Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Male zolte dzdzownice w pokoju

Polecane posty

Gość gość

Witam.Dzisiaj mąż zabił z sufitu jakieś 7 małych żółtych dżdżownic ( o długości ok 1 cm). Mieszkanie w bloku. Pokój z balkonem. Są tylko w tym jednym pokoju. Co to może być?

Gość Julia123459
Nam też chodzą :(

Gość gość
kazdy ma swojego mola? :D

Gość Julia123459
Od 7 dni meczymy się w kuchni ,chodzą nam po ścianie i po suficie, dzisiaj zabiliśmy 23 , niewiemyco to jest i chcemy iść z tym do sanepidu.wszystkie produkty popatrzeliśmy , wyrzucałyśmy tyle jedzenia !i wogule

Gość gość
A co niby larwy moli robią na suficie? mole mają gniazdo i tam siedzą i coś jedzą póki nie są dorosłe i nie lataja. To inne badziewie jakieś łazi. Blok nie blok, ale latem przez otwarte okna może się wszystko przytrafić, jaja złożyć i potem wylęgnąć.

Gość gość
Nie mam już siły i apetytu bo ciągle w kuchni chodzą żółte małe gąski a wszystko poprzeglądałam i nawet rozpoczęte produkty powyrzucałam a były dobre Skąd one się biorą?

Gość gość
Ale czy motyle mogły złożyć w mojej kuchni jaja? Mamy nowy dom i wszystko nowe jesteśmy załamani bo spadają nam na stół jak jemy :(((

Gość Tępię wszelkie robactwo
wrzuć fotkę bo nie wiemy o jakich robalach mowa kobieto, tyle ich masz w domu więc problemu nie będzie.

up

Gość gość
okropne to co opisujecie :( ciary mnie przechodza na widok wszelkich robaczkow. Kiedys jedzac jablko, ze srodka wyskoczyl mi na reke skorek!! Myslalam ze padne!! Prtawie bym go zjadla.

Naszą autorkę zjadły robale.

Gość gość
to mole na bank

Gość gość
Jest udało się ! Pomogła mi firma dezynfekcyjna z Lublina dddkontra.pl Super pomoc! Okazało się że to mole spożywcze i zalęgły się w puszkach z herbatami świata a najwięcej pajęczyn było w trawie cytrynowego z owocami Nigdy już nie wejdę i nie kupię tych herbat na wagę oj nie!

Gość gość
To są mole spożywcze tez narzeczony miał takie glizdki na suficie i nie mogliśmy wymyśleć co to i skąd się biorą. Az pewnego dnia wyjęliśmy wszystko z półek i okazało się ze w zapakowanych migdalach maja gniazdo i bylo pelno robaczków. Zaznacze ze migdaly jeszcze nie byly otwarte, wiec juz w sklepie musiały one tam siedzieć.

Gość gość
Super firma na takie problemy dddkontra.pl ! Nawet na odległość mi pomogli i jak juź było źródło to poradzili aby wszystkie szafki umyć wodą z octem bo tego nie lubią mole :) Od razu jest mi lepiej nie widząc ich w mojej kuchni :)))))

Gość gość
Niestety ale nie ja dowiedziałam się z tej dyskusji o firmie i do nich napisałam w głębokim żalu bo nawet jeść nie mogłam tak nam strasznie dokuczyły te rybaczki Jak tego ktoś nie przeżył we własnym domu to nie zrozumie Ja jestem zadowolona że wreszcie mam czystą kuchnię a pomoc firmy z Lublina na odległość bo dzieli nas 500 km była nieocenioną :)))

Gość gość
Fajna reklama Do much tez strzelasz z armaty ? Wydawało mi sie ze aby zlikwidować mole spożywcze wystarczy wyrzucić podejrzana żywność, przyprawy i umyć szafki, ewentualnie kupić specjalne klejące pułapki wabiki za grosze, zamiast wzywać specjalistów od dezynfekcji z ich szkodliwa chemia

Gość gość
Chyba komuś płaca za zakładanie ckliwych tematów by reklamować firmę, żałosne Jeśli już musisz zakładać prowokacje to rób toumienetnie

Gość gość
No reklama reklama ale tak czy siak to ja rez mam to dziadostwo w kuchni i nue wiem jak się tego pozbyć. ..