Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana29p

mąż wyprowadził się z domu i chce rozwodu

Polecane posty

Gość załamana29p
kiedyś owszem lubiłam sex później coś mi się stało i ochota przeszła. Nie on mnie też nie. Jakoś ta forma zawsze trochę mnie obrzydzała

Gość gość
Nie pie..ol na faceta buczą nawet jak raz odmówi seksu, więc hipokryzja to raczej jest po stronie kobiet, nie odwrotnie

Gość malgosia220483
No to wszystko jasne jak Ciebie to obrzydzałon a on pewnie chciał czegoś więcej a potem na dodatek ty jeszcze przestałaś wogóle miec ochotę na jakikolwiek seks i zbliżenie. A to jednak jest ważne, problem nie był w tych trzech miesiącach bez seksu. Problem był od samego początku z twoim podejściem do seksu. A raczej niedobraniem się w tej kwestii a to jest wazne.

Gość gość
Serio ty jakaś dziwna jesteś. Brzydzisz się męża penisa wziąć nawet do ręki, a po jakimś czasie związku przez 3 miesiące w ogóle nie masz na nic ochoty. Poważnie rozumiem faceta, pewnie przez 6 lat drażniło go że robicie to tylko klasycznie, a teraz to już w ogóle nie ma nic. Kto by się nie podłamał?

Gość gość
od takiej baby, którą wszystko obrzydza i nie chce sypiać z mężem trzeba jak najdalej uciekać. ciebie ten mąż w ogóle nie pociąga, po cholerę za niego wyszłaś? bardzo słusznie robi, że bierze rozwód. jestem kobietą i popieram go w 100%. jeszcze zdąży ułożyć sobie życie z jakąś normalną babką żeby mieć w d***e potrzeby męża przez 3 miechy to trzeba być naprawdę totalną egoistką.

Gość gość
Powiem że jesteem zaskoczona ponieważ wg mnie 3 mce , to nie tragedia...W moim zwiazku jest trochę inna sytuacja ponieważ cały czas biorę różne leki , mialam wczesniej zabieg w Szpitalu na kobiece sprawy , pozniej znowu leki, a minelo już 9mcy a ja nadal nie mogę. ...nic w tym temacie, za niecały miesiąc znow idę do Szpitala .Jestem zestresowana że tak jest ale moj facet podtrzymuje mnie na duchu i mówi mi że żebym się nie martwiła że moje zdrowie najważniejsze . Może już w listopadzie będzie dobrze zdrowotnie , bo mi też brakuje zbliżeń.

Gość gość
Ja mu sie nie dziwie 3 miesiace bez konkretnego powodu to cios czlowiek zaczyna sie zastanawiac dlaczego ? Czy to moja wina ? Widocznievjuz mnie nie kocha ? Seks jest wpisany w kazdy udany zwiazek 3 miesiace ok nie wytrzymal a ile mysialby czekac dgyby dalej w tym tkwil? Pol roku ? Rok? Po co mi taki zwiazek bliskosc to nie tylko bzykanie ale bzykanie tez kazdy chce miec partnerke ktorej seks sprawia radosc a nie doluje... te glupie argumenty tutaj a co gdyby zachorowale itd... przeciez jest zdrowa tylko nie ma ochoty na seks

Gość gość
Dlatego ja mówię od dawna, jak ci dziewczyna nie robi loda, to powód jest tylko jeden: nie pociągasz jej, z innym by nabrała chęci (chociaż w tej chwili nie zdaje sobie z tego sprawy). Taka prawda, sprawdza w 90% przypadków. Dziś nie lubi orala, jutro przestanie cokolwiek z tobą robić, bo nie ma chemii między wami.

Gość gość
"a minelo już 9mcy a ja nadal nie mogę" x x usta też ci zaszyli? :o

Gość gość
a ja mam odwrotnie. Moje chęci się zwiększyły a mój facet wiecznie zmęczony

Gość gość
Z tym oralem to nie przesadzaj :D. Powiem tak jestem kobietą i faktycznie dziwne że od razu mąż postanowił brać rozwód. Ale z drugiej strony.... on przez ten czas się starał, a ty przez te 3 miesiące, nie zrobiłaś nic, bardzo egoistyczne z twojej strony.

Gość gość
Dokladnie kobietavjak kocha to nievmoze sie oderwac od loda chociaz wiekszosc na poczatku zawszecudaje ze nie robily nie lubily albo nie wiedza jak " ale to tak?, teraz dobrze? :o mlask mlask!" Kobiety sa takie urocze z tym swoim udawaniem niewinnych dziewic :D

Gość gość
malgosia220483 dziś No to wszystko jasne jak Ciebie to obrzydzałon a on pewnie chciał czegoś więcej a potem na dodatek ty jeszcze przestałaś wogóle miec ochotę na jakikolwiek seks i zbliżenie. A to jednak jest ważne, problem nie był w tych trzech miesiącach bez seksu. Problem był od samego początku z twoim podejściem do seksu. A raczej niedobraniem się w tej kwestii a to jest wazne. Malgosiu, to prowokacja albo dziewcze cos sciemnia, albowiem z pierwszych postow wynikalo zupelnie co innego niz z postow w dalszej czesci jej wypowiedzi :D

Gość gość
Zamiast tak najeżdżać na faceta, pomyślcie co by było, jak by nie odszedł. Ano seks z łaski raz na pól roku i tyle w temacie. Dobrze że odszedł zanim pojawiło się dziecko....

Gość gość
Zawsze jest szansa że mąż chce tylko tobą wstrząsnąć, nie poddawaj się :). Na drugi raz nie bądź taką egoistką, bo żeby przez 3 miesiące nic, nawet nie spróbować :o

Gość gość
jesli chodzi o wstrzasy jako medote na rozwiazanie takich problemow, to ja juz widze to malzenstwo w momencie kiedy koles bedzie mial problem... nie chcialabym byc w skorze tego faceta :D

Gość gość
A jaką masz inną metodę na kogoś do kogo przez 3 miesiące nie dociera nic? Próbować po raz 87 na spokojnie jak pierwsze 86 nie podziałało?

Gość malgosia220483
Nawet jeśli to prowokacja to niech inne kobiety i faceci sobie się zastanowią bo takie problemy są:)

Gość gość
owszem ale sa tez problemy typu: jestesmy pol roku po slubie nie tak to sobie wyobrazalam rozwodze sie bo facet sie nie stara :D

Gość gość
Dlatego ja mówię od dawna, jak ci dziewczyna nie robi loda, to powód jest tylko jeden: nie pociągasz jej x albo ci śmierdzi fujara, bo się nie myjesz :D

Gość malgosia220483
Najgorzej jest kiedy ktos sobie cos za duzo nawyobraża, zamiast patrzec na wszystko realnie:)

Gość gość
Wylizując sobie genitalia zachowujecie się jak zwierzęta. Te baby co liżą penisy to typowe suki :D

Gość gość
"a minelo już 9mcy a ja nadal nie mogę" x x usta też ci zaszyli? pechowiec.gif x x tobie powinni już dawno zaszyć, bo jak otworzysz paszcze to nawet muchy padają :D

Gość gość
Tak,tak a sam bys chcial i na p****lach oczeta jak w slup wbite:-D

Gość gość
Te idiotki kochanice zrobią wszystko co im facet każe. Nawet goowno jego by zjadły, gdyby powiedział, ze się rozwiedzie :D:D:D

Gość gość
To że penis twojego męża smakuje jak g..no to już wasz problem :D

Gość gość
Problem to ty masz i to poważny, skoro nie odróżniasz goowna od penisa :D:D:D

Gość gość
Przecież to ty oral porównujesz do jedzenia goowna :P

Gość gość
witam moja żona kocha się raz na może dwa razy w roku ze mną i co mam robić , próbowałem wszystkiego kwiaty, kolacje, wycieczki wakacje i nic ona nawet nie próbuje, wiem że mnie kocha, wszystko inne poza sexem ok i tak trwa to już ze 4 lata. ostatnio nie wytrzymuje i zacząłem szukać na boku i miałem już parę przygód ale to nie to,bo to nie kochanie się ale tylko sex . najchętniej to podałbym jej jakiś środek na pobudzenie albo coś ,masakra ale rozwieść się nie chcę bo ją kocham.