Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

wszystko mi runęło ale nie płaczę

Polecane posty

Gość gość
Mi k***a szysko runelo i nieplece bo jestem indianinem ,mi wolno dupczyc i pracy nieznalesc bo pe cza wiedzec j lopate podniesc.wesszamknij twasz o bo jestemuczulony na sieczkobbrzekow ktore s es********j i nieperdol qvo sie uczysz i wiesz abo mysnik- cauj misa w kanal. Kurwa dziada! Myślisz ze jak masz dzure iszyje to! Jaja z kraja i . To nie ja stworzylem cie kobietom, kobieto. I nikomu laski nierob!

Zaraz położę się spać, ale przecież nie zasnę. A jeśli już to pewnie obudzę się w nocy. Chcę jak najszybciej pokonać noc, ale jak bez snu to zrobić?

Gość gość
dobra książka

Nic nie jarałam, zero używek, po prostu zwariowałam i tyle. Do tego nasilające się z każdym dniem borderline. To nie są już huśtawki nastrojów, a góry wysokości Mont Blanc i doliny jak Rów Mariański :) Są okresy kiedy spaceruję równiną-tak jak w tej chwili, ale nieliczne, są wtedy gdy nie mam już na nic sił i wszystko p*****le, bo mnie przytłacza życie.

Gość gość
'' bo mnie przytłacza życie'' - naprawdę nie wiesz jeszcze co to być przytłoczonym przez życie i nie obrażaj Boga, bo może przytłoczyć tak, że wtedy będziesz mieć pełne gacie i doceniać spokój, którego nie wykorzystujesz w najmniejszym stopniu.

Nie przytłoczyło mnie bo co? Bo nie spalił mi się dom, albo matka nie umarła na raka? Może te moje obecne problemy są dla mnie w takim stopniu duże, że mnie przytłaczają? Każdy inaczej będzie postrzegał moje kłopoty, ale tylko ja wiem w jaki sposób na mnie oddziałują i jak mnie zmieniają. I nie obrażam Boga. Niby gdzie? Zacytuj proszę