Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madziorekg

Objawy swiadczace o plci dziecka...

Polecane posty

Hej ...jestem prawie w 15 tc I zastanawiamy sie z partnerem jaka bedzie plec naszego drugiego juz dzieciatka....mialyscie moze jakies objawy ktore swiadczyly o ktorejs z plci?? Pojdzielcie sie ze man

Gość gość
sama nie wiem, czy w to wierzyć, ale u mnie w sumie sie sprawdziło (mam synka): brzuszek taki do przodu, to na chłopca, a bardziej jak pójdzie w boczki, to na dziewczynkę (u mnie z tyłu nie było widać, że jestem w ciąży do końca) mówi się, że dziewczynka odbiera urodę i kobieta w ciąży brzydnie, a z chłopcem odwrotnie przy dziewczynce zachcianki są na słodkie, przy chłopcu na kwaśne (jadłam grejfruty i jogurty naturalne w ogromnych ilościach, soki rozcieńczałam wodą, bo były za słodkie) to tyle, a w 16tyg na 100% lekarz potwierdził płeć, wydrukował nam nawet obrazki siusiaka dla dziadków, na 90% już powiedział w 12 na prenatalnych, więc niedługo być może się dowiecie :)

Gość gość
Smiac mi sie chce jak czytam te p*****ly. Wedlug wierzen ludowych powinnam urodzic syna. A mam corke. Wygladalam dobrze - cera jak nigdy w zyciu fajna, brzuch do przodu, ochota na kwasne i slone. Nie wierzcie w te brednie i cierpliwosci to kolejnego usg, albo do porodu:-)

Ja ogolnie beach w ciazy z synkiem mialam brzuch tak ogromny ze ciezko powiedziec czy bul do przodu czy na boki hehe...zachcianek raczej nie mialam moze troche na kwasne...I wygladalam niezwykle promiennie mimo ze wypryszczylo mi cala twarz... Ale od poczatku czulam ze to bedzie syn a teraz nie mam pojecia...brzuch mi bardzo szybko zaczal rosnac zachcianki mam ale nie do Konica jestem zdecydowana na co hehe...twarz Dalej wypryszczona I jestem bardzo nerwowa I bardzo ale to bardzo czesto sie wzruszam...