile paliwa zostalo zuzyte. Moze to byc jednak krepujace wobec wykonawcy?

Gość gość
A sama sobie z*********j i kos trawę i tak chlopak malo bierze.zadzwon to firmy ktora sie takim czymś zajmuje to cie wysmieja

2 litry wystarczą spokojnie :) chyba ,ze masz trawę po pas ale to wtedy i tak kosiarką nic by znie zdziałał :)

Chłopak z sąsiedztwa ma racjè. Potrzeba 3 l paliwa. Kosiłam kilka lat, regularnie 20 arów kosą spalinową, totez znam temat.

Gość gość
Autor tematu ma węża w kieszeni długości mur****ińskiego, aż wstyd sie użerać o 15zł i litr paliwa mniej czy więcej, weź sobie jedną zapałkę i podpal tą cholerną trawę, będzie oszczędniej. Bleeee..... brzydzę się takimi ludźmi