Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawusia z rana

brazowe plamienie

Polecane posty

Gość kawusia z rana

Podejzewam ze jestem w ciąży ....wczoraj rano miałam dwie malutkie brązowe plamki na bieliźnie i zinpretowalam to jako plamienir implantacyjne a pod wieczur zaczol mnie delikatnie pobierać dół brzucha z prawej strony jak na okres tylko o wiele lrzej... Naczytalam się że brązowe plamienie ma miejsce przy niedoborze progesteronu ale te moje plamki były naprawdę malutki ...mam sięczym mmartwić czy to raczej normalne

Gość gość
po pierwsze potwierdz ciażę betą lub testem jak plamienia się powtórzą to może trzeba bedzie brac leki z progesteronem. Najlepiej żeby zbadał cię lekarz

Gość gość
Test dopiero będę mogła zrobić jutro ( termin spodziewanej miesiączki) ... A do lekarza wybiore się niezależnie od wyniku ...bo kurcze wczoraj pod wieczur nialam zaparcie i wiadomo jak przy tym bywa trzeba trochę przeć i pomimo że Irak się nie udało załatwić to przy podcieraniu pochwy na papierze zauwazyłam dużo tego brązowego śluzu! Aż się boje co mi może być... Bo jeśli to nie ciąża to co?

Gość gość
ciąza, nadżerka zaburzenia hormonów..

Gość gość
No w sumie mam niedoczynność tarczycy ale to w sumie chyba te hormony nie mają noc wspólnego z moim problemem... A nadrzerke rok temu wyleczylam myslicie że mogła powrócić?

Gość gość
masz problemy z tarczyca i miałas nadzerke a pierwsze co podejrzewasz to ciaza ? :) do tego masz problemy z ortografia :) zrób bthcg bo jak to ciaza ( w co watpie ) to powinnas brac luteine

autorko, jesli jutro masz termin @, to na plamienie implatancyjne raczej za pozno. moze poczatek okresu? czasem zaczyna sie od plamien.

Gość gość
Ja miałam implantacyjne w dzień spodziewanej miesiączki. Jak się potem okazało owu się przesunęła i ciąża tydzień młodsza.

Gość gość
a niedoczynność moze powodowac wczesne poronienie. Zanim sie zabierzesz, za robienie dziecka ureguluj wszelkie hormony.

no jesli owu sie przesunie to tak. ale mysle, ze jak ktos sie stara to wie mniej woecej kiedy mial owu. no i co najwazniejsze - jesli impanracyjne jest w dzien spodziewanej @ lub dzien wczesniej, to test nie wyjdzie i tak pozytywny.

Gość gość
Hormony mam uregulowane bo od roku się lecze ale wiadomo tego nie wylecze... A co do ortografii to przepraszam najmocniej ale to wina mw jego Ifona bo mam zrypany słownik którego nie idzie wyłączyć bywa ze wstawia inne zdanie niż chciałam i z rozpędu czasem nie sporze na wyświetlacz... No jak miałm pierwszy raz po owulacjii plamienie to było to 10 dpo ...kurcze ale w ciągu no niespełna roku bo ostatni raz byłam w listopadzie wiec to 10 miesięcy rozwinąć mi by się mogła nadrzerka ? O higienę dbam bardzo i moj maz też

Gość gość
No i ciąże nie podejzewam a bardziej biorę pod uwagę bo kochalismy się w dni płodne więc Szansa na to jest

Gość gość
No to proponuje zrobić test w terminie@ i bez względu na wynik iść do lekarza