Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego odciaga spotkanie skoro pragnie mnie

Polecane posty

Gość gość

Spotykaliśmy się troszkę czasu, znamy się długo, on zawsze chciał mnie mieć. Parę razy mieliśmy spotkanie z pieszczotami. Obojgu nam się bardzo podobało. On jeczal aż z rozkoszy. Oboje chcemy spotkań, on pierwszy je sugeruje w rozmowach, ze chce mnie wylizać, całować, a odciąga spotkanie bo brak czasu, praca... Robi mi ochoty ze juz nie mogę, znów wybuch e namiętnością przy nim ze oszalejemy. Jak on moze to przeciąga, nie rozumiem

Gość gość
DOdam ze sexu nie bylo tylko pieszczoty różne w tym ustami. mamy po 30 lat. Wiem ze mnie chce bo latał za mną kilka lat

Gość gość
Dostał to co chciał, widocznie tyle mu wystarczyło i przestał mieć ochotę. To chyba oczywiste. Facet, który ma ochotę na kobietę przeniesie góry żeby móc się z nią spotkać.

Gość gość
miałam podobny przypadek...jak go zostawiłam i znalałazłam sobie takiego, który potrafi mi okazać że mu zalezy to ten poierwszy sam stwierdził że nie potrafił okazac mi uczucia i że załuje:) aaaai prace stracił o którą tak zabiegał, którą cenił bardziej niż mnie;)

Gość gość
dopiero co parę dni temu pisał ze chce się spotkać ale niedługo. No tak. To rozumiem widać mu to wystarczyło. Co zrobić

Gość gość
Złotko bo on może jeszcze kilka dziewczyn w kolejce.