Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FACECI sa mili tylko dla ladnych kobiet ,dla tych brzydkich sa niemili ..

Polecane posty

Gość gość

Taka prawda..

Gość gość
szczerze? facet ktory nie potrafi byc mily i uprzejmy dla kobiety nie liczac na przer*****ie rzadziej robi taki podzial, wiec patrzec dziewczyny jak typ traktuje brzydkie kolezanki :D

Gość ładna i juz
Pd zawsze tak bylo i nic sie nie zmieni.

Gość gość
Przeciez kazda z Nas zbrzydnie/kazdy facet/kobieta zbrzydnie.....i co wtedy ?

Gość ovechkin
wg mnie to nie jest do końca prawda. Normalny facet jest milszy dla dziwczyn które bardziej mu się podobają bo powiedzmy wiąże z nimi przyszłość czy też stara się wywrzeć pozytywne wrażenie. Do innych kobiet ma stosunek neutralny tzn jest zazwyczaj miły ale nic ponadto co w tym dziwnego

Gość gość
Dlatego bierzemy młodsze, dłużej są ładne.

Gość gość
I potem wymienicie ja na młodszą?Autorko bo faceci to w wiekszosci debile.

Gość gość
to my tez musimy zaczac brac mlodszyych facetow ;)

Gość ovechkin
tylko co to ma wspolnego z debilizmem bo nie rozumiem

Gość gość
Masz rację ;) A tak powaznie to faceci to debile,nie kochaja kobiet za charakter,tylko zgrabne ciało wystarczy przytyc i cała ich miłosc zniknie wraz z przybranymi kilogramami.

Gość ovechkin
Myślę że kobiety i tak wolałyby być kochane za wygląd niż za charakter czy ineligencje. Powiedzcie mi drogie panie która z tych obelg najbardziej by was dotknęła 1)jesteś brzydka 2) jesteś głupia czy jesteś wredna nieciekawa

Gość gość
Nie osmieszaj się,ale wyglad minie lepiej miec swiadomosc ze facetowi naprawde zalezy na charakterze,i na Nas a nie na wygladzie.Bo jak się zestarzejemy itd.to wtedy facet ktorego interesowało cos poza wygladem będzie znami ze względu ze nadal jestesmy taka samą osobą,a facet który patrzył się tylko na wyglad będzie bardziej chaski tylko dlatego bo kobieta sie zestarzała i roztyła.

Gość gość
raczej tak jest. widac to od najmłodszych lat. różnica z jaką traktowano brzydkie i ładne koleżanki była duża, wiem, bo byłam tą brzydką. no ale jakiś tam jeden czy dwóch normalnych było(czyli nie dyskryminujących brzydszych). aktualnie jest dla mnie bardzo miły pewien pan...może jestem brzydka ale jemu sie podobam

Gość gość
Czy ladne kobiety moga sie nie podobac ?

Gość ovechkin
Możecie powiedzieć w jaki sposób faceci są niemili dla brzydszych dziewczyn bo ja się z czymś takim raczej nie spotykam. U mnie w grupie na studiach faceci te ładniejsze dziewczyny bardziej adorują czy prawią komplementy ale raczej nie spotkałem się z tym że brzydsze są obrażane czy szykanowane chyba że chodzi wam o liceum czy gimnazjum

Gość gość
Np nie podaja reki brzydszym kolezankom. Z ladna sie przywita a z ta obok nie. Wiem bo tak mialam. Nie mowia czesc brzydszym z pracy. Po prostu sa traktowane jak powietrze. A jak jest skrajna brzydota to wysmiewaja. Obmowa za plecami "ta brzydka". Takie sa roznice. Jak wyladnialam to czasem obcy powiedza mi czesc lub dzien dobry na ulicy, w sklepie chetniej obsluguja lataja. Jeden zlapal mnie za tylek na ulicy. Zdarzy sie ze ktos chce sie poznac. Nie jestem zadna pieknoscia ale juz nie strasze jak kiedys. Ladne sa lepiej traktowane, robia im przyslugi w nadziei ze dadza sie przeleciec. W sumie to przez to wiem ktorzy sa pustakami. Ja traktuje rowno i ladnych i brzydkich facetow. Jak widze ze jakis knur jest niemily czy lekcewazy brzydka dziewczyne w towarzystwie to nie chce go znac. To doskonaly test na faceta dziewczyny. Jak bedziecie w ciazy to by was taki prymityw zdradzal albo cos. Uciekajcie od takiego dna co nie szanuje kobiet.

Gość gość
Identyczna postawa jest widoczna u kobiet. Dla przystojniaków są służalcze i przymilne, odwalają za nich całą robotę, dają się wykorzystywać jak przedmioty. Przyznają im rację we wszystkim i zawsze obierają ich stronę w sporze, nawet gdyby ewidentnie był debilem, zdemoralizowanym zerem to i tak będą służalcze, wazeliniarskie i stronnicze. To działa w dwie strony. Kobiety są co najmniej tak służalcze wobec ciach, jak faceci wobec ładnych lasek.

Gość gość
OTÓŻ TO

Gość gość
#@!#!!@#!#@!#@!#@*)(&&^%%*)_+)(&^^%$#@!@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@@!

Gość gość
Autorka ma racje

Gość gość
nieprawda my kohamy bszydkie

Gość gość
Niestety to sprawdzone i prawdziwe....ja jako kobieta potrafie byc miła i dla tych przystojniejszych i mniej przystojnych jednak jeżeli chodzi o dobór partnera to już wybieram wzrokowo czyli przystojniejsi i inteligentni mają u mnie tylko szanse.

Gość gość
Tak naprawdę to służy promowaniu osobników, które uważa się za lepsze pod względem genetycznym. Naturalne i nawet całkiem logiczne, ale czy godne istoty która chce zasługiwać na miano człowieka? Nie sądzę. Tak czy siak nie sądzę by ludzie chcieli być jak najbardziej ludzcy. Odnoszę wrażenie że z roku na rok coraz bardziej przybiera na sile animalizm - stąd ten rozbuchany kult piękna, coraz większe wymogi co do tego by wyglądać perfekcyjnie.

Gość gość
gosc 15.30 nie zgadzam sie ze kolo przystojniaka każda dziewczyna bedzie tylko przedmiotem...tak to zrozumiałam...Uważam ,że kazda szanująca się dama nie pozwoli sobie na taki chory zwiazek. Są jeszcze na swiecie przystojni i porzadni faceci ktorzy szanuja swoje kobiety

Gość gość
Myślę że kobiety i tak wolałyby być kochane za wygląd niż za charakter czy ineligencje. Powiedzcie mi drogie panie która z tych obelg najbardziej by was dotknęła 1)jesteś brzydka 2) jesteś głupia czy jesteś wredna nieciekawa Uroda przemija więc lepiej inwestowac w dobre ciekawe wnetrze wnetrze. Puk.

Gość gość
15:40 - zeby jeszcze trafic na faceta ktory to doceni... Dlatego najwieksza obelga jest ta o wygladzie z ust jakiejs ameby. Bo przekresla szanse na "milosc". Brzydota skazuje na sanotnosc,brak szacunku i gorsze zycie w przypadku brzydkiej kobiety. Czy nie lepiej byc glupia a szczesliwa? Co bys wolal? Uslyszec ze jestes brzydki czy nudny/glupi/biedny?

Gość gość
mama mnie nie koha

Gość gość
Skoro na miłość zasługuje się poprzez ładną buźkę i seksowne ciało to co jest ona warta? :O

Gość gość
Droga autorko nie zgadzam sie z Toba nie dlatego ze nie jestes ladna tylko dla tego ze nie masz racji. Spotykasz sie z debilami to Twoja sprawa ale nie mow o wsystkich mezczyznach na podstawie kilku procent.

Gość gość
Nie ważne co ona jest warta , ważne, ze jest. Jak byłam szczuplutka to kazdy mnie podziwiał. A dzisiaj jestem wyśmiewana , nieszanowana, siostry mojego faceta mnie obgadują. Piertole to. Odchudzam sie. Znowu bede musiała chodzić głodna, ale przyzwyczaję sie , organizm sie przyzwyczaił kiedyś to teraz tez,