Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania005

Internet mobilny

Polecane posty

Gość ania005

Potrzebuję internet ale taki mobilny do laptopa. Gdzie mają najlepszy internet? Chodzi mi też głównie o zasięg i prędkość. Jest plus, play, orange, polsat i wiele wiecej . Który lepszy? Nie ukrywam że fajnie byłoby też gdyby cenowo nie było najgorzej. Możecie podpowiedzieć?

Gość geryn
play i polsat mają słaby zasięg i kiepsko działający internet. Mi co chwila gubił zasięg. LTE w plusie ma wielką prędkość i jeśli np grasz w gry online to będzie idealne rozwiązanie

Gość gość
Tylko nie Orange :/ Odpada w przedbiegach :/ Podła prędkość, limity i w c***j drogo :/

Gość Ecklites
Dokładnie, LTE w Orange to kompletna porażka. Podczas korzystania, co chwile zrywało połączenie, były nawet momenty w których kompletnie nie dało rady się połączyć. Kontakt z nimi zazwyczaj kończył się na to że to moja wina a oni nic nie zawinili. Obecnie szukam tak jak ty nowych ofert. Chyba skuszę się na tą z Plusa, którą ludzie polecają ze względu na cenę i stabilność połączenia.

Gość geryn
orange to praktycznie nie ma nic. Z nimi są tylko problemy podobnie jak w play. Plus jest najbardziej stabilny poza tym ich LTE jest bez porównania z innymi sieciami

Gość ikona33
ostatnio wzięłam LTE od plusa i jestem bardzo zadowolona. Prędkość jest olbrzymia, dla mnie to duży skok w stosunku do dostawcy lokalnego.