Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oscar pistorius zostanie uniewinniony bo

Polecane posty

Gość gość

jest wysoki, przystojny, ma wielkiego k****a (widać go na filmikach w obcisłych gatkach jak biega) i znany.

Gość gość
Mówiłem. Uniewinnili go. Posiadał nielegalną amunicje, wygrażał dwukrotnie bronią przechodniom, zabił narzeczoną z premedytacją i go uniewinnili. Wystarczy mieć odpowiednie geny i ma się wolną wolę, robi się co chce a i tak cię uniewinnią.

Gość gość
I jeszcze ktoś mi powie, że wygląd nie jest najważniejszy? Wszyscy wiedzą że zabił, materiał dowodowy jest nie do podważenia, jego wyjaśnienia nie trzymają się kupy, ale co tam, znany, przystojny, bogaty, z wielkim wackiem, uniewinnijmy go, niech bzyka i bije inne modelki :o

Gość gość
Nie zostanie uniewinniony. Na razie tylko odrzucono zarzut morderstwa z premedytacją, ale nie ulega wątpliwości, że on strzelał (bo zresztą sam się przyznał) i te zarzuty jak najbardziej obowiązują.

Gość gość
Ale jak nie zabójstwo z premedytacją? Oczywiście że z premedytacją. Gość wstaje, drzwi w łazience zamknięte i bez słowa strzela cztery razy. Jakby nie chciał zabić, strzeliłby w powietrze. Poza tym ona pisała w smsach że się go bała a jej rodzice mówili, że widywali ją pobitą. Sprawa jest jasna, ale atrakcyjnego nigdy sprawiedliwość nie dosięgnie.

Gość gość
chyba jesteś gejem skoro uważasz go za przystojnego :) mi się dużo bardziej podoba Thokozile :)

Gość gość
Ja nie wiem, czy było z premedytacją, bo przy tym nie byłam i nie widziałam. Zakładam, że sąd dysponował dowodami i zeznaniami wydając taki werdykt. Ja takimi dowodami nie dysponuję, więc wstrzymam się od wyroków.

Gość gość
Ludzie on ma PIENIĄDZE zapamiętajcie to sobie on wydał na prawników grube miliony!Przecież przysłowiowy zwykły Kowalski czy zwykły człowiek już by dawno siedział .Co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie.