Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

wszystko mi runęło ale nie płaczę

Polecane posty

w ogole nie chce mi się płakać mimo, iż: -na 98% nie zdałam najważniejszego egzaminu na studiach i mnie zawieszą -facet mi nie odpisuje mam to wszystko gdzieś!! Są gorsze zmartwienia!! Roczna przerwa na studiach to nic takiego, a facetów frajerów wszędzie pełno! A miłości nie ma

Gość gość
widze, ze krupski ci uswiadomil prawde :D

Gość gość
Co Ty dziecko za pierdoły piszesz...

krupski to ty. ale ignoruję te posty i tak nic ciekawego nie wymyślisz tylko srasz tymi wyzwiskami nudziarzu :D

Gość gość
tak to ja

Gość gość
Żaba jest brak tylko Man of the moon do kolekcji

Gość gość
haha miała całe wakacje na naukę a wolała siedzieć na kafe i pieprzyć bzdury i gździć się z facetem, co za kretynka :D i zapomnij o tym, że wrócisz na studia, za tępa jesteś

Gość gość
man on the moon - dlaczego nie przyznajesz się do tego, że scott poniatowski to twój dawny nik?

Gość gość
Mam zdiagnozowana schizofrenie paranoidalna, mam w głowie urojony swój swiat, żyje w innym świecie, nie ma juz dla mnie ratunku dodatkowo jestem niezdolny do prokreacji, nie staje mi podczas sexu, na wielu forach traktuja mnie jako prowokatora/trolla. Niestety taki mój żywot jest, bezużyteczny i bezcelowy Ale mnie juz Nic nie pomoze, bliscy mi pomagaja, dla mnie to jest bol, wolalbym umrzec

Scotta znam z jednego tematu o piwie, kłóciliśmy się o nie. :) On woli whisky z biedronki. :D Policzyłem i mam tu 5 nicków, nie sposób mnie nie rozpoznać. Takie strzelanie na ślepo robi się żałosne.

krupski, no to bede żyła sama dla siebie, zajmę się czymś, zacznę chodzić na siłownię.

Gość gość
Taka jest prawda

Gość gość
a przy okazji wrzuc fotke twoich nog

Gość gość
o k****, bo ci uwierze :D:D

oj tam minuta osiem i znowu bedą gładkie od tego siedzenia na d***e czuje jak z dnia na dzien robi sie coraz bardziej plaska. Obiecałam sobie, ze po tym j*****m egzaminie zaczne ćwiczyc, no i tak zrobie

nic nie wrzucam, jestem dzisiaj nicością, dawno się tak dziwnie nie czułam, nie mam w sobie żadnych emocji już.. nie jest mi źle, ani dobrze, nie płaczę ani nie śmieję się, siedzę, słucham jak zawsze HEY i czas płynie. Nic mnie nie rusza, nic już nie w*****a jak dawniej, jestem obojętna na ten chory świat, nie wiem co będzie jutro, czy to cisza przed największą depresją życia, czy może ten stan pustki utrzyma się na dłużej.

Gość gość
tez jestem dzisiaj wyprany z emocji przez prace

Gość gość
ech, Studzia, Studzia