Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szatynka11

Moje życie się wywróciło z powodu Jej...

Polecane posty

Gość gość
dobry facet nie oznacza facet ktory potrafi pielegnowac malzenstwo. on najwyrazniej ma z tym problem, ale nie on jeden na swiecie do cholery kazdy potrzebuje akceptacji, pocieszenia, nazwijmy to emocjonalnego utulenia. Ona to znalazla w innej kobiecie i na moje oko przewalila wszystko co jej sie kojarzylo ze zwiazkiem wlasnie tam

Gość gość
Może tak jest że nie zasługuję na Niego...nie wiem co On czuje bo nigdy nie chce rozmawiać więc ja już Go nie pytam by Go nie denerwować , by w domu było miło i przyjemnie dzieciom ...co prawda już dużym, robię wszystko co mi przyjdzie na myśl by w domu panowała serdeczna i rodzinna atmosfera głównie z powodu dzieci...urządzam mieszkanie , maluję ściany dopieszczam każdy drobiazg , szleję z gotowaniem w kuchni , dbam o zdrowie dzieci , pomagam mężowi w pracy ....mąż nie robi w domku nic ...ale nie wymagam tego od Niego...wiem że dużo pracuje...rozumiem . Po 18 latach wspólnego życia nie czuję się z Nim jak kobieta.... a Ona zobaczyła we mnie coś więcej....

Gość gość
Tak jak odmawiałam wielu męszczyznom przez te lata -Tej którą spotkałam nie jestem w stanie się oprzeć...sama jestem zszokowana sytuacją...

Gość gość
Może tak jest że nie zasługuję na Niego.. a moze jest tak ze On nie zasluguje na ciebie wezcie sobie dwa tygodnie urlopu od domu pracy dzieciakow i codziennego balaganu i jedzcie gdzies razem tylko we dwoje to chyba lepszy pomysl niz puszczanie erotycznej fantazji w strone obcej kobiety ktorej podstawowym atutem jest to ze rozumie inna babe w sposob niedostepny dla wiekszosci meskiej populacji, nie sadzisz?

Gość gość
"męszczyznom" należy odmawiać, dobrze robiłaś.

Gość gość
Masz 35 lat i od 18 lat jesteś mężatką? Zaszłaś w ciążę w wieku 16 lat?

Gość gość
nie pisz "go" z wielkiej litery tępoto, on nie jest Bogiem!!!!

Gość gość
chore to jest