Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TroskliwaMatka

Piwo dla 10latka

Polecane posty

Gość TroskliwaMatka

Zacznę odrazu od tego, że jestem z dosyć wyluzowanej ;) rodziny... Chciałabym też nadmienić, iż sama byłam tak wychowywana i nie jestem alkocholiczką ;) Otóż, daję swojemu 10letniemu synkowi (moje oczko w głowie) wypić jedno piwo na imprezach rodzinnych. Ostatnio teściowa zwróciła mi uwagę, że nie powinnam dawać małemu piwa, bo to patologia. Co sądzicie, bo ja uważam, że bez przesady w małych ilościach???

Gość gość
weź się kobieto zastanów nad sobą

Gość TroskliwaMatka
Mój brat jak miał 10 lat to juz pociągał denaturat :)

Gość gość
Często słyszę i widzę, jak dzieciaki mają ''chcice'' na piwo i rodzice pozwalają im na łyczek lub dwa. Znałam takich, którzy od czasu do czau nalewali do literatki s puszki Zywca lub inne i patrzyli z zadowoleniem, jak pociecha ze smakiem wypija. Argument głupich staruchów '' widocznie ma zapotrzebowanie na chmiel''. Głupota na tym etapie nie boli. Zaboli jak będzie za późno, mam na myśli zdrowie dziecka

Gość gość
s puszki - miało być z puszki, źle nacisnęłam

Gość gość
-2/10 dziękuję, dobranoc.

Dla 10 latka? Denerwuje mnie takie "luźne" podejście. A po co on ma pić piwo? Strasznie mnie wkurzalo jak na jakichś rodzinnych imprezach wszystkie ciocie i wujkowie namawiali mnie żebym się czegoś napila, a ja po prostu nie chcialam

Gość gość
nie jesteś "wyluzowana" tylko poj/ebana i nieodpowiedizalna jakby ktoś się o tym dowiedział to od razu by ci dzieciaka odebrali

Gość gość
Tylko piwko, bez papierosa niesmakuje . Daj mu papierosa , jak luźna matka jesteś . I wyślij do profesjonalnej niech ma za sobą pierwszy raz . Dla mnie jesteś patologia , i dzieciaka rozpijasz . Jak byś w mojej rodzinie była i bym to widziała , to bym ci tak wpierniczyla , ze by tobie , dozylnie piwo dawali .

Gość TroskliwaMatka
Już już bez przesady papierosy to chyba degeneraci dają, my jesteśmy porządną rodziną, proszę nas nie obrażać

Gość gość1326
marne prowo 2/10